BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 2 miesiąc temu #768789 przez munnecabrava
Karinko też mam soczewki ;/;/ generalnie powinnam zdjac ale mysle że bym dziecka nie znaazła .

Hihih byłam dzisiaj na zakupach kupiłam sobie sukienkę spódnice i skórzane spodnie :D:D:D zawsze chcialam takie :D ale wydawało mi się że bedę średnio wyglądać :P

Młoda chyba się nie najada ... budzi mi się w nocy po kilka razy ciagle głodna ...ale jak wypije więcej mleka to strasznie ulewa.

Co do obiadków wprowadziłam już nawet rybkę. O tym że 3 razy jedynie nie słyszałam z mięskiem ja daje różnie jak mi się wyciągnie.

Joasia a jakie chrupki bo ja bym młodej chciała dać tylko nie wiem jakie :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #768794 przez pauluska
Joasia synków masz cudnych ;) Starszy to już kawaler hihi

Ja w poniedziałek idę na założenie spirali aaa już się boję no ale przynajmniej nie będę miała schiz ciążowych czekając na okres.

11 lata 2 miesiąc temu #768799 przez tysiiiak
Aaaaaaaa to nie kreseczka tylko mały kielek :) a więc mamy zębala :D

11 lata 2 miesiąc temu #768827 przez Sevilla
tysiiiakno to gratulujemy Kubusiowego ząbka :)

11 lata 2 miesiąc temu #768834 przez pauluska
Dziewczyny które ćwiczą skalpel Chodakowskiej od razu zrobiłyście cały trening ?

11 lata 2 miesiąc temu #768850 przez KarinaM
Justynko gratulacje dla Kubusia i dla mamusi też.

Ja kupiłam siateczkę do owoców i Irina odrazu zalapala o co chodzi. Bardzo się Jej podobało to ciumkanie jabłka. Cieszyła się. Dałam Jej też ziemniaczki że szpinakiem ale nie smakowalo. Zjadła tylko 1/3 sloiczka. No cóż nam też nie wszystko smakuje. No i ten obiadek nie pachnial ładnie.

Od wtorku zaczynamy remont łazienki. Już mam stresa i nerwy.

Igorek

Irina

11 lata 2 miesiąc temu #768858 przez anek
Tysiiak gratulacje zębala!
Moja tez po miesku nie zabardzo chciala mleko.chyba te obiadki sa bardziej sycące.

Pauluska ja na samym poczatku to połowe robiłam , pozniej wiecej i wiecej az w koncu całosc.
Osttanio to wogole nie cwicze.

Sevilla to mamy zdolne dzieci:)

pogoda miodzio.Młoda spi na podwórku a ja ogarniam dom jak widac:P

11 lata 2 miesiąc temu #768881 przez Sevilla
Dokładanie mamy zdolne anek :)

Co do obiadków my już doszliśmy do 190g i najbardziej zachwycony jest łososiem z ziemniaczkami i marchewką ... obiadki fakt są sycące. Jak sprawdzałam na opakowaniu obiadek w ilości 190g ma tyle samo kalorii co 180ml mleka modyfikowanego ...

11 lata 2 miesiąc temu #768892 przez pauluska
To Iga chyba za mało je mleka tylko 150 ml x 3 obiadku zje ze 120 ml no i kaszki 120 ml a przy tym katarze w ogóle nie chce jeść ja nie wiem mleko be obiadek ble masakra

11 lata 2 miesiąc temu #768913 przez Alex_87
Tosiu wszystkiego dobrego z okazji skończonego 5 miesiąca :)

Tysiak gratulacje dla Kuby :D jak jest jeden, to pewnie lada moment będzie i drugi :)
Zuzka śliny się jak mały buldog, ale nie zauważyłam żeby była bardziej marudna, a dziąseł oczywiście nie pokaże.

A ja ostatnio pytałam się Was o ten okres i sobie wykrakałam, dzisiaj pierwszy dzień, przed ciążą nie obyło się bez proszków, a teraz ledwie co mnie boli, w sumie to byłam bardzo zdziwiona rano że coś ze mnie leci ;) no to teraz mogę planować kolejną ciążę :D

11 lata 2 miesiąc temu #768916 przez pauluska
Alex ja pierwsze okresy też bezboleśnie przechodziłam po ciąży tyle że się lało ale teraz myślałam że umrę chociaż słyszałam że często po porodach te bóle przechodzą i nie wiem czy miało to znaczenie że ja cc a już myślałam że będzie tak fajnie :D

11 lata 2 miesiąc temu #768920 przez Alex_87
Póki co nie cieszę się jeszcze, bo dzisiaj jest w miare skąpo, a jutro dopiero się może zacząć... Ale 14 miesięcy bez okresu to i tak fajnie :D Mam nadzieje, że za jakiś czas mi się uregulują i będę miała jak przed ciążą bardzo regularnie :)

11 lata 2 miesiąc temu #768923 przez tysiiiak
Alex Kuba też nie był bardziej marudny tak więc szukaj szukaj :) i też jedynie się mega zaczął ślinić niedawno :P

Dziekujęmy za gratki ;)

11 lata 2 miesiąc temu #768932 przez munnecabrava
Dziewczyny co do okresu po ciąży to słyszałam że.ma być lepiej .......g.....prawda ja nigdy nie miałam problemów pobolalo i tyle a teraz to trwa ok tydzień mdłości ...zawroty głowy ból wszystkiego bezsenność rozdraznienie ....

11 lata 2 miesiąc temu #768936 przez moniaaak
Podobno ten pierwszy okres jest taki straszny, potem już lepiej, ale ja w sumie nie mialam jeszcze więc nie wiem:).

Tysiiak a który ten ząbek? To teraz tylko patrzeć jak będzie drugi, u nas jedne po drugim sie pojawiły :). U nas te pierwsze też nie były strasznie dokuczliwe, mam nadzieję, że kolejne też takie będą:).

Wyrwałam się dziś na zakupy :D. hehe.. kupiłam Pampki w Kauflandzie:). I mleko z Hippa, może to mu podejdzie, bo dziś po Bebiko znów miał krostki na bródce( bo wszystko co mu dałam to wypluł- jego mina przy tym bezcenna).

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka