BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 3 miesiąc temu #761106 przez KarinaM
Daarikaa dla Klauduni spóźnione najlepszego na 5 miesięcy.

Domiś dla Tymusia całuski.

Olga a Nataszka niech rośnie zdrowo.

Igorek

Irina

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #761109 przez alexa_
Sevilla Dziękuje za rade.
Jeszcze tylko męża poinformuje że koniec z karmieniem cycem. nie bedzie pewnie zadowolony. No ale ja nie bedę każdej przerwy w szkole spedzać w toalecie z laktatorem. A pozatym chce mi sie czasami nabiału. a nie moge bo mała od razu dostaje spierzchnętych i czerwonych policzków.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 3 miesiąc temu #761119 przez joasia10015
Sisina ja baaardzo poprosze przepis na te krewetki w sosie pomidorowym i te pieczarki bo brzmi pysznieeee :blush:

U nas nocka jak zawsze :( Ale już przywykłam -ciężko jest ale cóż zrobic :unsure: Ciesze sie że nie jest gorzej -choc jak czytam wasze posty to dzieciom sie lubi odmienic i te szkraby ktore spaly wczesniej cale noce teraz sie budza kilka razy B) Może mojemu sie odmieni pewnej nocy i przespi z jedna pobudka :blink: :unsure:
Alexa ale tragedia -współczuję :huh: Wierze ze wszystko sie ułoży ...kurde jak slysze takie historie to ciesze sie z kazdej rzeczy jaka mam :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #761122 przez Sevilla

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 3 miesiąc temu #761129 przez joasia10015
Boże Alexaaż sie poryczałam -nawet nie umiem sobie wyobrazic co musicie przechodzic :unsure: B)
Ale co było taką główna przyczyna?
Swoja droga ,mojej psiapsióły ciocia tez lezy w spiaczce juz kilka msc.w baaardzo ciezkim stanie ... a zaczelo sie od tego ze bolała ja głowa kilka dni,pojechala na pogotowie -okazalo sie ze to wylew ,dostala drugi i o wszystko w ciagu 3 dni sie wydarzylo.Tragedia na maxa B)

11 lata 3 miesiąc temu #761136 przez tysiiiak
Wszystkiego najlepszego dla Nataszki i Tymusia :kiss: :kiss: :kiss: Rośnijcie w siłę! :D

Nocka jak zawsze tylko pobudki nam się pozmieniały :P tym razem pobudka o 2 i o 7 :P i cały dzień poprzestawiany będzie :P

Alexa ale masakra :( Oby się jej poprawiło :( Kurcze rzeczy, które olewamy mogą tak zmienić nasze życie w kszmar :(

Kończę bo idzie koleś ze zdjęciami z chrzcin :P a Kubula wali kupala właśnie :blush: hehe :P

11 lata 3 miesiąc temu #761139 przez Olga60
Dzień dobry :(

Nocka przyjemna 20-7, mleczko 4
Kupka wróciła do normy, pupcia się goi :laugh:

Alexa przykra historia, a czym ten stan został spowodowany?

Karina Nataszka dziękuje :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #761142 przez alexa_
Dziekuje za pocieszenie.

Właśnie w stosie ulotek znalazłam ulotke fitnes klubu znajomych moich rodziców. hmm moze sie skusze. chociaz bedzie ciezko bo wiem ze tam chodza dziewczyny juz od lat i znaja choreografie.

11 lata 3 miesiąc temu #761144 przez anek
Alexa współczuje.nie wyobrazam sobie co przechodzi Jej rodzina.

Danna no własnie dotykam Jej codziennie uszek i nic nie wskazuje zeby Ją bolało.ja w dziecinstwie chorowałam na uszy co chwile i wiem jaki to ból.moj synek nigdy nie miał zap oskrzeli,nie brał antybiotyków na kaszel tylko 2 razy na uszka.na tym punkcie mam obsesje.mam nadzieje ze to na zęby.

nocka kiepska,niewiem co Jej sie odmieniło.

11 lata 3 miesiąc temu #761149 przez anek
zdróweczka dla Nataszki i Tymusia!!!1

11 lata 3 miesiąc temu #761158 przez Sevilla
100 lat dla Nataszy i Tymka :)

Podobno jak dzieci trą policzkiem i uszami to znaczy, że zaczynają ząbkować. Zostaje w tym czasie podrażniony jakiś nerw twarzowy, który właśnie biegnie przez żuchwę aż do ucha ...

11 lata 3 miesiąc temu #761161 przez tysiiiak
Anek Kuba się łapie za uszy jak jest śpiący. Wtedy też ściska sobie poliki i ciągnie za włosy niekiedy :unsure:

Kuuuurde był ten koleś ze zdjęciami. Za płytkę gdzie jest może 30 zdjęć z samego kościoła chce 120 zł :cheer: Moim zdaniem trochę dużo :/ nie wziełam powiedziałam, że się zastanowię. No śliczne zdjęcia bo wkońcu Kubulek na nich jest :P no ale tyle kasy za płytkę ?! Co sądzicie?

11 lata 3 miesiąc temu #761166 przez Olga60
Tysiiiak, Anek :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Tymuś zdróweczka , tulaski :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #761167 przez Sevilla
Tysiak nie mam pojęcia, aczkolwiek jeżeli to profesjonalny fotograf, to ja się nie dziwie ... za ślubne ile chcą o ja cie ...

11 lata 3 miesiąc temu #761173 przez Alex_87
Wszystkiego najlepszego dla Naszych 5-miesięczniaków :kiss:

Sevilla a z glutenem nie jest tak, że dzieci na piersi mają w 5 miesiącu, a te na mm trochę później? Mi pediatra powiedziała, że mam robić tak jak jest w zaleceniach no to zacznę już powoli podawać.

Poza tym odebrałam badania, z moczem znowu gorzej :/ teraz dostała Furaginum, ale szczepienie trzeba będzie przełożyć :/

Tysiak a masz jeszcze jakieś zdjęcia ze chrztu czy tylko od tego gościa? no bo rzeczywiście trochę dużo chce, ale z drugiej strony fajna pamiątka :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka