- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Ja też noszę soczewki, ale przez ciążę i teraz też czuje, że mam częściej wysuszone oczy, już nie wytrzymuję aż tak długo w soczewkach jak kiedyś
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My dziś po zakupach w Poznaniu - achhhhhh z dwójką dzieci to nie lada wyzwanie Ale wszyscy żyjemy,plany zakupowe prawie spełnione,więc nie jest zle Miki trochę marudny ale tragedii nie było
Laski mam kilka pytan ;
1 -czy wasze szkraby leżąc np.na macie też tak daleko wędrują ? Miki leży powiedzmy na macie ,okręca sie ,gaworzy,włącza zabawki i od czasu do czasu na niego spoglądam ... dziś minęło jakieś 5,10 min.(malowałam sie w łazience ,przy otwartych drzwiach,no i słuchałam go )wychodzę a on prawie pod ławą (prawie metr dalej )-w szok sie wbiłam Bo Miłosz nie był tak szybki i zwinny wiec to dla mnie nowosc Normalnie nie długo zacznie raczkowac
2-Jesli robiecie kaszkę dla szkrabów to jakiej mniej wiecej gęstości? Bo wiadomo że im wiecej sie wsypie do wody/mleka to bedzie gestsza -robicie taką ,,luzniejsza,,czy gęstszą ?
3 -zastanawiałyście sie moze co dla szkraba pod choinkę kupicie? Dziś w sklepie jak zobaczyłam miliony zabawek to zwątpiłam A ogólnie lubie wczesniej prezenciaki kupowac ,bo pozniej to tłumyyyyyyy w sklepach,nerwy i często droższe zabawki
Miki jeszcze zębolów nie ma,choc z tego co dojrzałam to cos mu tam jasnego wychodzi ,no i dziąsełka rozpulchnione -wiec czekamy
Któraś pytała o chrupaski -szczerze? Wzięłam chrupki które zawsze Miłciowi kupowałam-nie znam nazwy,składu itp.
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Joasiu co do pytań:
1) Moja próbuje wędrować. Unosi pupę i pełza jak glizda ale nie daleko. Wczoraj udało się Jej trochę dalej zajść to zdziwiona była i zaczęła płakać.
2) Kaszkę robię na tyle rzadką żeby wypiła przez smoczek. Ostatnio kupiłam waniliowa ale jeszcze nie podałam bo jadła inne nowości i muszę zrobić odstęp między nimi.
3) Nie zastanawiałam się nad prezentem dla Iriny bo co pójdę po coś do sklepu to Jej kupię zabawkę. Nie mogę się powstrzymać. Jest to drobnostka, jakaś grzechotka lu maskotki albo gryzaczek ale coś Jej przyniosę.
A co do zębów to ja u mojej nic nie widzę, żadnego zęba. No ale może wyjdzie. Chociaż niech wychodzą bezboleśnie.
Lecę spać bo nie wiem o ktorej ta moja gadzina wstanie.
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
Soczewki zawsze nosiłam tylko w dzień softlens59, al jakies tyg temu skusiłam się na nowe purevision hd. Niezła i można je nosić non stop, ale to nie jest dobry pomysł ja próbowałam i po 1,5 tyg mi to oko zachorowało. Nawet nie ma źle juz jest lepiej
Kupiłam mojej żółwika lampkę hhihi lubimy żółwika łatwiej przy nim zasypiac
Moja kaszkę tylko łyżeczką
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Młoda spała od 4:40 do 7:15. Czuję się wyspana. Teraz musi przetrzymać do 8:30 na mleczko bo w nocy zjadła całe 170ml. A na 11 do kościoła.
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
M-brava ja kupiłam skórzaną spódniczkę ) ze 2 garnitury, 5 koszul i bluzek
Kuba 3 dzień z rzędu budzi się dopiero o 5 rano zje i śpi do 7
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
Młoda drzema ostatnio ma tak że nim zaśnie na minutę muszę ją na ręce wziąść przytulić do cycka i odłóżyć mój mały przytulasek
Wasze dzieci tez ciągle zacieszają? Smieje się jak tylko nas widzi czasem nawet do misiów:)
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Moja tez ma strasznego zaciesza śmieje się do wszystkich, ostatnio jesteśmy często w przychodni i tam już wszystkie pielęgniarki nas znają bo wystarczy, że ktoś spojrzy a ona banan na twarzy
Ja noszę soczewki już ze 13 lat, zaczęłam w gimnazjum, ale noszę cały czas te same, jakoś te które nosi się non stop do mnie nie przemawiają, zresztą teraz jak jestem często w domu to nie noszę, żeby jednak oczy odpoczywały.
Joasia też planuje zacząć kupować wcześniej prezenty, mam do obkupienia czwórkę dzieci plus moje. Zastanawiałam się co kupić Zuzce i chciałabym coś praktycznego, może jakąś zabawkę edukacyjną, żeby jej posłużyła, jeszcze się zastanowię.
Echh dziewczyny też chyba muszę się wybrać na zakupy, w niedzielę za tydzień jedziemy na chrzciny a ja nie mam w co się ubrać...Nadal karmię więc muszę mieć coś wygodnego :/
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nocka fajowa od 21 do 6 zyc nie umierac
Joasia tez planuje kupic cos wczesniej bo potem to szał pał
dzsiaj wprowadzam lososia zobaczymy reakcje
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
Ja też muszę wybrać się wkońcu na zakupy, bo wyglądam jak fleja .... jedne spodnie dobre na dupę, które się przecierają ze starości... reszta spodni w sumie dobra, tylko w biodrach nadal jestem za szeroka :/ kwas ... cycki zmalały, więc bluzki są wszystkie dobre ...
Ktoś pytał się o Skalpel Chodakowskiej ... ja za I razem zrobiłam cały, ale 2 dni później nawet do połowy nie doszłam ... od poniedziałku zaczynam na nowo, przestałam krwawić (jakoś nie lubię ćwiczyć, jak ze mnie leci)
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa