- Otrzymane podziękowania: 36
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
Karina żal się ile wlezie, po to tu jesteśmy ...jesteś również mamusią Igora, a nie tylko mamusią majową Iriny
Nie poznaje mojego dziecka, śpi jak aniołek, a jak się obudzi to jest płacz, piski niezadowolenia, maruda się zrobił ... i nie chce jeść. Dziś zmierzyłam mu temp z rana i miał 37,2, zazwyczaj ma 36,5 36,6, czy powinnam się martwić?????
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Karina szacunek małżonków w stosunku do siebie, ładny sposób odzywania, to się ceni, bo niestety pewne zasady zanikają a w zastępstwie wkracza coraz więcej chamstwa.
Vika a dlaczego małej w nocy podajesz rumianek?
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
czuje,że dziś będzie pokręcony dzień co do spania i jedzenia jakoś dziś wszystko robi wspak te ząbki dają się we znaki....Tośka już nie wie co ma włożyć do bużi bidulka mała tak mi jej szkoda....smarujemy maścią ale to tylko na chwilkę pomaga .....no nic mam nadziję,że szybko się przebiją
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Karinko kurcze cięzka sprawa jak ma sie dwójkę lub wiecej dzieci i trzeba skupci sie na każdym dziecku -znam to Trudno to czasem pogodzic ale wiadomo że Igor to nadal dziecko i zwraca na siebie uwage właśnie w taki sposób Trzymam kciuki
Dziś Miki mnie zaskoczył -obudził sie w nocy TYLKO 2 razy KOło 1 w nocy i jakos koło 6 A o 3 sie przebudziłam i patrze co i jak a skubany na brzuch sie przekręcił przez sen i smacznie spał
U nas już dwa dni gluten i chyba skutków ubocznych brak ;)Kurcze piszecie o ulewaniu dzieci...jak dobrze że ani MIlosz ani Miki tego nie miał-nawet nie wiem co to znaczy
Karinko miło że mąż tak sie do ciebie zwraca -czasem ludzie tak sie do siebie odnoszą ze ręce opadaja Mój małżonek do mnie mówi Joasia (co ZAWSZE mi sie podobało a nikt w domu tak do mnie nie mówił -tylko Asia,Aśka ... ) Ale w domu mówi DŻAGA,DŻEJ-LO,DZIUNIA,i MYCHA ...gdyby to ksiądz usłyszał
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
A agresywny zrobił się w szkole głównie przez komputer niestety, gry w które zaczął grać bo wszyscy grają, itp.
Od dziś daję Kubie w dzień mleko tylko butlą żeby sprawdzić ile zjada i na razie sukces! Rano 80 ml mleczka i 80 ml kaszki morelowej Nestle (mniam mniam sama bym ją zjadła), i o 12 180 ml mojego mleczka też, teraz ok 15 dam pół słoiczka zupki z kaszką manną i o 16 mleko przed drzemką jakieś 100 ml. No i na noc 180 ml z kleikiem dam i w nocy cycuś.
Ja kleik podaję 2 łyżeczki tylko na noc do mleka, w dzień nie. W dzień wyciskam sok z jednego jabłuszka i daję
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
my po spacerku, pogoda swietna az nie chce sie do domu wchodzic,ale juz byl czas na obiadek dzis wprowadzamy cielecinke
Moniaaa mojej tez zdarza sie ulewac i balam sie ze to od glutenu ale niby alergia na niego nie objawia sie poprzez ulewanie
Joasia chcialabym zobaczyc te pelzaki Mikiego:) moja tego nie robi bo ma za ciezka dupke hehe
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Z drugiej strony konsultowałam się telefonicznie z koleżanką mamy, która jest pediatrą i mówi, że ulewanie to raczej nie po tym.
Póki co 2 dzień bez glutenu a dalej ulewa jak ulewał...Może tylko mniejsze ilości.
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
moja niunia napewno ulewa bardziej po deserkach i sokach moze od kwasow zawartych w owocach, nie wiem ale rozumuje tak po swojemu i po obserwacjach
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
co za senny dzień
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa