- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sisina
- Wylogowany
- rozmowna
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Ewelinczok
- Wylogowany
- gaworzenie
Moje słonce caly czas w nocy budzi się co dwie godziny.. jestem juz strasznie wyczerpana. Macie moze jakiś sposób żeby przespal noc??? mleko zagęszczone kaszą nie pomaga... probowalam tez go troche oszukać wodą i tez nic...
- Ewelinczok
- Wylogowany
- gaworzenie
- Ewelinczok
- Wylogowany
- gaworzenie
Super SISINA czekam na przepis i napisz jakich krewetek używasz-gdzie kupujesz?
Ja polecam przepis na krewetki black Tiger mojej mamy. Dokladnie nie podam ci ilości ale robi się je tak:
Kroisz cebule w kostke i podsmarzasz na oliwie z oliwek wgniatasz duzo czosnku i smazysz razem z cebula. Możesz wygnieść do tego cytryne. Nastepnie dodajesz krewetki i zalewasz bialym winem. gotujesz je w tym winie az odparuje. Na koniec dodajesz pietruszki i doprawiasz do smaku solą i pieprzem.
Palce lizac!!
- Ewelinczok
- Wylogowany
- gaworzenie
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Nocka super. Irina jak usnęła okolo 19:30 to spała do rana do 6:00. Zjadła i leży w łóżeczku i gada do siebie bo zgasilam lampke bo chciałam żeby jeszcze usnęła. Ja zrobiłam już śniadanie Igorowi do szkoły i do domu i chciałam się położyć na pół godziny ale chyba nie będzie mi to dane bo młoda nie uśnie. Ale nie biorę Jej dopóki leży spokojnie i gaworzy.
Miłego i słonecznego dnia życzę.
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
Tysiiiak ty mówiłaś że się mały chyba ci obrażał na cycka? a jak jest teraz?
Dziewczyny nie wiem czy widziałyście taki film jak Safe Heaven, ale polecam na kinomaniak.tv
wczoraj obejrzałam i super jest!
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
pozniej ide robic gołabki a moja mam przypilnuje niunke
deminiqe juz buferuje sobie film na wieczor polecajcie dziewczyny jakies fajne filmy
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
u Nas ostatnio standardowo marudzenie w nocy + pobudki 19 kąpiel 20 spanie 1 jedzonko i od 6 do 7,40 marudziła w łóżeczku ale chciałam ją jak najdłużej przytrzymać i korzystając z tego,że nie płakała drzemałam jeszcze z rana wyciągnie jednego cyca za pól godz drugiego i po pół godz do łóżeczka o 9 już spała
jak na razie wprowadziłam jej tylko dwa posiłki około 12 kaszka a po 17 obiadek ale ten duży słoiczek od 5 msc z mięskiem na 3 dni
deserki całkowicie wyeliminowałam i mała przestała ulewać o i soczków też nie podaje tylko herbatkę...NAJWAŻNIEJSZE,ŻE JUŻ NIE ULEWA
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
dziś na smyk.pl kupiłam duuuuży zapas wkładek laktacyjnych tommee tippee bo są w promocji z 20 zł na 9!!! a są dla mnie najlepsze
noo i oprócz tego bodziaki i spodenki kolorowe śliczne te rzeczy mają chociaż niezbyt tanie...
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Nocka bomba Wczoraj przed spaniem pierwszy raz od x czasu Kubula zjadł bez żadnego problemu. Wręcz rzucił się na kaszkę i zjadł całą! Pierwszy raz i jeszcze dopił 30 ml mm i cherbatką Dzięki temu jak zasnął o 21 to zjadł dopiero o 7 Nockę bym przespała gdyby nie mój sen śniło mi się, że Kuba leży i bawi się u nas pod stołem i myślałam że coś na niego spadnie zaraz i spanikowana budzę eMka i pytam gdzie Kuba a ten patrzy na mnie jak na debilkę i mówi, że poszedł na spacer i wtedy doszło do mnie, że bredzę patrzę do łóżeczka i rzeczywiście Kuba leży i się bawi ale nie płakał ani nic więc stwierdziłam, że idę spać a jak będzie chciał jeść to napewno usłyszę ale najwidoczniej zasnął
Demoniqe Kubula zje z cycusia tylko zaraz po spaniu ale mam coraz mniej mleczka już więc karmię go tylko w nocy i nad ranem o 6 i 8 zazwyczaj już nawet wtedy w ciągu dnia nie odciągam mleczka Pediatra powiedziała że mam karmić ile dam radę ale niedługo pokarm może mi zaniknąć
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
CHciałam cie troszke pocieszyc że ja też mam pobudki co 2 godziny,od kiedy sie urodził MIki to tak jest -a dziś w nocy to poprostu KOSZMAR Coś Mikiego bolało ale nie wiem co Płakał (jak nigdy wczesniej )i ani JA ani cycuś nie pomagał Tak mi go było szkoda W zasadzie przysypiał na 15 min.a po tym znowu płacz I tak w sumie od 4 godziny Wzięłam go ze sobą do przedszkola i usnął w foteliku - i tak śpi już 2 godzinki Nie wiem co mu było ,ale może brzuszek bo o dziwo zrobił kupkę w nocy ( dawno mu sie w nocy nie zdarzyło)i taką dosc brzydko pachnącą -moze to brzuszek? A może od ząbków ? Kurcze nie wiem ale tak mi go żal