BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 3 miesiąc temu #762333 przez moniaaak
Joasia Kacperek najczęściej ma ubrane body z długim rękawem i do tego skarpetki i spodnie dresowe.
Tak mu najwygodniej, ewentualnie body na krótki rękaw i jakaś bluzeczka.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #762334 przez Sevilla
Moja przyjacióła wycisnęła Szymonka o 2.45 Mały waży 3,5kg i mierzy 56 cm. Obecnie zarzeka się, że więcej nie rodzi ...

Alexa strasznie współczuje

U nas Maksior zaczął gardzić mlekiem, odkąd je deserki, obiadki i kaszki. Już nie wiem, co mam robić jak podaje mleko ...

11 lata 3 miesiąc temu #762346 przez joasia10015
Spytałam o zestaw dla chłopców bo dla dziewczynek to różne spódniczki,tuniczki ,getry a y chlopców takiego wybory nie ma :(
Alexa dzieki za info odnosnie Biedronki- napewno skorzystam ;)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #762353 przez tysiiiak
Wszystkiego najlepszego dla Madziuchny :kiss: Rośnij zdrowo pyzulinko :kiss:

Ja też z mięskiem jeszcze poczekam ;) Narazie tak jak Wy: zupka jarzynowa, marchewka ziemniak, zupka marchewkowa z ryżem :) a z deserków banan, jabłuszko i gruszka :) raz dałam jabłuszko z jagodą ale strasznie ulewał więc dałam spokuj ;)
Daję już po całym słoiczku jako posiłek :)

Kupiłam dziś w H&M ten komin/golf czy jak to nazwać :) i czapeczkę na jesień/zimę :) W biedrze kupiłam inhalator z nubilizatorem za 89 zł

Kuba żaaadko przekręca się na boki a wogóle na brzuch ani plecy ale jak mówiłam pediatrze to mówiła, że ma jeszcze czas :)
Ale strasznie interesują go twarze a najbardziej to co można ciągać czyli uszy, włosy i nawet brwi :P no i próbuje wszystkim palce do buzi wkładać :S

Aaaa i ten tormentiol pomaga :)

Alex Ja też czekam na ten piękny dzień kiedy nie będę musiała trzymać wszędzie tetry :P Dzisiaj to chyba ulał więcej mleka niż wypił :cheer:

Joasia U nas też królują rajstopki z bodziakiem :) Wygodne i łatwe w przebieraniu ;)

11 lata 3 miesiąc temu #762377 przez Alex_87
Tysiak też oglądałam ten inhalator, piszą że jest dla dzieci i dorosłych, nadaje się też dla niemowlaków czy tylko dla starszych dzieci? I w ogóle warto go kupić? ;)

Taaa skąd ja to znam, Zuzka tylko czeka aż ktoś zbliży się do niej i wtedy dotyka rękami a czasem nawet gryzie w policzki ;)

11 lata 3 miesiąc temu #762379 przez Ewelinczok
Widze że nie tylko moj synuś się nie obraca, może rzeczywiście nie mam się czym martwić, przyjdzie czas na niego;)
Joasia Polecam w H&M są super spodnie z takimi szerokimi gumami na końcu nogawek i w pasie. Nogawki nie podwijają sie w góre i można kupić większe bo te gumy fajnie można podwinąć, a po drugie są cieplutkie i wygodne. Nie wiem ile kosztują bo dostalam je w prezencie.

Ja dzisiaj zrobilam Pawełkowi papke z dyni, brokułów i ziemniaczków -smakowało mu bardzo ;)

11 lata 3 miesiąc temu #762391 przez KarinaM
Moja Irinka taka maruda dzisiaj bo znowu dziąsła bolą. Przynajmniej tak myślę. Co Jej posmaruje dziąsełka to jest spokój na jakiś czas ale jak żel przestaje działać to jest płacz. Nawet po kąpieli mleczka nie chciała. Ale nie daję na siłę. W nocy szybciej się obudzi.
Jutro idę do dentysty. Już się boję. Ciekawe czy wyrwie ząb odrazu czy da lekarstwa i inny termin.

Irinka pierwszy raz dzisiaj piła sok winogronowo-jabłkowy oczywiście rozcienczony i smakowal Jej. Wypiła 120ml na dwa razy. Mam nadzieję że będzie piła a nie że to nowe i dlatego wypiła.

Lecę prasowac bo dzisiaj to moje dziecko wszystko chciało robić na raczkach.

Igorek

Irina

11 lata 3 miesiąc temu #762395 przez Sevilla
Mój synek mnie natomiast zaskakuje, zaczął się już przewracać z brzucha na plecy, a od wczoraj pełza w przód, w tył i ma z tego radochę, ale jedynie na początku hahaha

11 lata 3 miesiąc temu #762400 przez pauluska
Joasia w HM są super spodnie dresowe dla chłopców www.hm.com/pl/product/95638?article=95638-N do tego bodziak i mały mężczyzna gotowy do zabaw :D

Ja Igulę ubieram w body i leginsy

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 3 miesiąc temu #762403 przez Sevilla

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 3 miesiąc temu #762405 przez Olga60
Natasza w domu jest ubrana w body i spodenki dresowe lub leginsy, ale nie te obcisłe tylko z tych luźniejszych bo też mi się wydaje że cisną te pierwsze, zresztą sama też nie lubię za długo chodzić w leginsach bo aż skóra swędzi :P

Małej chyba jednak zęby idą bo po 1 kupki są ze 4 w dzień i pupę jej uczulają (Kacper też mial wysypaną pupę i luźne kupki jak szły mu zęby), 2 strasznie trze dziąsła i zrobiła się marudna, 3 dziąsła na dole się poszerzyły i zrobiły się jakby przezroczyste

11 lata 3 miesiąc temu #762408 przez Daarikaa
Ewelinczok zeby dodac zdjecie trzeba wcisnac przegladaj kolo "dołącz obraz" i wybrac z dysku zdjecie ( zdjecie nie moze miec wiecej niz 150kb) i klikasz dalej i włala :D

ja tez pajace tylko do spania uzywam a spiochow wogole nie ammy, a w dzien to tak jak u Pauluski getry leginsy dresy itp no i uwielbiam opaski dla Klaudii ma chyba juz wszystkie kolory :)

u nas z zabkami narazie spokoj bynajmniej Klaudia grzeczniutka wiec chyba ja nic nie boli:)

Kupilam dzis w biedronce rosolek z kaszka manna i mam zamiar w ten sposob miedzy innymi wprowadzac gluten

11 lata 3 miesiąc temu #762410 przez pauluska
Ja chodzę prawie cały czas w leginsach i mi wygodnie, Iga od urodzenia praktycznie też tylko leginsy i jakoś nie zauważyłam żeby było jej nie wygodnie, uśmiałam się bo jak kiedyś teściowa pilnowała Igi (ja cały dzień w szkole) wracam a ona z tekstem że muszę kupić nowe ubranka bo już za małe hahah :D ale nie narzekam bo po za tym teściowa super pilnuje często Igi po prostu tak ma że czasem coś powie ale ja jak ja jednym uchem wpuszczę drugim wypuszczę :lol:

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #762432 przez anek
u mnie królują rajstopki i body z długim rękawem ....i tak cały dzien.rajstop mam baaardzo duzo od kolezanek .od rozmiaru 62 do 80 mam zapas.

Sevilla moze przystopuj z rozszerzaniem diety, niech mleczko bedzie głównym posiłkiem jeszcze, moze z duzo smków naraz.

Dałam Młodej mleko bez kleiku zobaczymy czy bedzie lepiej spała.

U ans jest problem z zostawaniem z kims innym niz mama.w tamtym tyg zostawiłam Lene z moja mama na godzinę i wracam do jeden płacz.mama ją lulałam,zabawiała i nic.dodam ze nie byłam u mamy przez 2 tyg a wczesniej nie było problemu.dzisiaj tesciowa przyjechała i wyskoczyłam do sklepu po mleko na 15min to jak wróciłam Młoda sie zachodziła.martwi mnie to bardzo.
nieiwem jak wróce do pracy:(jeszcze jestem ciekawa jak bedzie z M.zostawac jak wróci po miesiącu nieobecnosci.

11 lata 3 miesiąc temu #762462 przez Ewelinczok
Dodaje zdjecie i sie nie wyswietla jak daje na podglad :( a po co jest to img ???
Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka