- Otrzymane podziękowania: 36
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
Anek sama nie wiem, bo w nocy bardzo ładnie pije mleko, tylko w dzień wybrzydza ...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- alexa_
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
nocka podobna do tych ostatnich. 20-2-5 o 7 pobudka. W nocy oczywiście nie obeszło się bez cyca.
Zastanawiam się jak ją oszukać w nocy. Może spróbuje jej dać butelke z wodą.
Chyba wybierzemy się dzisiaj do lekarza, wieczorem jej jakby coś charczało a w nosku nic nie miała. I tak sobie pokasłuje od 2 dni. chociaż to wyglada na takie wymuszone. przez sen nie kaszle.
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
muszę się ogarnąć koło południa przyjeżdża do mnie przyjaciółka ze swoim 3 msc szkrabem i idziemy na miasto hmmmmm mam nadzieję,że zapomnę portwela wziąść z domu a w rossmannie są chusteczki pampers 6 paczek za 24,99
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Nocka już tak nie rozpieściła jak wczorajsza Dziś Kuba nadrobił i były 2 pobudki na cycusia
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sisina
- Wylogowany
- rozmowna
u nas nocka extra 19-6
ja jestem zalamana malz mial byc do poniedz. w domu a hu...strzelil i wczoraj jechal w trase o 1 w nocy a mialam plany i znowu szlag trafil wrrrrr
ja malego obkupilam w tesco bo byla obnizka na odziez dziecieca
a jak malz wroci to skoczymy do galerii
zmykam bo maly piszczy
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
właśnie ma pierwszą drzemkę i zgodnie z rytuałem powinien pospać minimum 1,5 h
dziewczyny ja prawie wszystko mam z C&A ale warto poczekać na wyprzedaże, zaraz powinny się zacząć już.
Idę po kawkę
Daarika noo film mnie zaskoczył zwłaszcza ta końcówka (dla tych dziewczyn, które nie widziały to polecam film Safe Heaven) ! super! słyszałam że jeszcze 5x2 jest niezły, ale nie oglądałam jeszcze.
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mam pytanko i zarazem prośbę: mam zamiar dzisiaj zrobić pizzę a swego czasu kiniaczek podawała przepis na ciasto bez zagniatania. Robiłam je juz raz i wyszło super ale gdzieś zapodziałam przepis Ma któraś z Was może??
tysiak o jakim filmie mówicie?
muszę się z Wami podzielić. coś mnie natchnęło dzisiaj i zajrzałam do ciuszków małej które odłożyłam jakiś czas temu jako "za duże" I co? Okazało się że jeszcze trochę i bym je przegapiła... Wszystkie przyleciały jako prezencik od mojej kochanej siostruni jeszcze trochę zostało ale to już tak na 2 lata, ale coś ostatnio pobąkiwała jak gadałyśmy że szykuje kolejną paczkę Oj lubię takie niespodzianki.
A oto co m.in. wygrzebałam:
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
"pół kostki drożdży
2,5 szklanki mąki
3 łyżeczki cukru
1 łyżeczka soli
oliwa lub olej
drożdże rozpuścić w szklance letniej wody i dodać 3 łyżeczki cukru,odczekać chwile aż popracują wlać do miski, dodać mąkę sól i oliwe ( ja daje ok 2-3 lyżeczek oliwy lub oleju) wymieszać i odstawić w ciepłe miejsce na 30 minut żeby urosło
Przyozdobić wedle uznania i piec w rozgrzanym piekrniku 180 stonpi ok 20-25 minut ( w zależności od pikarnka ) włala"
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
oto przepis od Kiniaczka :
Składniki:
pół kostki drożdży
2,5 szklanki mąki
3 łyżeczki cukru
1 łyżeczka soli
oliwa lub olej
drożdże rozpuścić w szklance letniej wody i dodać 3 łyżeczki cukru,odczekać chwile aż popracują wlać do miski, dodać mąkę sól i oliwe ( ja daje ok 2-3 lyżeczek oliwy lub oleju) wymieszać i odstawić w ciepłe miejsce na 30 minut żeby urosło
Przyozdobić wedle uznania i piec w rozgrzanym piekrniku 180 stonpi ok 20-25 minut ( w zależności od pikarnka ) włala
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
demonique jeszcze trochę tzn ile? bo ja raczej niecierpliwa jestem
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
uwaga bo gryze!
noc taka jak poprzednia czyli 24,2,3,4,7.maskara! nic nie dało ze dałam samo mleko bez kleiku ,czyli nie tu lezy problem.
rano Szymek jadł płatki no ale nudziło mu sie wice przyszedł z płatkami do sypialni.chciał połozyc na półce ale całą miske wylał na łózko, posciel(dwa dni temu zmienianą),sciane.miałam nerwa juz po nocy wiec wydarłam sie na Niego.oczywiscie za chwilke wyrzuty sumienia to go poprzytulałam i cała w płatkach poszłam zrobic druga miske.miedzy czasie posciagałam posciel i bach wrzuciłam do pralki i poszłam szybko pomóc Sz. sie ubierac.prawie sie ubrał i mowi "aaa mamo dzisiaj mamy byc na biało -granatowo".no to rozbieranie, oczywiscie ubrania nie wyprasowane(ostatnio tez była jakas akademia)wiec deska,zelazko i cheja.Lena juz wyje bo głodna wiec ją na ręce i prasuje.ufff ubrany pojechał do szkoły......jem śniadanie i mysle cos pralka długo pierze,ide do łazienki a tam jakis program z kosmosu(sz.poprzestawiał) i wszystko rózowe!!!!!!!(przescieradło miałam czerwone a posciel biało w czerwone paski, no i ochraniacz na materac biały).zawsze mam nastawione na 40st.
tak mi sie zaczął dzien.wiem ze marudze ostanio ale juz nie mam sił do tego wszystkiego.
jeszcze dzisiaj -do M. sie żale ze mam takie noce do dupy a on"no ja tez ostatnio nie moge spac". myslałam ze wyjde z siebie.
a tak z innej beczki.Uzywacie moze smoczków trójprzepływowych?ja daje na 1 do kaszki a do mleka samego jeszcze nie dawałam.chyba bedzie za duzy.wogole jakich smoczków uzywacie?ile dziurek?