BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 3 miesiąc temu #767909 przez alexa_
Moja jak zostaje z tatusiem to nawet 120ml nie daje razdy wypic. bo z cyckow to nie wiem ile wypija. tez sie martwie ze za malo je.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #767912 przez alexa_
Zastanawialam sie gdzie widzialam te herbatki. I mi sie przypomnialo chyba zaraz zamowie.
hipp.dodomku.pl/salon_hipp/produkt/35049...0_torebek_po_2g.html

11 lata 3 miesiąc temu #767915 przez demoniqe
Kuba je na noc nawet 180 ml ;) ale w dzień je co 4 godziny jakieś 120-150 ml i do tego zupka i kaszka.
Wczoraj dostałam od taty królika :) pomroziłam mięsko i jak Kuba skończy 5 miesięcy to gotuję mu zupkę na króliczku :)

najlepszego dla dzisiejszych jubilatów!

11 lata 3 miesiąc temu #767918 przez demoniqe
Kubula zrobił mi dziś w nocy prezent i spał od 19:30 do 5 :) zjadł cycka i spał do 7:30 :) marzyłam o takiej nocy!

11 lata 3 miesiąc temu #767925 przez Olga60
demoniqe tylko wiesz że mięsko gotujesz osobno i dodajesz do ugotowanych warzyw, żebyś nie dodała warzyw do mięsnego wywaru ;)

Natasza wypija co 3 godz mm 150ml, z tym że jedna to kaszka i obiadek

anek tak myślałam ale wolałam się upewnić, bo może czegoś nie widziałam na półce sklepowej :laugh:

Kurcze dzisiaj wyjeżdżam na dwa dni, bo jutro mam egzamin podnoszący moje kwalifikacje i tak mi smutno że zostawiam to małe, bo Kacper już duży i nie raz z tatem zostawał, ale nigdy takiego maluszka nie opuszczałam :( :( :(

11 lata 3 miesiąc temu #767927 przez Olga60
JULCIA zdróweczka :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #767945 przez anek
oj to moja teraz wypija 80-120ml co 3 godz.wczesniej lepiej jadła.

Olga pokazywałas kiedyc czapke z HM taka granatową w kwiatki.ona jest na teraz czy raczej na zime??nasza juz za mała i musze co kupic takiego przejsciowego.

11 lata 3 miesiąc temu #767948 przez sylkaax
My dzisiaj nocka super od 21 - 5,30 i 5,30-8,30 Adrian wypił mleczka 180 ml. o tej 5.30 teraz tylko 20 ml.. wczoraj kupiłam siateczkę do owoców i wcina jabłuszko tyle ze ugryzł się w język i taki płacz ale to ostatnio często w końcu dwa ząbki ma i jeszcze nie kuma , że jak palec wsadzi do może boleć ;) Z noska się leje ale często odciągam..w poniedziałek znowu do lekarza w końcu trwa o już z 10 dni i bez zmian..
Co do pobierania krwi to ja idę jak Adrianek wyzdrowieje musimy sprawdzić czy anemia minęła tylko mi w ośrodku powiedzieli ze z główki pobiorą mu krew już się boję...;(

pauluska hmmm okres niby miało mniej boleć po porodzie a żadnej zmiany nie ma nawet gorzej się czuję..;( Ostatnio to dzień przed miałam uczucie takie jak przed porodem taki ból to zaraz mi się odechciało drugiego porodu..;P Bóle krzyżowe to też mój problem także współczuję i mam nadzieje , że szybko miną u mnie mija po 3 dniu..

Vika Co do mleczka u mnie najpierw bebiko po którym mały miał problemy i kolki..więc zmiana na bebilon comfort, które niby dobre ,ładnie przybierał ale wydaje mi się okropnie ciężkie i zaczęły się problemy z kupką.. teraz mamy hipp combotic i jestem zadowolona mały kupkę robi normalnie i przybiera na nim też ładnie nie wiem jak teraz przez chorobę ale mój mały potrafił 1200 g w 4 tyg przybrać ;P Czy słodkie ? Słodkie ale
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 3 miesiąc temu #767952 przez anek
dziewczyny a gdzie sa te siateczki?gdzie mozna kupic ale nie w necie?

11 lata 3 miesiąc temu #767963 przez alexa_
anek Siateczki mozna kupic w kazdym sklepie z przyborami dla maluchow. Ja kupiłam w tesco. ale widzialam tez w hurtowni dla dzieci.

11 lata 3 miesiąc temu #767968 przez Olga60
anek czapka zimowa, a siateczkę kupiłam w super pharm

11 lata 3 miesiąc temu #767969 przez moniaaak
Anek jak Ci sie nie chce wychodzić to najprościej na Allegro- ja mam taką allegro.pl/siateczka-do-podawania-pokarm...zyw-i3599795128.html

Sylkax ten katar to pewnie na zęby. U nas też to trwało 2 tyg, na początku to była przeziębienie, ale potem już widać było że mu lepiej, a katar nadal był. Aż w końcu znaleźliśmy ząbki :)

Moje dziecko ucina sobie drugą drzemką, pierwsza zamiast 2 h, trwała pół, więc chyba musi nadrobić. Zauważyłam, że dużo lepiej mu się zasypia w łóżeczku jak mnie nie widzi:)

11 lata 3 miesiąc temu #767970 przez Olga60
Coś takiego z canpol
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #767976 przez anek
dzieki dziewczyny,dzisiaj bede w roosmanie to moze bedą.

hmmm to musze jakiejs innej poszukac bo w tamtej co sie przekreci to ucho na wierzchu.

u nas leje;(

11 lata 3 miesiąc temu #767988 przez moniaaak
Anek u mnie też. Nie cierpię takiej pogody :(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka