BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 3 miesiąc temu #763698 przez Sevilla
Domis już jest przesądzone, brzuchol boli, już normalnie krwawię żywą krwią ... :( :( Tak się nie cieszyłam na samym początku, a wkońcu jak zaczęłam to już nie ma z czego. Chce mi się ryczeć :( :( :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #763708 przez KarinaM
Sevilla współczuję. Wiem że nic nie jest w stanie Cię pocieszyć. No może tylko Maks swoim uśmiechem.

Igorek

Irina

11 lata 3 miesiąc temu #763716 przez tysiiiak
Sevilla przykro mi strasznie :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #763721 przez pauluska
Sevilla smutna wiadomość ale masz Maksa i tak widocznie musiało być. Mi lekarz mówił że dużo dziewczyn nawet nie wie że było w ciąży bo dostają okresu i zarodek jest wydalany myślę że lepiej że zdarzyło się to na początku niż później no ale lepiej się zabezpieczajcie żeby nie mieć więcej takiej niemiłej niespodzianki bo jak dobrze zrozumiałam musisz brać leki aby ciąże donosić.

U nas ok, były u mnie koleżanki jedna z synkiem 2 dni młodszym a druga z córcią miesiąc młodszą, Iga padła z wrażenia i śpiocha sobie.

11 lata 3 miesiąc temu #763724 przez Sevilla
Dam radę, co mnie nie zabiję to mnie wzmocni. Pauluska dobrze zrozumiałaś, dwie pierwsze ciąże nie brałam leków przeciwzakrzepowych przed zajściem i poroniłam, przed kolejną (Maksiową) brałam leki dwa miesiące przed zajściem i wszystko było w porządku. Najprawdopodobniej w momencie zagnieżdżania się u mnie zarodka dochodzi do powstawania mikro zakrzepów w obrębie miejsca zagnieżdżenia i dochodzi do nieprawidłowego odżywiania zarodka i takie tam. To wersja mojego ginekologa ... ja mu wierzę ... a jego teoria widać się potwierdza

11 lata 3 miesiąc temu #763726 przez moniaaak
Sevilla przykro mi.. ale może tak miało być?

Jesteś po cesarce, więc mogłoby to nie być dla Ciebie bezpieczne.
Trzymaj się Kochana :). Masz pięknego synka i to jest teraz najważniejsze :kiss: :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #763756 przez tweety
sevi, przykro mi bardzo... :(

11 lata 3 miesiąc temu #763805 przez munnecabrava
Sevila jeszcze masz czas na niejednego dzidziusia :) spokojnie blizna soie dojdzie :) a robienie dzidzi jest miłe więc :).

Paula mi lekarz powiedział że byłam kilka razy w ciazy bo na macicy były blizny a ja nawet o tym nie wiedzałam.

posprzatałam mieszkanie byłam z młodą na spacerku :)teraz odpoczywam ;)

11 lata 3 miesiąc temu #763808 przez Sevilla
M-brava widzę, że też masz dobrego gina ... masz rację, jeszcze na niejedno dziecko mamy czas :) Jak narazie mój mały chłop daje mi mnóstwo radości, więc taka strata jest do przeżycia ... swoją drogą to nie wiedziałam, że blizny na macicy mogą świadczyć o ciąży ...

11 lata 3 miesiąc temu #763819 przez munnecabrava
ja też nie jak byłam na perwszej wizycie z magda i mówię że test pozytywny i jestem w ciązy to mi powiedział że widzi nie jedną ciażę bo są ślady. Troche straszne ....

ehhh mój brzuch sflaczał ....

11 lata 3 miesiąc temu #763826 przez pauluska
Oj niby straszne ale jak najbardziej normalne taka natura :)

A ja już leżę w łóżku jakoś się źle czuję gardło boli ohh jak nie lubię tego okresu jesienno-zimowego

11 lata 3 miesiąc temu #763829 przez Daarikaa
sevilla bardzo mi przykro <przytul>

Ksiezna juz odplynela i fajnie wieczor luzny:) zaraz chyba ogladne jakis film

11 lata 3 miesiąc temu #763839 przez moniaaak
Dziewczyny pisałam Wam kiedyś, że Kacperek wybudza się z okropnym krzykiem. Ma tak zawsze, ale tylko w trakcie spania po kąpieli- budzi się kilka razy do pierwszego nocnego karmienia. Kurczę nie wiem co to- ten płacz jest taki okropny, przeraźliwy, jakby miał jakieś koszmary.
Czasami ma tak przez całą noc.
Myślałam, że to na zęby ale dlaczego to tylko o jednej porze? W trakcie drzemek w ciągu dnia nigdy mu się takie coś nie zdarza.
Myślicie, że może mu się coś śnić? Bo już głupieję... Dziś już wybudził się od 19 chyba ze 4 razy.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #763847 przez KarinaM
Monia a masz zapaloną lampkę tam gdzie śpi Kacperek? Jak przeczytałam to co napisałaś to przyszło mi na myśl że może boi się ciemności skoro w dzień tego nie ma. Ale to tylko moje przemyślenia.

Igorek

Irina

11 lata 3 miesiąc temu #763851 przez moniaaak
Karinko jak on idzie spać, to lampka jest zapalona bo my jeszcze nie śpimy. Zresztą najczęściej nie otwiera nawet oczu. Przeraźliwy jest ten płacz :(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka