- Otrzymane podziękowania: 7
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
Olgamam taką samą kupiłam w sklepie dziecięcym za 19 zł
gusiek no jutro nasze i tak miesiąc po miesiącu a póżniej rok za rokiem hmmmmm leci ten czas trzeba cieszyć się dzieciaczkami zanim wyrosną na zbuntowane nastolatki
Tośka zjadła 90ml mleczka i za pól godz cyca a teraz zasypia w łóżeczku nie wiem jak zrobić z tym mlekiem czy podawać póżniej jeszcze cyca hmmmm gubię się już
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
anek Ja kupowałam w smyku też tą z Canpola za 22 zł W rossmanie nie widziałam ich
Vika jak masz dokarmiać to najpierw cyc a potem mm
Chyba zacznę Kubie dawać śłoiczki z mięskiem wiem, że już raz padło pyanie ale jak wprowadzacie mięsko to też po kilka łyżeczek czy całe słoiczki?
Skoro słoiczek jest już stałym posiłkiem to chyba bez sensu się z tego wycofywać teraz
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
tysiiiak jeśli dam jej najpierw cyca to za nic nie weżmmie butli.....musi być głodna by załapała może spróbuję tak jak mówisz ale dopiero jak załapie bo na razie to nie żle muszę się napocić,natańczyć,naśpiewać by załapała butelkę
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
noc w miarę w porównaniu z poprzednimi bo TYLKO 2 pobudki ale za to rano miała chyba problemy ze zrobieniem kupki bo się wierciła i stękała a nic nie szło ale w końcu wymęczyła ale taki "bobeczek", boję się że będzie miała zatwardzenia podałam jej pół deserku z jabłuszka bo soczku nie chce pić.
ja też już kazałam mężowi żeby kupił tą siateczkę dzisiaj
vika super ten stojak i kula do raczkowania (podejrzałam na allegro) - nawet nie wiedziałam że takie coś jest
może najpierw podawaj jej mleczko z cycusia jak będzie chciała, a potem mm. ja też już wariuję bo nie wiem czy te nieprzespane noce i częste pobutki to z powodu nienajadania?? Ale jakieś 2 tyg temu karmiłam ją cały dzień i noc mm to nie było żadnej poprawy...
u nas też pogoda nie za ciekawa - strasznie wieje chyba nici ze spaceru...
myślałam że juz nie może byc gorzej z usypianiem małej ale od wczoraj zasypia tylko na rękach i to jeszcze muszę z nią chodzić i bujać wcześniej chociaż w wózku jakoś tam zasnęła, bo o samodzielnym zasypianiu w łóżeczku w dzień nie było mowy mam nadzieję że minie i chociaż w wózku będzie zasypiać
tysiak ja też bym podała od razu słoiczek i nie dawkowała łyżeczkami.
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
W nocy zawsze jak dam mu pierś to ściągam to co zostało do pojemniczka i dzięki temu rano w butli mogę podać moje tłuste mleczko z nocy.
Laktacja po tygodniu ściągania laktatorem nadal jest taka sama. Ale trzeba się naciągnąć
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
bobovita obiadek warzywa z indykiem po 5 msc i zupa z jarzyn i kurczaka po 5 msc 190g ma na trzy dni
tweety konsystencja tych zupek jest taka sama jak same warzywka więc nie ma obaw,że będzie Kacperkowi ciężej szło
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Demoniqe Super, że laktacja się utrzymuje ale ściąganie jest rzeczywiście męczące tak na dłuższą mete
Dałam Kubusińskiemu cały słoiczek delikatnych jarzynek z króliczkiem i tak przez 2-3 dni będę to podawać potem indyczka, kurczaczka i rybkę
Aleeee smakowało om nom nom Gdyby ni to, że oczywiście rączką w buzi musiał pogrzebać to by był czyściutki
Vika jaki ten stoajczek gimnastyczny masz?
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas w poniedziałek pół roku kiedy to zleciało ?
vika super stronka stylizacje ahh i ohh Tosia super laska.
Nic ściągnąć Iguni kataru nie mogę a jej harczy coś i nie wiem co mam zrobić, jeść za bardzo nie chce bawi się smoczkiem, dałam jej jabłuszko to zjadła pół słoiczka.
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ZAPOMNIAŁAM moja Pyza ostatnio nie chce jeść kaszki nie wiem dlaczego ale pluje nią okropnie może po prostu się bawi ale ja wymiękam jestem cała w kaszce W ogóle dama jak się nauczyła pluć to robi to NON-STOP Brrrrr a już w szczególności jak nie chce jeśc
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
vika u ans tez kaszka jest bleee przynajmniej łyzeczką,do bytelki jeszcze nie dawałam.wogole moja córcia za słodkosciami nie przepada.
dobrze ze Pyzie nic sie nie stało.
zamowiłam w smyku ta siateczke(oczywiscie jeszcze pare ubranek dla dzieci bo nie opłaca sie samej siateczki:).leje u nas , nie chce mi sie wychodzic.
Pauluska woda, euphorbimu/nasivin nie rozrzedzają wydzieliny??moze spróbuj jakies inhalacje.