BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 2 miesiąc temu #773236 przez tweety
sevi, no 15, nie wiem kiedy tak to zeszlo. ponad miesiac i robie kolejne usg. heh

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #773261 przez ewela86
pauluska fajna sprawa ten garnek rzymski! nie miałam pojęcia że jest coś takiego:)

11 lata 2 miesiąc temu #773263 przez tysiiiak
Alex on tak na zęby chyba :( dziś to wgl taka maruda biedna z Kubulka :( chyba ten drugi ząbek się do końca wyrzyna :(
Sevi no niski przyrost ale też nie spada ta beta :unsure: dziwne... chyba ciąża pozamaciczna jednak :( oby się szybko wyjaśniło :kiss: Silna babka z Ciebie :)
Tweety noooo przy Kacperku ciąża Ci zleci szybciutko :)
Domiś fajnie, że zawitałaś :) Tymuś słodziaczek :kiss:

oh byłam u mamy z Kubulkiem i pospał z dwie godzinki ale po pół godzince musiałam się z nim położyć ;) po kąpieli też padł :)

11 lata 2 miesiąc temu #773281 przez joasia10015
Fajna sprawa ten garnek -swoją drogą mam w domu takie CUŚ - allegro.pl/ultra-pro-1-5l-z-pokrywa-tupperware-i3643226437.html -dostałam z okazji ślubu i NIGDY tego nie użyłam :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: A trza by w koncu spróbowac :cheer: :S

Dziewczyny wytłumaczcie mi jak WÓŁ KROWIE NA ROWIE co i jak z tymi fotoksiazkami co kiedys pisałyscie :unsure:

11 lata 2 miesiąc temu #773310 przez tysiiiak
Joasiu już dokładnie nie pamiętam ale postaram się :)
ja korzystałam z tej promocji landings.photobox.pl/v3/pl/wl-familyservicephoto-lpd-gr-insert/
Podajesz tam swoje dane do wysyłki potem komponujesz tą książkę według szablonu i wstawiasz zdjęcia w takiej kolejności w jakiej mają się tam znaleźć :) ustawiasz sobie wszystko tak jak chcesz i możesz dodawać napisy :) jak już skończysz przechodzisz do zakupy i tam w określone miejsce wpisujesz ten kod PLFAMILY5 i cena obniża się o te 89 zł i płacisz 20 zł za przesyłkę przelewem normalnie :) tam jest jakoś to określone żeby zwykły przelew wybrać nie pamiętam :( no i ja miałam tą książeczkę po jakimś tygodniu chyba :)
Mam nadzięję, że mniej więcej Ci to nakreśliłam ale Danna niedawno to robiła więc jak zajrzy to może Ci bardziej szczegółowo to nakreśli :)

11 lata 2 miesiąc temu #773349 przez joasia10015
Dzięki tysiak -już mniej więcej kumam ;-) Jupiiii,jupiiiii jejjjj-ale fajnie-zrobię fotoksiążkę dla mojego Mikulka i Miłusia ;-)))))))))))))))))))))))

11 lata 2 miesiąc temu #773383 przez KarinaM
Witam wszystkich którzy już wstali.
U nas noc spokojna. Irina wstała na mleczko o 5:00 i usnęła prawie odrazu bo po 10 minutach. Rano obudziła się o 7:00 i narazie gada sobie w łóżeczku od 20 minut a ja leżę i nie chce mi się wstać. Ale niestety trzeba będzie bo o 8:00 przychodzi chłopak do łazienki. Jak mi się nie chce :angry: :angry: :angry:

Igorek

Irina

11 lata 2 miesiąc temu #773385 przez tweety
karina zycze duzo sily na ten dzien. my juz tez na nogach do przed 6, maly teraz zalucza 1 drzemke, jak wstanie jedziemy do tesciow.

11 lata 2 miesiąc temu #773388 przez munnecabrava
Karinko pomyśl że ędziesz miała pikną łazienkę:)

11 lata 2 miesiąc temu #773405 przez tysiiiak
Dzień doberek :)
znowu szarość za oknem :( za to Kubuś wstał w dobrym humorze bez śladu wczorajszego maruderstwa :) właśnie szaleje na macie :)
Nocka oki :) pobudka o 3 potem 6 i 8 :)

miłego weekendu :) :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu #773411 przez moniaaak
U nas nocka co 2 godziny:). Łapię się już na tym, że przysypiam w fotelu z małym na rękach:)

Joasia też się zbieram do zrobienia tej fotoksiążki, ale jakoś marnie mi idzie ;)

11 lata 2 miesiąc temu #773432 przez demoniqe
hejka! Kuba maruda już prawie tydzień i zębiska bolą. Ale nocki ładne, dziś 4:30 cycek i wstał o 7:30. Właśnie zalicza pierwszą drzemkę!

11 lata 2 miesiąc temu #773433 przez moniaaak
a i za radą położnej odstawiłam gluten i wczoraj już nie dałam. Zobaczymy czy przestanie ulewać, chociaż dziś już mu się trochę zdarzyło. Powiedzcie mi, czy Wasze dzieci już przestały ulewać, czy czasami im się zdarza?

11 lata 2 miesiąc temu #773434 przez KarinaM
My wczoraj byliśmy ustalić chrzest. Mamy 24.11. Organista mówi że Irina urodziła się 24.05 a chrzest 24.11 i czy nam to pasuje. Mąż stwierdził że dla Niego data nie ma znaczenia. Potem mąż ładnie do mnie mówi: Karinko a organista do księdza że po 10 latach małżeństwa nadal tak pięknie mówimy do siebie i że widać miłość między nami.

I w taki sposób remont łazienki ma się skończyć na tydzień przed chrzcinami. A ja muszę iść w tą niedzielę do spowiedzi bo nie dostanę inaczej podpisu ponieważ ostatni raz u spowiedzi byłam 7 lat temu na chrzest Igora.

No i wczoraj byłam u wychowawczyni Igora bo mnie wezwała na rozmowę. Chodziło o Jego zachowanie. Jest niegrzeczny i chce zwrócić uwagę na siebie. Najprawdopodobniej jest zazdrosny o Irinę. Muszę więcej uwagi poświęcać Jemu i pokazywać że bardzo Go kocham. Pani zaproponowała rozmowę z pedagogiem szkolnym. No i zgodziłam się bo Igor zrobił się agresywny. Zobaczymy może coś da taka rozmowa bo ja już nie mam pomysłu na tą Jego agresję i zazdrość.

Sorki że znowu Wam się żalę.

Igorek

Irina

11 lata 2 miesiąc temu #773449 przez vika
witam u nas Noc niby ok ale obudzilam Toske po 23 na jedzenie a ona nic ani cyca ni butelki poszla dalej spac obudzila sie o 5 tylko wypila rumianku i spala do 8.30 zrobilam jej mleczko zjadla dopiero teraz 180ml......nie wiem o co jej chodzi ....nie placze wiec tak jakby nie byla glodna ale dziwie sie,ze po 14godz nie moglam znalesc sposobu by zjadla:(......

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka