- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jest dość mocny, ale wystarczy popsikac i przetrzeć gąbeczką- nic nie muszę nawet szorować, a prysznic wygląda idealnie.
Kupiłam w Obi czy Nomi, nie pamiętam juz, ale daje radę super
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Pytanie do tych które nie mają dostępu do ogródkowych warzyw, będziecie dawać obiadki ze słoiczka? Czy gotować same z kupnych warzyw?
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja slyszalam ze miesko powinno byc nie wiecej jk trzy razy na tydzien, poprawcie jesli sie myle, j bynajmniej tak robie
- DannaJ
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 1
Dziewczyny, korzystałyście może z takiej oferty?
landings.photobox.pl/v3/pl/wl-familyservicephoto-lpd-gr-insert/
Zastanawiam się, czy nie ma tu jakiegoś haczyka..
Aaa i dziękuję bardzo za dzisiejsze głosy
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Alex ja identycznie jak ty -nie zdąrzyłam nawet dac Mikiemu wszystkich warzyw ...ba,on w sumie marcheweczkę jadł Dałam mu marchew a ziemniaczkiem to zwrócił wszystko na mnie A tu widzę dziewczyny mięsko dają Chyba jestem w tyle Ale myślę że nie zrobię mu krzywdy-w koncu w niektórych zródłach twierdzą że dziecko na cycu do 6 msc.TYLKO CYC -więc jestem spokojna
Nowością u nas jest to że dałam Mikiemu CHRUPECZKA -nie najadł sie nim -bardziej sie oswajał i uczył celowac do buzki -ale poprostu nie mogłam sie na niego napatrzec Trafiał do buzki dzielnie -oczywiscie wszystko było oklejone -ale radochy co nie miara
Co do pobudek to juz nawet o tym nie mysle-wstaje,karmię ,przyspypiam ,po czym znowu karmie i tak nocki mijają-chyba nauczyłam sie z tym życ Chyba sie organizm przyzwyczaił
Miłosz dalej chory ,antybiotyk nastepny dostał i jeszcze kilka dni w domku
Wracając do tematu słoiczków to jestem za Kiedyś strasznie chciało mi sie smiac z mojej przyjaciółki - była przeciwniczką sloiczków bo chemia,chemia i jeszcze raz chemia (tak twierdziła ) po czym szła do sklepu kupowała CUDNOWNĄ jak z obrazka marchewkę,do tego ziemniaczek -gotowała (aż rozgotowała ) i dawała dumnie córci -hahahahaaa i ja sie pytam -gdzie miała więcej tej chemii???????DO tego im dłużej sie gotuje tym wiecej ,,dobroci,,sie zabija ...achhh z resztą każdy robi jak uważa .Oczywiście jestem za gotowaniem warzyw z ogórdka,ale nie ma co sie oszukiwac-gdzie teraz znajdziemy swoje,zdrowe,jedzonko??? Jak marchewki czyms nie popryskasz to ci jakas zaraza albo choroba dopadnie ...Szkoda słów Więc jestem za słoiczkami
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasiu współczuję zapalenia spojowek choć nie wiem jak to jest. Nigdy nie miałam i nie chciałabym mieć bo noszę soczewki.
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Miki z chrupeczkiem A Miłosz w nowej fryzurce (Pierwszy raz w zyciu pojechał do fryzjera-znaczy sie był nie raz ale wczesniej musiało go trzymac kilkoro ludzi i dwóch fryzjerów obcinac Po czym kupiliśmy maszynke i małż go obcinał -baaaardzo nie chętnie ,i z płaczem Aż tu ostatnio mówi że jedzie z tatą na zakupki...a przyjezdża z nowa fryzurą .... Okazało sie że siedział jak stary ,uśmiechał sie i rozmawiał z panią fryzjerką Widać dorasta mi synuś,nawet do lekarza zaczął chętnie chodzic-widac rola starszegoo ,przykładnego brata mu służy )
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Joasiu Twoi chłopcy urocze dzieciaczki. Miło się patrzy.
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Igor jeszcze dwa razy wymiotowal ale żółcią bo nie miał już nic na żołądku. Ciekawe jak będzie dzisiaj.
Mam nadzieję że tą mała glizda uśnie.
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
KARINA wspolczuje choroby starszaka biedny musi sie nameczyc:*Zdrowka:*
Toska wczoraj miala straszne bolesci brzuszka,dobrze ze nie dalam jej obiadku bo pewnie bylo by gorzej...usnela po22 jeszcze tak nie mialam i budzila sie z wrzaskiem ale nad ranem przeszlo a wypial na noc 160mm i rano o 8 tyle samo.
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
My w czwartek byliśmy w Elblągu w poradni rehabilitacyjnej. Z małym wszystko wporządku, babeczka zachwycała się, że niby Maks jest obecnie na etapie rozwoju 7 miesięcznego dziecka. Wzięłam na to dużą poprawkę, bo widząc umiejętności Waszych maluchów to każde z nich jest na tym samym etapie haha
Ach Ci lekarze i ich normy ...
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
DannaJ ja korzystałam i przyszła mi książka za 20 zł (koszt dostawy) Mogę polecić - żadnego haka nie ma
Joasiu jakie ciacha miło się patrzy
Zauważyłam u Kubula na dziąsełku na dole kreseczkę więc chyba zębuch idzie