BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 2 miesiąc temu #769984 przez Sevilla
Kurcze dziewczyny mam problem, może któraś z Was tak miała, albo słyszała, że ktoś tak miał ...

Następująco, jak wiadomo miałam krwawienie ... dziś robiłam test, bo ciekawiło mnie czy beta spadła, a tam szok, test wyszedł pozytywny, kreska nie wiele jaśniejsza od kontrolnej z popołudniowego sikańca, ale nie tak jasna jak wcześniej przed krwawieniem ... jutro mam wizytę, ale już jestem zestresowana, czy może ze mną coś nie tak ... HELP!!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #769985 przez vika
Tośce kupki zdecydowanie zmieniły się po mleczku :angry: ale na szczęście lekko idą :laugh:
moniaaak masz racje co do kaszki ale to wiadomo zależy jaką się kupi...trzeba stosować się do zaleceń producenta bardziej chodziło mi o to,że radzą podawać bezpośrednio łyżeczką do buzi i ja chyba tak spróbuje :blink:
Moja LARWA ma teraz drugą drzemkę.... :dry: nie wiem o co chodzi....odkąd daję jej mm śpi 2 razy w ciągu dnia za to od2-3 godzin :angry: nie mogę wpaść w rytm je we wszystkie światy już sama nie wiem co ile i co :huh: :lol: nie mogę złapać rytmu chodzi spać po 22 budzi się po 8 pierwsza drzemka około 11 i to na siłę druga drzemka około 16stej też noszona lub bujana bo jest tak zmęczona.że nie może zasnąć :ohmy: a póżniej śpi i śpi UFFFFF TRUDNE JEST TO MACIERZYŃSTWO :huh: :blush:

11 lata 2 miesiąc temu #769988 przez vika
Sevilla NIE STRESUJ SIĘ JEŚLI JUTRO MASZ WIZYTĘ TO WSZYSTKO BĘDZIESZ WIEDZIAŁA NIE MA CO TERAZ GDYBAĆ!!! MOŻNA WYSNUĆ WIELE TEORII ALE PO CO :unsure: LEKARZ CIĘ USPOKOI I DOKŁADNIE BĘDZIE WIADOMO CO JEST U CIEBIE A NIE CO MOŻE BYĆ .... NIE KIERUJ SIĘ TYM CO KTOŚ MIAŁ A NIE BĘDZIESZ SIĘ STRESOWAĆ :blink: TRZYMAM KCIUKI :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu #769992 przez tysiiiak
Sevilla a może to było krwawienie z tytułu zagnieszczania sie zarodka ? tylko wtedy chyba tej krwi jest kapka :unsure: no niewiem ale dobrze, ze wizyta zaraz to się wszystko wyjaśni :)

11 lata 2 miesiąc temu #769997 przez Sevilla
vika może masz rację, każdy przypadek jest inny ...

tysiak to wyglądało jak zwykły okres ....

11 lata 2 miesiąc temu #770011 przez Gabi31
Sevilla- no to faktycznie zagadka:)jutro się wszystkiego dowiesz bo tu faktycznie nia ma co gdybac :) Moja kolezanka w ciąży przez 4 miesiące miała okres a o tym ze jest w ciazy dowiedziała sie na zwykłym badaniu kontrolnym i wtedy strzeliła karpia, bo nie miała zadnych objawów.

11 lata 2 miesiąc temu #770017 przez vika
mąż właśnie kupił kaszkę manne nestle i dodałam ją do mleka mała pije z butelki żaden problem...myślałam,że to będzie coś bardziej skomplikowanego :) :laugh:

11 lata 2 miesiąc temu #770038 przez pauluska
Ja znam kilka przypadków że był okres nawet 4 miesiące i ciąża ale jutro się wszystkiego dowiesz Sevilla ;)

vika jaką kaszkę dokładnie kupiłaś ? bezmleczna ? robi się na mm ?

Aaaa i dziękujemy za życzenia

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 2 miesiąc temu #770042 przez vika

11 lata 2 miesiąc temu #770047 przez moniaaak
Pauluska nie strasz- też myślę o spirali, ale na razie muszę tabletki wybrać. Lekarz mi mówił, że jak było cc, to ciężej się zakłada. Bardzo źle było?

Vika ja mam tę samą kaszkę.

11 lata 2 miesiąc temu #770048 przez pauluska
ahh to mleczna my takiej nie możemy :( Kupiłam dzisiaj Nestle zdrowy brzuszek było napisane że dobra do wprowadzania glutenu ale na razie mięsko dzisiaj był królik cała zupka zjedzona.

11 lata 2 miesiąc temu #770065 przez Sevilla
Ja dziś na połowę dnia wybyłam, a Maksik chyba focha walnął, bo jak wróciłam to minęło dobra godzina zanim raczył się do mnie uśmiechnąć i się pobawić .... teraz już po kaszce śpi od 19 :)

U nas była dziś jakaś tam zupka z indykiem :) Całe 190ml zjedzone :) Dziś to wogóle ma jakiś apetyt zwiększony. Teściowa mówiła, że jak dawała mu mleko to wypił 250ml ... już dawno tak nie było ... w sumie to nigdy ...

11 lata 2 miesiąc temu #770076 przez pauluska
Łooo to rzeczywiście mały głodomorek u nas 180 nie wchodzi

11 lata 2 miesiąc temu #770078 przez KarinaM
A mojej wczoraj mąż dał zupkę i nie chciała jeść. Dzisiaj ja dawałam i zjadła prawie cały słoiczek i jeszcze by zjadła. Ale mleczka nadal je bardzo mało. W dzień to zje około 130ml a wieczorem po kąpieli chciałam dać Jej kaszkę waniliową to ledwo zjadła 30ml więc zrobiłam mleczko i zjadła około 40ml. Nie wiem co się dzieje.

Ja byłam u dentystki na kontroli. Wszystko goi się dobrze. Za tydzień zdjęcie szwów.

Pauluska współczuję. Ja też myślałam o spirali ale już mi się odwidziało.

Igorek

Irina

11 lata 2 miesiąc temu #770118 przez pauluska
Mam nadzieję że ten ból przejdzie i nie będzie "tego" czuć choć ja tak przewrażliwiona że jak będzie bolało to już jutro będę chciała wyjąc ehh ale to się trzeba przemęczyć

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka