BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 3 miesiąc temu #753568 przez tysiiiak
alex fajnie ze jest poprawa :)
Mimo ze Zuzka nie miała jak ci powiedzieć ze coś jej dolega to Twoja intuicja nie zawiodla ;)
karina Irinka to cały Igorek.:) te policzki identyko :D
darika u mnie babka w komisie ma te klipsy i z tego co wiem to ona się zaopatruje w ikei :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #753577 przez Olga60
Karina Irinka cały braciszek, tylko oczka takie dziewczęce :laugh: , ostatnie zdjęcie, gdzie leży na brzuszku rewelacja, normalnie GWIAZDA :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #753586 przez joasia10015
Normalnie Irinka to cały Igorek -SZOK jak blizniaki :blush:
Karina myślałam że Irinka taka czysta po jedzeniu -aż sie w szok wbiłam ;) DObrze że napisałaś że to już po wytarciu bo już chciałam ,,szkolic,,Mikiego żeby ładnie czystto jadł ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Ocho-mój książe woła :kiss: ;)

11 lata 3 miesiąc temu #753594 przez KarinaM
Dzisiaj mało się pobrudzila ale nie tak żeby w ogóle?

Igorek

Irina

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #753626 przez KarinaM
Dziewczyny mam doła. Wrócił mąż i nic mu nie pasuje. Już narzeka że na szafkach w kuchni "na wierzchu" rozstawilam mleko i kleik i kaszke Iriny. Że powinnam kupić koszyk i wszystko w niego włożyć. Ale jak się odezwalam że nic mu nie pasuje to naskoczyl na mnie. A gadać się nie chce. Do czego służy kuchnia? Żeby na szafkach nic nie było? Mam pochować wszystko do szafek? I za każdym razem sięgać?

Irina dzisiaj miała trzy drzemki po 30 minut i o 18:15 wykąpałam Ją, dałam mleczko i odłożyłam do łóżeczka. Była tak zmęczona że usnęła w ciągu 5 minut. Kochana tą moja księżniczka.

Igorek

Irina

11 lata 3 miesiąc temu #753630 przez Daarikaa
Karina zapytaj lepiej jego co go ugryzlo i kto go zdenerwowal bo to napewno nie wina kaszki i mleka na blacie... czasami te chłopy mają takie fanaberie ze szkoda gadac. Nue dołuj się kochana, jak Irinka zasnie to zrob sobie relaksujaca kapiel i bedzie lepiej ;)

11 lata 3 miesiąc temu #753632 przez KarinaM
Czasami mam ochotę wyjść z domu i uciec od tego wszystkiego. Niestety nie zostawilabym dzieci. Wiem że jest mąż ale zamiast zrelaksowac się to myslalabym o dzieciach.
Daarikaa on powie że to mnie coś ugryzło. No i to moja wina.

Igorek

Irina

11 lata 3 miesiąc temu #753634 przez Daarikaa
KarinaM napisał:

Czasami mam ochotę wyjść z domu i uciec od tego wszystkiego. Niestety nie zostawilabym dzieci. Wiem że jest mąż ale zamiast zrelaksowac się to myslalabym o dzieciach.
Daarikaa on powie że to mnie coś ugryzło. No i to moja wina.

a widzisz taki juz los z tymi samcami ;P ale widzisz za to córcia zrobila Ci prezent i "wolny" wieczór :laugh: ja powoli szykuje kapiel tylko czekam jak mój wróci z pracy lada chwila. Tyle ze moja niunia zasypia sredio 20:30 - 21 wiec jeszcze troszkę "popracuje" ;)

11 lata 3 miesiąc temu #753652 przez pauluska
Dziewczyny gdyby usypianie na rączkach czy w wózku szło gładko pewnie bym Igę tak usypiała no ale jak ostatnio 2,5 godz ją usypiałam stwierdziłam koniec i choćby się paliło waliło nauczę ją zasypiać w łóżeczku. Ciężko jest bo płacze ale efekty są wieczorem położyłam i sobie grzecznie leżała a ile czasu ma się dla siebie jak dziecko zasypia w łóżeczku wcześniej po usypianiu na rączkach byłam sama tak padnięta a teraz widzę że Iga się super wysypia dzisiaj dwie drzemki po godzinie i jedna prawie dwugodzinna. Doszłam do wniosku że ważne aby popatrzeć na potrzeby dziecka i ułożyć schemat wg niego. Igunię kładę spać co półtorej godz i póki co odpowiada nam jutro weekend ludzi nie ma w firmie więc i mniej stresu będzie przy płaczu ale jestem dobrej myśli.

Ja dalej poszukuję kombinezonów i nic znaleźć nie mogę :/

11 lata 3 miesiąc temu #753660 przez munnecabrava
Ehhh wybaczcie ale BLW to dla mnie szkoda slów. Dla mnie to uczy dzieci marnotrawstwa .. a już na pewno nie uczy szacunku do jedzenia.

Moja wygin się odentycznie jak Tosia :P najczęściej sięga po pampersy i chusteczki :P to dzisiaj ulubione zabawki.

Dziewczyny na odchudzanie proponuję remont zalewanie sąsiadki waga idzie błyskawicznie w dół. Dzisiaj nasi sąsiedzi chyba mają nas za waiatów ale wywaliliśmy serwis ze spółdzieni idioci ale wiecie jak się zdenerwowałam robiliśmy o co przeciekało a sąsiadce dalej się leje zaadzwoniła przyszli nawet nie spojrzeli na to ale zauważyli że ziemia jest lekko wilgotna co z mjego punktu widzenia jest oczywiste skoro rzeedwzoraj tam sączyła się woda i powiedzieli że to chyba trójnik i że trzeba kuć całą łazienkę ja mówie ok ale o jeśli to nie to a oni że ich to nie obchodzi. Jak sobie zażartowali to mąż ich wyrzucił z doomu.

Karinko zmieni mu się :) możesz próbować podstępu np ciasto z owocami pizza z warzywami.

Demonique będzi lepiej ! Dziciry maja humory moja żyga dzisiaj jak kot płacze i łapie sie za ucho ale nie ma gorączki ...

Pepco ma dramatyczne ciuchy ... śliczne ale dramat... sztywn złej jakości materiał farbowane ... no żal

11 lata 3 miesiąc temu #753669 przez KarinaM
Kasiu on chyba się nie zmieni. Z każdym rokiem jest gorszy a nie lepszy. Jak to się mówi: trzymać mu palec prosto w dupie to też źle. Mnie już nie przeszkadza te jego gadanie ale jestem przed @ i mnie wszystko boli.

Igorek

Irina

11 lata 3 miesiąc temu #753673 przez vika
Ja tam lubie rzeczy z pepco mam troszkę i jestem zadowolona:) jak kupuje to wybrzydzam i byle czego nie biorę:) obecnie kupuje w pepco , h&m , smyku

11 lata 3 miesiąc temu #753676 przez demoniqe
Dziewczyny dzięki za rady. Tu chyba rzeczywiście chodzi o mój pokarm, bo dałam mu o 19 dwa cycki, o 19:30 to co zostało z cycków (czyli jakieś 60 ml) i nadal był głodny :(

Ale chyba mam przyczynę: podniosłam górną wargę a jedynki już mu się przebiły od przodu tylko jeszcze z dołu mała część dziąsełka została. Cały czas ssie i gryzie i marudzi. Żel pomaga na krótko. To raczej dlatego. Dziś o 23 dam mu cycuchy i mm. Zobaczymy czy się naje cycuchami ale dobrze mieć mm w pogotowiu.

Marudził dziś przeokropnie, M wrócił z pracy po 16 i zabrał go na spacer to przespałam się 1,5 h.

Karina zdjęcia rewelacja! Już chcę na wczasy z Kubisiem :)

11 lata 3 miesiąc temu #753708 przez Olga60
Ja właśnie wróciłam z ćwiczeń, tym razem joga-pilates lepsze od zwariowanego stepu

Karina broń boże wchodzenie mężowi w ..., Tobie należy się SZACUNEK, a nie przyjdzie z pracy i będzie swoje frustracje na Tobie wyładowywał i jeszcze masz się kajać przed nim, żart :ohmy: Ty chyba jesteś mobilna, naprawdę powinnaś wsiąść w auto i zostawić mu dzieci, może wtedy doceni, bo z tego co piszesz to ciężko masz.

11 lata 3 miesiąc temu #753711 przez pauluska
Od marudzenia to jesteśmy my kobietki :D

Co do ciuszków ja kupuję w Kappahl i Next. W Next jest wysyłka do Polski za darmo i ciuszki jakościowo ekstra. Z pepco też mam sporo ale właśnie są takie sztywne. Teraz Iga dużo ciuszków niszczy właśnie zupkami bo się nie odpierają do końca no ale cóż. Co do wczasów też się nie mogę doczekać z Igulką no ale teraz przed nami długaaaaaaaaaaaaa zima :(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka