BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #753713 przez Domiś91
Witajcie ;)
Dzisiaj 3 godziny spedziłam w MOPSie i.... nic nie załatwiłam :huh: :angry: Brakowało mi KSERA wszystkiego :D hehe.. wydaje mi sie ze te baby specjalnie wymyslają coraz to nowe pierdoły byle tylko nie dac kasy... Ale postanowiłam ze bede do skutku tam chodzić. Wziełam tez wnioski na dofinansowanie do mieszkania.. A co mi tam, nalezy nam się !! :D

u Tymka zębów ni widu , ni słychu :(

Ja kombinezon kupiłam w ciucholandzie za 19zł :D Stan baardzo dobry :)
Stosuje juz 2 tyg tabletki anty i wczoraj zaczelam krwawic delikatnie. To chyba nie okres bo nic mnie nie boli :)
Słodkie dzieciaczki, bym je mogła schrupać :D

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #753717 przez Domiś91
Ahaaa i podcielam małemu włoski :) Strasznie mu się skołtuniły po choróbsku i już mu na oczy właziły :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #753722 przez KarinaM
Dziewczyny ja potrafię mojego wkur....... i to tak że w pięty mu idzie. Nie zostaję dłużna. O nie!

Igorek

Irina

11 lata 3 miesiąc temu #753736 przez Olga60
Sory Karina ale odnoszę wrażenie, że teraz go usprawiedliwiasz. My też się z mężem wq... i kłócimy, ale wydajesz się z tego co już nie pierwszy raz piszesz być nieszczęśliwa, a ja na tyranów mam alergię. Przepraszam jeśli za ostro i Cię uraziłam :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #753777 przez tysiiiak
Kubulek po kąpieli i kaszce stwierdził że to najlepszy czas na zabawę więc położyłam do łóżeczka włączyłam karuzelę i sama poszłam się kąpać :) po kąpieli patrze i śpi :)
ubrałam wełniaki, bluzę i z herbatką z miodem uciekam pod kołderke bo coś mnie eMek zaraził chyba :(

Karina Też jestem za gorącą relaksującą kąpielą :) Mój M. też czasem potrafi się przyczepić o taką pierdołę, że mi do głowy by to nie przyszło wtedy zazwyczaj się z niego śmieję, że jakimiś pierdołami się przejmuję i jak mu się nudzi to niech znajdzie jakieś konstruktywne zajęcie a nie doszukiwanie się zaczepki :/

Domiś boski Tymuś :kiss:
ahh walka z Mopsem to czasem jak z wiatrakami :) ale składaj wnioski o wszystko co się da! Jak się należy to trzeba korzystać :)
Choroba już sobie poszła?

Ja ciuszków kupiłam tyle, że na palcach jednej ręki mogę zliczyć a mam jeszcze 6 siat w szafie. Na bierząco ktoś mi daje więc naprawde nawet bym nie pomieściła :)

Dobrej nocki :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #753800 przez Domiś91
Taak już sobie poszła :) to była trzydniówka :) Na czwarty dzień wyskoczyła wysypka, co wg pediatry naszej oznacza koniec infekcji :) I teraz Tymuś szczęśliwy jak zwykle :)
Dobranoc mamusie :*

11 lata 3 miesiąc temu #753841 przez joasia10015
pauluska ja uwielbiam ciuszki z NEXT-a ,moja przyjaciółka mi przesyła z anglii i zawsze jestem wniebowzięta -bo takie śliczne i dobrej jakości.DO tego często są z NEXT-a w ciucholandach ;) A powiedz z jakiej strony zamawiasz ? I na prawde maja wysyłki za darmoche??? Skusiłabym sie :)
Domiś Tymuś normalnie taki ,,dorosły,,chłopczyk ;) Cudny jest :blush:
Karinko nie denerwuj sie -faceci to marudy-coś mu w pracy nie poszło to poszukał pretekstu żeby wybuchnąc -gdyby kaszki nie było na blacie to by sie czepił o coś innego :angry: Mój to czasem przechodzi samego siebie -widac faceci tak mają :dry:
Mój dziś akurat bardzo mnie pocieszał i powiedział że jestem WIELKA ;) W sensie że daję radę z tym wszystkim sama ;) Jak usłyszał przez tel że Miki płacze a Miłosz marudzi to ręce mu opadły i pow.że on by po 3 takich dniach uciekł z domu :silly:
Apropo Mikusia to natchnęłyście mnie i po dłuższym karmieniu odłożyłam go do łóżeczka i pow.że sie nie ugnę -nie wezmę go na ręce...no i ryk był że szok :ohmy: DObrze że w bloku nie mieszkam bo by sąsiedzi mieli pretensje że tak dziecko wyje :S No i kiedy już miałam ochotę wyjsc z siebie :huh: wzięłam go za rączkę ,zaczełam śpiewac ,,Aaaaaaa,aaaaa,aaaa kotki dwa ...,, i po 10 min.zasnął :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: śpi od 20;30 zobaczymy jak długo :unsure: :unsure: :unsure: :cheer:
Nie wiem czy Karina was posłuchała i poszła sobie poleżec w wannie :unsure: :blink: ale ja idę -a coooo :unsure: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

11 lata 3 miesiąc temu #753918 przez KarinaM
Posłuchałam, polezalam ale mi nie przeszło. Ja jestem z tych co teraz będą wypominac. Jutro mąż coś będzie chciał to ja bach od razu powiem o tym że mu wszystko przeszkadza. I doprowadze do tego że mnie za to przeprosi. Z tym to mam podly charakter. Zdaję sobie z tego sprawę że nie potrafię odpuścić. Odpuszczam tylko jak nie mam racji.

Olga nie tłumaczę go. Wiem że on pracuje i ma prawo być zmęczony. Wiem też że ostatnio powiedział do swojej mamy że ja też się narobię przy dzieciakach. Ale to nie wystarczy tylko powiedzieć. Może za dużo wymagam ale chciałabym żeby czasem powiedział idź sobie do koleżanki na ploty a ja zostanę z dziećmi. Ja chodzę do koleżanki ale zawsze z dziećmi. Mogę je zostawić co najwyżej z moją mamą. On został sam z dziećmi raz: jak poszłam z mamą do lumpa i nie chciałam ciągnąć dzieci bo dużo ludzi było. I to został raptem na 45 minut. Może za bardzo go oszczędzam? Sama nie wiem.

Mnie niestety też pobiera choroba. Boli gardło i zimno mi. Mam nadzieję że Irina nie zarazi się.
Lecę spać bo obudziłam się bo coś mi nie pasowało ale wszystko ok. Igor śpi chodź spadł z łóżka. Irina też pięknie śpi.

Sorki za wywody.

Igorek

Irina

11 lata 3 miesiąc temu #753941 przez KarinaM
Witam z rana.
Mąż rano wstał i wziął Irinę,przebral Ją. Aż w szoku jestem.

Igorek

Irina

11 lata 3 miesiąc temu #753945 przez pauluska
pl.nextdirect.com/pl/ tu stronka NEXT w PLN. Ciuszki są w 3 dni :) Ja również uwielbiam ich ciuszki są piękne, kolorki się nie spierają i służą nam długo :)

11 lata 3 miesiąc temu #753947 przez pauluska
Jeju moje dziecko zaczyna się przemieszczać położyłam ją na macie wyszłam do kuchni po krople wchodzę a ta daleko poza matą musiała przekręcić się na brzuch i z powrotem na plecki a ja tego nie widziałam :(

11 lata 3 miesiąc temu #753952 przez Olga60
Dzień dobry :)

Pauluska ciuszki boskie, majątek można stracić ale na pewno na coś się skuszę :laugh:

11 lata 3 miesiąc temu #753953 przez pauluska
Oj można, można :D ale np bodziaki albo getry wychodzą cenowo jak w pepco no może troszkę drożej ale jakość bez porównania. Getry mają super gumki które w ogóle nie uciskają brzuszka.

Moja pyza zasnęła w łóżeczku nauka chyba nie idzie na marne bo dzisiaj to nawet 5 min nie płakała zobaczymy co będzie dalej.

11 lata 3 miesiąc temu #753958 przez munnecabrava
W wikszości takich sklepów wysyłka jest za free np ASOS kooocham asosowe sukienki :D

Haaa a my dalej zalewamy łazienkę sąsiadcec wkuzyłam sie dzisiaj i powiedziałam że mają kuć wszystko bo zaczynam bać się umyć ręce ....tylko dziwne jest to że jej to w nocy wychodzi??? WTF

Podobałą mi się moja łazienka ... no ale cóż lubiłam też ten tysiąc z becikowego ....który już pewie jest nie mój ...mimo że go jeszcze nie mam ;)

11 lata 3 miesiąc temu #753966 przez Domiś91
Kasia masakra z tą łazienką!!! Ciekawi mnie strasznie czemu cały czas jest zalewana ta sąsiadka? Ale macie przygody na nowym mieszkaniu :( A jak tam Twoja Pyza? :kiss: Wybrałaś kolory do jej pokoju/kącika? :D

Strasznie mi się podobają stroje świętego mikołaja lub elfa :) Chętnie bym Tymusia na święta w taki ubrała hehehe :D

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka