- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Swoją drogą m-brava idz do sąsiadki i zobacz czy ta plama na ścianie czy suficie nie przybrała jakiegoś ,,BOSKIEGO,,kształtu-może faktycznie jakiś CUD Zaczną sie schodzic pielgrzymki i jeszcze na tym zarobicie Sorkiii że sie nabijam ale to śmieszna sytuacja ,skąds leci a nie wiadomo skąd
Ps.Kasiu uważaj na wymioty Madziorka ,bo to niebezpieczne-żeby sie nie odwodniła bidulka -może odrzuc na kilka dni wogóle słoiczki i tylko mleko -bo to nigdy nie wiadomo
Mój Miki lubi towarzystwo ale nie za długo i nie za dużo Też woli spokój i ciszę,ale bardzo lubi kiedy ktos do niego mówi ,kiedy jesteśmy sami mówię do niego i ma nie złą frajdę
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nocka przyjemna 20-7.30 , mleczko 5.00
Chłopaki pojechali o 8 na grzyby, a my w wyyyrkuuuu
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
Jak jej sie rozeszło na prawie cały sufit to powiedziałam że nie kują łazienkę bo jej szkoda czemu m być zalewana zresztą ja też chce się spokojnie umyć.
No to pierwszy trop byl że to rura odpływowa z brodzika strzeliła ... nie cała. Później że odpływ ... nie ... cały. Późnij mówi że mu szkoda uć mi też ścan bo to może być rura wodna mówie niech kuje odkuł kafelkę sucho ale ewidentnie gdześ ta woda się sączy bo wczoraj mi stała w łazience nie jakos dużo ale w zdłóż rury ...koleś autentyczni przyszedł do mnie i mówi . - Pani Kasiu, niewiem .... głupi jestem.
Pomyślał jeszcze że to może cement którym brodzik jest połączony ze ścianą zmienił go na sylikon .... no ale woda i tak leciała.Wczoraj jak do niego dzwoniłam to stwierdziliśmy że musimy odkuć prysznic bo to wszystko tam ...
Domiś moja wręcz przeciwnie lubi dużo ludzi.
Hmm młoda zawsze mi ulewała narazie spróbuje ograniczyć różnorodność chociaż ja i tak bazuje glównie na ziemniaki- marchewa - ryż - zupa jarzynowa .
Baardziej różnorodnie owoce podaję
zauważyłam że gorzej jest po jabłku ale nie tyle po słoiczku a po soku jabłkowym (chociaż ja i tak wszystkie rozcieńczam wodą...
No i np jak zjadła kilka łyżeczek groszku to też było gorzej dlatego nie daję.
Chyba ją umówie do lekarza .... a odstawilam kaszkę iii uwaaga mloda nie pije już herbatek z hippa
Joasia myślisz że ja jestem zdrowa na psychice ....już mam tak dość tak dość że bym gdzieś uciekła. Z mężem nie machwili żebyśmy się nie kłócili jedyne co to ta agresja we mnie co po ciąży ja miałam troche przygasła i teraz mogę normalnie mówić.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Katar u mnie po kolana, gardło boli i jakaś połamana jestem
Ncoka spoczko całkiem. Pobudka o 3 i Kuba przesikał pampka, chyba źle założyłam bo wcale napompowany nie był. Musiał całego go przebrać i oczywiście gotowy do zabawy ale koło 4 udalo mi się go ululać i spaliśmy do 6-7 nawet niewiem i dodrzemaliśmy do 8
M-brava Współczuję Ci z całęgo serca nie dziwie się, że się z mężem kłucisz przy takich nerwach. Oby wszystko się jaknajszybiej skończyło żebyście mogli się cieszyć mieszkankiem
Kuba też dużo ulewa po soczkach niektórych np. z jagódkami to była masakra.
Alex ja też mam czasem wrażenie, że Kuba nie może już na mnie patrzeć Bywa czasem marudny przy mnie a jak zobaczy inną twarz to uśmiech od ucha do ucha Wkoncu ile można patrzeć na tą samą buzie?
Domiś Kuba też lubi jak jest mała ilość ludzi wokół niego np u teściów jak każdy chce go nosić, gada do niego to bywa tak że większość czasu spędzam w osobnym pokoju z Kubą bo jest marudny strasznie.
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
Czy TH mówi coś o tym żeby wyeliminować te przebudzenia na smoka?
- sisina
- Wylogowany
- rozmowna
u mnie gardło zawalone kataru nie mam na szczesccie ale moze przyjsc pozniej wrrrr.... nie lubie takiej pogody
u mnioe nocka tez super zanał o 20 a wstał o 5 wiec jestem wyspana
M-brava ty masz przeboje z tym mieszkaniem...
mnie też czeka remont az sie boje bo nawet nie mam zadnej wizji co do kuchni salonu i pokoju małego
zmykam robić obiad
miłej niedzieli
- sylkaax
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Adrian tak uwielbia słoiczki ze jak widzi że mam w ręku to normalnie szału dostaje..;p
i pojawiły się problemy z dziąsełkami, do góry po prawej stronie widzę małą białą kreseczke więc to chyba pierwszy wyczekiwany ząbek tylko kiedy się przebije
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
Wiesz to że lekarze tak gadają to wydaje mi się ma jakieś działanie psychologiczne pomyśl że mówią ci po badaniach że to rak można się załamać.
Jak wcześniej powiedzą ci e to może być rak ale moe być też to to to to ty oczywiście uslyszysz tylko rak ale nie jest to jeszcze ostateczna diagnoza więc niby psychika działa tak że oswaja cie z tą myślą no ale jeszcze tego nie wiesz na 100 % dlatgo ewentualnie taką wiadomość lepiej przyjmiesz . Takie moje rozumowanie
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
No u mnie kolejny dzień czekania na okres tysiiiak Ty dostałaś??? współczuje choroby najgorsze takie przeziębienia ...
Hm a od LASU trzymam się z małą z daleka zaraz wam pokarze co przyciągneliśmy po ostatnim spacerze ....
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
o fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu wtf?!
Sylka Szacun ! Też chyba nie chciałabym ponownie przechodzić przez to oczyszczanie :/ Dobrze że nic się tam nie pokazało
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
tysiiiak mnie brzuch boli już od kilku dni a wczoraj byłam strasznie podminowana,ale @ jak nie było tak nie ma....mam nadzieję,że to chwilowe a nie znowu kilkumiesięczna przerwa niby byłam u Gin ale mnie nie uspokoiła....