- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pogoda u mnie zapowiada się ładna i lepiej żeby tak było bo muszę się ewakuować z domu bo będzie kucie płytek. A do teściowej nie mogę iść bo Jej dzisiaj zmieniają piony i też będzie miała sajgon w domu.
Może damy radę. Najgorsze to skuć tą łazienkę.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
U nas ok nocka ale dalej jej coś harczy a kataru mało ściągam pójdziemy jutro do pediatry niech osłucha. A te Flipsy to chyba bezglutenowe bo to kukurydziane chrupki.
- Gabi31
- Wylogowany
- budujemy zdania
Nie zabijecie mnie jak powiem, że u nas poogoda cudowna, sloneczko, zero wiaterku...po prostu bajka:) Nic tylko uciekac na spacerek !!!!!
Weeekend udany...mnostwo spacerów i zaliczylismy galerię na kilka godzin. Pola najbardziej polubiłą Croppa:) Oczy jak 5 zł na widok telewizorów z głośną muzyką i swiateł
Wszystkiego najlepszego dla Igunii....rosnij duża, zdrowa i niech katar idzie precz i nie pojawia się nigdy !!!!!!!Az się wierzyć nie chce, ze to już pol roczku !!!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Pola na szczescie zaczeła ze smakiem wcinac sloiczki z mieskiem, bo wczesniej nimi gardziła i pluła gdzie popadnie, nawet w oko królikiem dostałam swego czasu.
Ja Flipsów Poli jeszcze nie dawałam ale jest na nich napisane ze sa bezglutenowe...
A tutaj zdjęcie ze chrztu. Pola cały czas obracała się za Księdzem
- Gabi31
- Wylogowany
- budujemy zdania
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
hehe Polcia ciekawska Kuba jak prawdziwy facet nie lubi chodzić po sklepach ale mnie też przytłacza zgiełk wielkich galerii handlowych
Chyba ten drugi ząb idzie bo do buzi wpychane jest wszystko i takie tarcie o dziąsełko idzie że iskry lecą do tego ślinotok
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Natasza po szczepieniu, waży 6430g, powiedział, że trochę za mało przybrała (w 7 tyg 740g), dostała skierowanie do poradni rehab żeby ją sprawdzić, bo leniwa jest do obrotów i nie podnosi się na całych szcztywnych rączkach , mięsko ma jeść codziennie, bo pytałam odnośnie podawania 3x w tyg, to powiedział że on jest ze starej szkoły i się tego trzyma
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wszystkiego co najlepsze dla IGUNI rosnij zdrowo perełeczko!!!
Gabi ale Pola wpatrzona jak w obrazek hehe slicznie wyszlyscie
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Moniak ja na początku podawałam płaską łyżkę kaszki Nestle z wodą tylko, a teraz dodaje do słoiczków.
Zuzka dzisiaj dostała brokuła, nawet się nie skrzywiła, do jedzenia to jest złote dziecko
U mnie to chyba dopiero jutro będzie lepsza pogoda, bo dziś jakoś tak szaro, ale przynajmniej ciepło.
Zuzka też chyba zakupów nie lubi, bo wczoraj poszłyśmy z mamą połazić po sklepach, zmieniłam jej gondolę na spacerówkę, żeby miała wygodniej, ale ta mała siksa i tak się znudziła i z powrotem musiałyśmy ją nieść na rękach. Niech tylko zacznie chodzić, to nie będę jej zmuszała do wózka.
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
odkąd ją dokarmiam jest nieco niespokojna TZN nie chce za bardzo zasypiać w łóżeczku-jak uśnie śpi dłużej a póżniej nie może sobie dać rady jest wyrażnie zmęczona ale nie może zasnąć nie wiem o co chodzi może się przejada albo bardziej nie może się przestawić do cięższego jedzonka
Hmmmmm a ja się dziwię,że mała nie przybierała na wadze....hormony mi buzują od tabletek...kolejne krwawienie ,ból podbrzusza,ból głowy no i zanikająca laktacja coraz mniej mam pokarmu i zrobił się strasznie wodnisty podobno od tabletek
W końcu przyszedł stojaczek JEST SUPER i bardzo przypadł do gustu Tośce i mi
buziunie dla Poluni
Tysiak gratuluje ząbka
co do glutenu mam taką tabele żywienia niemowlaków od NESTLE i tam radzą dawać kaszkę luk kleik zbożowy glutenowy 1raz dziennie pół łyżeczki (ok2-3g)przygotowanego kleiku zmieszanego z mlekiem podawać bezpośrednio do buzi łyżeczką SPRÓBUJE tylko muszę kupić kaszkę
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Vika Kacperek robi same taki bobki odkąd daję mu te obiadki- plus jest taki, że nic już nie wypływa .
Co do glutenu, to chyba zależy jaka ta kaszka jest. Jak ja mam mleczną mannę, to tam jest napisane, żeby dać płaską łyżkę, bo zawiera też mleko.
Odkąd daję ten gluten Kacperek ulewa zupkami(ja też dodaję do zupek), w okolicach łokci zrobiły mu się takie suche plamki. P. twierdzi, że sobie obtarł od pasów od krzesełka do karmienia. Na razie będę podawać dalej- mam nadzieję, że maluszek zacznie go tolerować.
Joasia a Ty Mikiemu już dajesz gluten?
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kuba też robi już tylko bobki ;P
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
Kuba mimo zupek i kaszek robi rzadką kupę, tzn taką jak masło
Dziś ugotowałam mu króliczka od rodziców trochę się krztusił nową konsystencją ale dał radę
Marudzi przeokropnie bo idą mu dwie dolne i górne jedynki na raz bidulek