BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 3 miesiąc temu #756301 przez Daarikaa
hej! nocka fajna tylko wieczorkiem Klaudia miala problemy ze spaniem i zasnela dopiero o 21:30 ale spala do 4 (mleczko) a potem az do 8:30 wiec odbila sobie wieczór hehe ;)

Joasia ja nieraz cały dzien laże w piżamie ;) wooow ale wstyd hehe :) ale nie bede kitowac ze jest inaczej :D zwłaszcza jak pogoda jest do bani i wiem ze nie bede wychodzic

suzi opowiesc jak z ksiazki :) juz sobie to wyobrazam :laugh: :laugh:

domis ale Tymek słodki chłopak a jaki spryciarz. Klaudia cos tam kombinuje ze stopami w wannie ale jeszcze nie za bardzo moze , chyba fałdki jej przeszkadzaja ;)

Karina ale LASKA z Ciebie!

Demoniqe szacuneczek za skalpel, ja w przyszlym tygodniu ruszam na zumbe:) juz sie boje ze bede deptac swoj jezyk hehe :S :woohoo: :silly:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #756305 przez pauluska
Oj do lata będziemy laski :D:D:D

11 lata 3 miesiąc temu #756316 przez demoniqe
haha tysiiiak i tak było!!! poćwiczyłam 25 min i Kuba się wybudził więc lecę zlana potem go usypiać znowu, biorę na ręce żeby było szybciej a nogi drżą że ho ho!!

Ale uśpiłam go i ćwiczyłam dalej :)

zaraz przychodzi niania do Kuby uczyć się jego obsługi :) bo jutro muszę wyjść do pracy na 3 godzinki.

Na wygląd najlepsze ćwiczenia i krem na rozstępy! Ja inwestowałam dużo w ciąży w krem na rozstępy i nie mam żadnego, polecam Mustelę, jest też po ciąży taki krem na rozstępy podobno z Musteli. Aaa i dietkę zaczęłam, dziś musli z jogurcikiem na śniadanko!

wróciłam do karmienia nocnego i dzięki temu znów dziś 19:30-4-7 :)

11 lata 3 miesiąc temu #756324 przez vika
NO DZIEWCZYNY MACIE PRZEŻYCIA SZCZEGÓLNIE SUZI ALE JAK WIDZICIE ZE WSZYSTKIM MOŻNA SOBIE PORADZIĆ TYLKO PEWNE RZECZY TRZEBA PRZYJĄĆ Z UŚMIECHEM:) CHOĆ CZASEM ŁZY SIĘ CISNĄ NA OCZY GRUNT TO POZYTYWNE MYŚLENIE :kiss: :kiss: :kiss:
PODZIWIAM

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
nie wiem mogła bym pisać na ten temat duuużo ale chyba wiecie co mam na myśli :laugh:
dominiś No śliczniocha z TYMUSIA i naprawdę taki chłopczyk z niego,że HoHO :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #756345 przez pauluska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 3 miesiąc temu #756348 przez Olga60
Vika to szacun :ohmy: Przy tak intensywnym życiu seksualnym za parę tygodni Twoje ciało będzie idealne :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #756382 przez joasia10015
Suzi uwielbiam cieeeeeee-poważnie napisz jakas ksiązkę albo chociaż poradnik - ,,JAK CIESZYC SIE ŻYCIEM I NIE ZWARIOWAC ,, :lol: :silly: HIHIHIH-ja nawet tytułu nie umiem wymyslec a ty piszesz że człowiek ma obraz przed oczami :laugh: Uwielbiam CIE !!!!

mam identyczne odczucia jak u ciebie -jesli chodzi o blizne to identyko ją odczuwam ,ale ja tez ja bardzo lubie ,do tego mąż lubi ja dotykac ...z reszta jak mnie całą :P
Ha,ha i mam tyle samo lat co ty ,tez druga ciąża no i jak to ujęłas,, BARDZO KOCHAM SWOJEGO MĘŻA I STARAM SIĘ WIDZIEĆ RÓWNIEŻ JEGO POTRZEBY A PRZY TYM I JA SIĘ SPEŁNIAM,, -choc czasem mam ochote spac to mysle o jego potrzebach -tymbardziej że wyjezdza do pracy na 4 tyg.i SEXU u nas jak na lekarstwo -dletego lubie go zaskakiwac-kolacyjki,bielizna,świece,gadżety i on wtedy oczy wielkie :cheer: i heppy na całego . Choc z drugiej strony po porodzie jakos jest inaczej -czasami padam z Mikim, jak go pytam dlaczego żonki nie obudził na jakis spontan to on-,,ZWARIOWAŁAŚ? JAK WIDZE CIE TAKA PADNIETĄ TO NIE MMA SUMIENIA CIE BUDZIC :S :blink: ,,
Co do ciała to spodobało mi sie że cycki są na bacznosc jak myje podłogę -hihih moje wtedy myją podłogę zamiast mnie :silly: Ja tez sie sobie nie podobam ,ale zauważyłam że mój mąż nie widzi rozstepów (on nawet nie wie co to)nie przeszkadza mu moj brzuch i tak jak u Kariny próbuje mnie gdzies chwycic,podotykac w ciagu dnia i nigdy nie zauważyłam żeby mu cos przeszkadzało :blush:

11 lata 3 miesiąc temu #756385 przez joasia10015
Ha,ha tak napisałam ze wszyscy poczytaja -mialo byc tylko dla zarejestrowanych ;) A co tam -niech sie dowie cały świat co i jak ;) ;) ;) ;) ;) hi,hi,hi

11 lata 3 miesiąc temu #756400 przez vika
joasia10015 NO WŁAŚNIE U MNIE JEST TAK JAK U CIEBIE TYLKO BRAK ŚWIEC I KOLACYJEK I GADŻETÓW HMMMMM ALE I TO JEST DO NADROBIENIA :kiss: :kiss: :kiss:
MUSZĘ SIĘ WZIĄĆ ZA SIEBIE
I MOJEMU MĘŻOWI TEŻ NIC NIE PRZESZKADZA W MOIM CIELE DO TEJ PORY GŁASZCZE MÓJ BRZUCH I CIĄGLE POWTARZA,ŻE KOCHA TO MIEJSCE :kiss: :kiss: :kiss: W OGÓLE JAK MYŚLĘ O TYM WSZYSTKIM TO CZUJE JAK BARDZO MNIE KOCHA I JA STARAM SIĘ DAWAĆ JEMU DOKŁADNIE TO SAMO

11 lata 3 miesiąc temu #756418 przez Olga60

Natasza zalicza drugą drzemkę, wcześniej razem odkurzałyśmy (ona w krzesełku) więc padła :laugh: , pranie się robi, podłogi pomyłam (tym razem pies mi pomógł, uwielbia za mopem chodzić) i popijam kawusie :P

11 lata 3 miesiąc temu #756423 przez alexa_
Olga60

Julka w trakcie drugiej drzemki. Wyskoczyłam szybko do sklepu. i chyba biore się za obiad.

11 lata 3 miesiąc temu #756426 przez vika
w665.wrzuta.pl/audio/2OaoFscChqA/kolysanki_kuby moja strasznie uwielbia tą melodie:) w ogóle Tośka bardzo lubi muzykę ale ta szczególnie ją wycisza jak jest zmęczona
moja pyza wczoraj padła o 19,30 23 musiałam ją nakarmi c do 4 3 razy wstawałam bo smok wypadł o 4 nakarmiłam ją le do 7 co 5 min kwękała obudziła się o 7 i do 8 leżała i marudziła a ja egoistycznie wcale do niej nie wstawałam tylko cały czas karuzele włączałam a biedna miała kupsko i pewnie to było przyczyną jej marudzenia :lol: w ogóle jakoś ostatnio ciężko jej przespać kilka godz w nocy bez pobudki :angry: no i to karmienie nocne :unsure: :unsure: :unsure: a pokarm to ja mam choć cycki wróciły do roz DŁUGIEGO B :lol: :lol: :lol:

11 lata 3 miesiąc temu #756428 przez Olga60
Jak tak patrzę na metamorfozy dziewczyn, dzięki ćwiczeniom z chodakowską, jestem pod MEGA WRAŻENIEM. Brzuchole większe od mojego i tak pięknie wyrzeźbiły sylwetkę. Kurcze, ukłon dla nich :)

11 lata 3 miesiąc temu #756441 przez pauluska
Ja to też codziennie oglądam metamorfozy z Chodakowską i też jestem pod mega wrażeniem czyli jak się chcę to można ale ja też bardziej z tych narzekających niż działających :D

11 lata 3 miesiąc temu #756457 przez Sevilla

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka