- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Akurat dziś miałam pytac o żel na dziąsełka -a tu niespodzianka- wy piszecie o tym
- Ewelinczok
- Wylogowany
- gaworzenie
Powiedzcie czy moge tak poprostu mu cycka nie dac i tyle czy lepiej stopniowo wprowadzac mm???
Ja tez nic takiego nie slyszalam zeby prezent kupowac...
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Noc spokojna. Irina jak usnęła po 18:00 to spała do 5:00. Wypiła mleczko i pogadała chwilę w łóżeczku i usnęła dalej. Obudziła się o 7:00 radosna. Ciekawe tylko do ktorej tak będzie.
Moje chłopaki poszli na rajd że szkoły. Tym razem będą szli 10km.
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
Demonige film super!!!
Noc juz tradycyjna z 5pobudek.od 6mala szaleje w łózeczku, ja jeszcze podsypiałam.jakos pochmurno u nas.nie chce mi sie wstawac .starszak jeszcze chrapie.
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
Z weselszych wiadomości NADAL MAM MAKSA , który piszczy już od 6.30 a mi łeb pęka w szwach ... jak piszczy to znaczy, że go uszy nie bolą i to też jest dobrą wiadomością ...
O prezentach za ząbkowanie nie słyszałam, ale jak już miałby być to chyba dla matek, za cierpliwość i wytrwałość z marudzącym bąblem ... a o Wróżce Zębuszce słyszałam ...
aaa I wczoraj Masior wkońcu nie pogardził mlekiem, a na obiadek wciągnął 3/4 dużego słoiczka puree z łososiem jadł aż mu się uszy trzęsły z radości ...
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
Jak ja kocham weekendy i męża w domu! pomoże przy karmieniu, przy śniadaniu, ubieraniu, rewelacja! Właśnie usypia Kubusia. Mały zjadł 70 ml mleka mojego z butli i zajadł 80 ml kaszki łyżeczką.
Ewelinczok a może odciągaj laktatorem i dawaj butlą? Ja tak robię rano zawsze, potem daję cycka bo mnie jeszcze nie gryzie.
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja już odkurzylam i zmylam podłogi. Myślałam że Irina uśnie przy odkurzaczu ale niestety nie usnęła ale była spokojna więc odkurzylam na raz całe mieszkanie.
Ja znam bardzo dobrze wróżkę zębuszkę. Jak Igor zgubił pierwszego zęba to dostał 10zł. Jak zobaczył to zapytał czy za drugiego da Mu 20zł. Ja mówię że nie wiem bo to wróżka decyduje. A On na to że jak dałaby Mu za drugiego 20 a za trzeciego 30 i tak liczył ile dostanie za wszystkie. Musiałam go przystopowac i powiedziałam że wróżka nie jest tak bogata i ma dużo dzieci. A On co na to? Że wróżka jest bogata ale w zęby.
- Ewelinczok
- Wylogowany
- gaworzenie
Wlasnie laktatorem bardzo malo odciągam raczej mu nie starczy. Zreszta jak sie lakratorem odciąga to pokarmu jest coraz mniej i zanika wiec i tak na mm bede musiala zmienic. No chyba ze go jakos oducze gryzienia. Mówie mu ze nie wolno, ale chyba to jeszcze nie dociera do niegoSevilla może będzie dobrze kochana! Trzymam kciuki!
Jak ja kocham weekendy i męża w domu! pomoże przy karmieniu, przy śniadaniu, ubieraniu, rewelacja! Właśnie usypia Kubusia. Mały zjadł 70 ml mleka mojego z butli i zajadł 80 ml kaszki łyżeczką.
Ewelinczok a może odciągaj laktatorem i dawaj butlą? Ja tak robię rano zawsze, potem daję cycka bo mnie jeszcze nie gryzie.
Od wczoraj robilam eksperyment ze spaniem .... Wykapalismy pawła jie o 20 tylko o 22 ii o dziwo spal dluzej i tylko dwa razy sie obudzil. A dzis w nocy poszedl tez późno spac i tez budzil sie dwa razy , spal do 8. A do tego przez dzien go wymeczylismy, mial jakies dwue krotkie drzemki i to wszystko. A dzisiaj jedziemy na duza impreze urodzinową jestem ciekawa o ktorej zasnie.
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Po piątej już wzięłam go do siebie do łóżka. P. nie było to mieliśmy dużo miejsca .
Sevilla trzymam kciuki. Oby wszystko ułożyło się po Twojej myśli.
Ewelinczok mnie Kacper też trochę przygryza, ale na razie jest to znośne. W każdym razie nie myślę o przejściu na mm. Czasami mam ochotę się poddać, ale bardziej ze względu na nocne wstawanie. Przy 5 pobudkach ciężko się wyspać... A u mnie laktator też nie działa- jestem chyba z tych tępych w jego obsłudze
Dziś dałam mu kaszki z butelki. Na początku był zaciekawiony, ale w sumie zjadł ze 40 ml. No ale nic- będę próbować dalej, może w końcu się przyzwyczai i zacznie jeść większe ilości. Potem poprawił cyckiem i teraz usypia w łóżeczku.
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas nocka fajna 20 - 2 - i spanie do 8:30 wiec piersza drzemka z 9 przesunela nam sie na 10
w koncu powoli Klaudie opuszcza kaszel.... ufff moze uda sie wyjsc na spacerek dzis
karina Ty normalnie masz blizniaki hehe oni sa tacy podobni do siebie:) extra zdjecie jak leża oboje, takie sweet
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja właśnie jak kura domowa i matka Polka sprzątam chatę, gotuję oraz jak pani sama sobie piszę do Was ...
Ja na noce nie mogę narzekać, bo Maksior śpi przeważnie od 19.30 (góra 20) do 6.30 - 7.00 z pobudką koło 2-3 na żarełko i około 5 daję mu herbatkę jak się przebudzi ... a teraz śpi na dworze od 9 rano
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
nocka spoczko jedna pobudka na jedzonko
Sevi 3mam kciuki żeby było dobrze :* Ja raczej nie sugerowałabym się zwykłym testem. Raczej zrobiłabym betę i po dwóch dniach kolejną żeby sprawdzić czy spada ale teraz to chyba lepiej poczekać na wizytę
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna
Co do prezentów to ostatnio słyszałam, że tata kupuje mamie prezent za każdego ząbka dzidzi Nie mam pojęcia dlaczego ale podoba mi się taka opcja