- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna
Dzisiaj 3 godziny spedziłam w MOPSie i.... nic nie załatwiłam Brakowało mi KSERA wszystkiego hehe.. wydaje mi sie ze te baby specjalnie wymyslają coraz to nowe pierdoły byle tylko nie dac kasy... Ale postanowiłam ze bede do skutku tam chodzić. Wziełam tez wnioski na dofinansowanie do mieszkania.. A co mi tam, nalezy nam się !!
u Tymka zębów ni widu , ni słychu
Ja kombinezon kupiłam w ciucholandzie za 19zł Stan baardzo dobry
Stosuje juz 2 tyg tabletki anty i wczoraj zaczelam krwawic delikatnie. To chyba nie okres bo nic mnie nie boli
Słodkie dzieciaczki, bym je mogła schrupać
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
ubrałam wełniaki, bluzę i z herbatką z miodem uciekam pod kołderke bo coś mnie eMek zaraził chyba
Karina Też jestem za gorącą relaksującą kąpielą Mój M. też czasem potrafi się przyczepić o taką pierdołę, że mi do głowy by to nie przyszło wtedy zazwyczaj się z niego śmieję, że jakimiś pierdołami się przejmuję i jak mu się nudzi to niech znajdzie jakieś konstruktywne zajęcie a nie doszukiwanie się zaczepki :/
Domiś boski Tymuś
ahh walka z Mopsem to czasem jak z wiatrakami ale składaj wnioski o wszystko co się da! Jak się należy to trzeba korzystać
Choroba już sobie poszła?
Ja ciuszków kupiłam tyle, że na palcach jednej ręki mogę zliczyć a mam jeszcze 6 siat w szafie. Na bierząco ktoś mi daje więc naprawde nawet bym nie pomieściła
Dobrej nocki
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna
Dobranoc mamusie :*
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Domiś Tymuś normalnie taki ,,dorosły,,chłopczyk Cudny jest
Karinko nie denerwuj sie -faceci to marudy-coś mu w pracy nie poszło to poszukał pretekstu żeby wybuchnąc -gdyby kaszki nie było na blacie to by sie czepił o coś innego Mój to czasem przechodzi samego siebie -widac faceci tak mają
Mój dziś akurat bardzo mnie pocieszał i powiedział że jestem WIELKA W sensie że daję radę z tym wszystkim sama Jak usłyszał przez tel że Miki płacze a Miłosz marudzi to ręce mu opadły i pow.że on by po 3 takich dniach uciekł z domu
Apropo Mikusia to natchnęłyście mnie i po dłuższym karmieniu odłożyłam go do łóżeczka i pow.że sie nie ugnę -nie wezmę go na ręce...no i ryk był że szok DObrze że w bloku nie mieszkam bo by sąsiedzi mieli pretensje że tak dziecko wyje No i kiedy już miałam ochotę wyjsc z siebie wzięłam go za rączkę ,zaczełam śpiewac ,,Aaaaaaa,aaaaa,aaaa kotki dwa ...,, i po 10 min.zasnął śpi od 20;30 zobaczymy jak długo
Nie wiem czy Karina was posłuchała i poszła sobie poleżec w wannie ale ja idę -a coooo
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Olga nie tłumaczę go. Wiem że on pracuje i ma prawo być zmęczony. Wiem też że ostatnio powiedział do swojej mamy że ja też się narobię przy dzieciakach. Ale to nie wystarczy tylko powiedzieć. Może za dużo wymagam ale chciałabym żeby czasem powiedział idź sobie do koleżanki na ploty a ja zostanę z dziećmi. Ja chodzę do koleżanki ale zawsze z dziećmi. Mogę je zostawić co najwyżej z moją mamą. On został sam z dziećmi raz: jak poszłam z mamą do lumpa i nie chciałam ciągnąć dzieci bo dużo ludzi było. I to został raptem na 45 minut. Może za bardzo go oszczędzam? Sama nie wiem.
Mnie niestety też pobiera choroba. Boli gardło i zimno mi. Mam nadzieję że Irina nie zarazi się.
Lecę spać bo obudziłam się bo coś mi nie pasowało ale wszystko ok. Igor śpi chodź spadł z łóżka. Irina też pięknie śpi.
Sorki za wywody.
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moja pyza zasnęła w łóżeczku nauka chyba nie idzie na marne bo dzisiaj to nawet 5 min nie płakała zobaczymy co będzie dalej.
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
Haaa a my dalej zalewamy łazienkę sąsiadcec wkuzyłam sie dzisiaj i powiedziałam że mają kuć wszystko bo zaczynam bać się umyć ręce ....tylko dziwne jest to że jej to w nocy wychodzi??? WTF
Podobałą mi się moja łazienka ... no ale cóż lubiłam też ten tysiąc z becikowego ....który już pewie jest nie mój ...mimo że go jeszcze nie mam
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna
Strasznie mi się podobają stroje świętego mikołaja lub elfa Chętnie bym Tymusia na święta w taki ubrała hehehe