- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
pisałam o pko bp sa PORAŻKA a w ogóle miałam tam konto i wszystko inne razem z byłym mężem prawie 11 lat i jak co do czego doszło .....bardzo mi komplikowali bym zamknęła jego kredyty karty itd.itp. masakra jakaś...NIGDY WIĘCEJ
W końcu założyłam w credit agricole wygrał z innymi tym,że mam po drodze a cały mój koszt to 6 zł miesięcznie i wsio za darmo...no i mają fajną formę oszczędzania a nawet dwie ...jedna to konto oszczędnosciowe na które sami odciągają deklarowaną kwote i fajne rozwiązania w razie gdyby... a drugie to zaokrąglają płatność kartą do kwoty przez Ciebie deklarowanej i te groszowe sprawy wpłacają na konto oszczędnosciowe (kwota do 5 zł) ale super zawsze coś no i dostaliśmy dwa bilety do kina
mam w pakiecie konto osobiste + dwa oszczędnosciowe:)
JOASIAmasz racje są plusy takiego mieszkania i to sobie cenie tylko bardziej mi chodziło o dziadków dla dziecka ja na szczęscie mam męża co dzień i to też bardzo sobie cenie
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
Co do tego copisałyśmy wczoraj o tym przepisywanie domu, zostawanie z niczym. To ja mam moją receptę na to. My mamy miezszaknie wspólne i razem na nie pracujemy. Ale ja jednocześnie chce coś sama osiągnąć, żeby na wypadek jak by cś odwaliło mojemu małżowi kiedyś to nie zostaję niczym.
W przyszym roku chce iść jeszcze na jakąś podyplomówkę.
Dzisiaj spedzam wieczór sama z myszusią, małż poszeł na jakąs dżamprezę.
Co do banków ja mam WBK i jestem zadowolona chociaż ze strny gadżeciarstewa to eh i eh.
Odradzam Getin
Mbank
Ale polecam ING i Deutsche
Sevi ty jesteś super silna babka a mąż bosh ty rodziłas i byłaś w ciąży 9 mscc-y jak mu się poziera z tydzień o chłop niebiednieje
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Skumałam się ostatnio z dziewczyną, którą poznałam w szkole rodzenia i razem się włóczymy, ona ma córcię 2 miesiące starszą, ale jej mąż też tyra od rana do nocy, więc ma dużo czasu.
I powiem Wam, że to super nie musieć ciągle być samej z dzieckiem. A jej córcia 2 miesiące różnicy, a już taka ruchliwa, że z oczu nie spuścisz
Sevi- trzymaj się. Oby jak najszybciej sie wyjaśniło
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dam radę, dziękuje za wsparcie ...
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja polecam mbank, byla baaaardzo zadowolona.mam u nich konto ale wycofalam karte bo nie uzywM, trzymam na wszelki wypadek bo po co od nowa umowy podpisywac. maz ma konto w mbanku o tez firmowe, place mu czasami rachunki wie moge powiedziec ze bank super.
ja mam konto w dnb nord. no byla kiedys internetowa masakra, nallelam sie ile wlezie. a place 18zl miesiecznie wiec nie ywmagalam ie wiem czegp nic mie placac. np kiedys nie widzoalam nawet operacji zablokowanych wiec regularnie w sklepie dostawalamodmowe tramsakcji z powodu braku srodkow. teraz zmienili system, jest o wiele lepiej, jedyny mankament to przelewy miedzy wlasnymi rachunkami ktore sa realizowane tylko w dzien w terminach sesji, czyli jak nie zadbam o kase na wekend z konda oszczednosciowego, do niego nie mam karty, to zpstaje bez kasy. troche slabo. ale niestety mam u nich kredyt. jeszcze na 27 lat, musze to konto trzymac a kontrolowac 2 mi sie nie chce.
my czekamy na meza ktory w drodze z wawy do nas. nareszciepiatek
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Miłosz a szczescie ogląda bajki ,Miki pełza po całym pokoju -kurde na prawde jaki to pełzak mały -podnosi dupcię i sie przesuwa -wasze szkraby tez tak robią?Chyba Sevi pisała że jej szkrab tak ma -dobrze pamietam?Oooooo już mały pełzak jest pod kaloryferem
Dobra trza sie brac w garsc-zjem Prince Polo i bedzie oki (ach żeby to takie łatwe było )
Sevi trzymaj sie
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczęta myślę, że dam radę, a jak nie będę dawała to się pożale
Tweety oh my god, ty już 15tc lecisz, haha niedługo połowinki
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna
Cięęzko was nadrobić..
Sevila współczuję przeżyć i tego wszystkiego, tej niepewności, ale jak pisały dziewczyny jesteś silną kobietą!!! Dasz radę!!
Joasia mój Tymuś "pleckuje", tzn jak lezy na plecach to odpycha się nogami i podnosi pupcie i się przesuwa
Ząbków dalej brak. Siedzi już sam jak się go posadzi, troszke niepewnie ale coraz lepiej mu idzie W poniedziałek idziemy na szczepienie także dowiem się ile wazy itp
Oho pobudka się skończyla , uciekam :*
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa