- Otrzymane podziękowania: 33
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
Mimo ze Zuzka nie miała jak ci powiedzieć ze coś jej dolega to Twoja intuicja nie zawiodla
karina Irinka to cały Igorek. te policzki identyko
darika u mnie babka w komisie ma te klipsy i z tego co wiem to ona się zaopatruje w ikei
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Karina myślałam że Irinka taka czysta po jedzeniu -aż sie w szok wbiłam DObrze że napisałaś że to już po wytarciu bo już chciałam ,,szkolic,,Mikiego żeby ładnie czystto jadł
Ocho-mój książe woła
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Irina dzisiaj miała trzy drzemki po 30 minut i o 18:15 wykąpałam Ją, dałam mleczko i odłożyłam do łóżeczka. Była tak zmęczona że usnęła w ciągu 5 minut. Kochana tą moja księżniczka.
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Daarikaa on powie że to mnie coś ugryzło. No i to moja wina.
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Czasami mam ochotę wyjść z domu i uciec od tego wszystkiego. Niestety nie zostawilabym dzieci. Wiem że jest mąż ale zamiast zrelaksowac się to myslalabym o dzieciach.
Daarikaa on powie że to mnie coś ugryzło. No i to moja wina.
a widzisz taki juz los z tymi samcami ;P ale widzisz za to córcia zrobila Ci prezent i "wolny" wieczór ja powoli szykuje kapiel tylko czekam jak mój wróci z pracy lada chwila. Tyle ze moja niunia zasypia sredio 20:30 - 21 wiec jeszcze troszkę "popracuje"
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja dalej poszukuję kombinezonów i nic znaleźć nie mogę :/
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
Moja wygin się odentycznie jak Tosia najczęściej sięga po pampersy i chusteczki to dzisiaj ulubione zabawki.
Dziewczyny na odchudzanie proponuję remont zalewanie sąsiadki waga idzie błyskawicznie w dół. Dzisiaj nasi sąsiedzi chyba mają nas za waiatów ale wywaliliśmy serwis ze spółdzieni idioci ale wiecie jak się zdenerwowałam robiliśmy o co przeciekało a sąsiadce dalej się leje zaadzwoniła przyszli nawet nie spojrzeli na to ale zauważyli że ziemia jest lekko wilgotna co z mjego punktu widzenia jest oczywiste skoro rzeedwzoraj tam sączyła się woda i powiedzieli że to chyba trójnik i że trzeba kuć całą łazienkę ja mówie ok ale o jeśli to nie to a oni że ich to nie obchodzi. Jak sobie zażartowali to mąż ich wyrzucił z doomu.
Karinko zmieni mu się możesz próbować podstępu np ciasto z owocami pizza z warzywami.
Demonique będzi lepiej ! Dziciry maja humory moja żyga dzisiaj jak kot płacze i łapie sie za ucho ale nie ma gorączki ...
Pepco ma dramatyczne ciuchy ... śliczne ale dramat... sztywn złej jakości materiał farbowane ... no żal
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
Ale chyba mam przyczynę: podniosłam górną wargę a jedynki już mu się przebiły od przodu tylko jeszcze z dołu mała część dziąsełka została. Cały czas ssie i gryzie i marudzi. Żel pomaga na krótko. To raczej dlatego. Dziś o 23 dam mu cycuchy i mm. Zobaczymy czy się naje cycuchami ale dobrze mieć mm w pogotowiu.
Marudził dziś przeokropnie, M wrócił z pracy po 16 i zabrał go na spacer to przespałam się 1,5 h.
Karina zdjęcia rewelacja! Już chcę na wczasy z Kubisiem
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Karina broń boże wchodzenie mężowi w ..., Tobie należy się SZACUNEK, a nie przyjdzie z pracy i będzie swoje frustracje na Tobie wyładowywał i jeszcze masz się kajać przed nim, żart Ty chyba jesteś mobilna, naprawdę powinnaś wsiąść w auto i zostawić mu dzieci, może wtedy doceni, bo z tego co piszesz to ciężko masz.
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do ciuszków ja kupuję w Kappahl i Next. W Next jest wysyłka do Polski za darmo i ciuszki jakościowo ekstra. Z pepco też mam sporo ale właśnie są takie sztywne. Teraz Iga dużo ciuszków niszczy właśnie zupkami bo się nie odpierają do końca no ale cóż. Co do wczasów też się nie mogę doczekać z Igulką no ale teraz przed nami długaaaaaaaaaaaaa zima