BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 2 miesiąc temu #773943 przez KarinaM
Spróbuję. Pierwsza drzemka za nami. Trwała jak zwykle 30 minut. Dzisiaj kościół więc uśnie w połowie mszy i to będzie druga drzemka. No i trzecią trzeba będzie spróbować po 16:00. Może się uda.

Igorek

Irina

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #773955 przez vika
witam:) NAJLEPSZEGO DLA CHLOPAKOW:*

my wczoraj zrobilismy sobie seans nocny i do 3starego czasu ogladalismy filmy potem mizia-mizia i po 3 nakarmilam Toske......spala do 7nowego czasu poszalala do 8,30 a teraz spi w lozeczku.....mala jakos sama sie przestawila.....chyba zna sie na zegarku i jak wstawala o 7 tak wstala i dzis:Dmy od poczatku robimy 180 wody i wychodzi nam takie 210 naciagane,czesto wypija wszystko ale i zdaza zsie tak jak dzis rano,ze zjadla tylko 120:/no ale w nocy zjadla 150 i wypila jeszcze wode bo jak mleko sie skonczylo zaczela sie drzec,za malo jej zrobilam:/ w ogole to juz trzeci dzien mam tak, ze robie prawie godzinne podchody by zlapala butelke:|ile musze sie na-pocic....

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #773958 przez vika
TYSIAK jaki fajny ten zabalek:D u Nas jak na razie tylko czesc sie przbija taki maly szpic wystaje:D widze,ze mala strasznie se meczy pewnie u Ciebie to samo?...

11 lata 2 miesiąc temu #773962 przez vika
no i kupki robi dwie rano(juz po) takie boby twarde i ciezkie i po poludniu taka wielka papke:> i tak juz kilka dni.....nie wim czy to od zabkow czy mleczka:/ no powiem,ze ta poranna jest CZADOWA w calym pokoju unosza sie aromaty:D

11 lata 2 miesiąc temu #774080 przez tweety
zjedlismy caly sloiczek. dyni ziemniaki i marchewki. no musialam sie wam pochwalic. roznie bylo z tym jedzenie a dzisiaj ptwieral buzke i w 5 min zjadl caly sloiczek. jeeeeest!!!!

11 lata 2 miesiąc temu #774082 przez munnecabrava
hihih a my dzisiaj po kościolku poszlismy na plac zabaw młoda wyhuśtana na karuzeli jexdziła i zjeżdalismy na zjeżdzalni :D a tera wszamała indya z dynią i czekam aż się zmęczy i pójdzie drzemać :)

Jedziemy w czwartek w bieszczady:) to będzie sopiero wyprawa ;)

11 lata 2 miesiąc temu #774095 przez Daarikaa
moja wlasnie drzemie a potem mykamy na spacer

Mbrava to się Madzia wyszalala dzisiaj hehe :) Bieszczady cuuudnie! Zazdroszcze :)

tweety juz tak bedzie ze bedzie otwieral dziubek do jedzenia :)

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #774096 przez tysiiiak
Vika czasem rzeczywiście widze, że Kubuś strasznie się męczy i trze dziąsełka i wydaje przy tym takię jęki że serce się kraja. Na szczęście z dnia na dzień jest coraz lepiej i dziś nie jest puki co (ODPUKAĆ) wgl marudny i nawet pospał 2 godzinki :) więc chyba po ciuchu stwierdzam że narazie zębowy spokuj :) mam nadzieję, że będzie jakaś chociaż miesięczna przerwa z górnymi jedynkami :)

Z tego co piszecie to wszędzie u was piękna pogoda na niedzielne spacerki a u mnie lało do tej pory i dalej szarówka jest więc niedziele spędzamy w piżamach :S

11 lata 2 miesiąc temu #774169 przez KarinaM
A my po kościółku poszliśmy do sklepu kupić Igorowi puszkę,groch i wodę do picia do szkoły. Później obiadek i poszłam z Igorem i Iriną na plac zabaw. Było tak ciepło że Igor musiał być na krótki rękaw bo ogólnie jest potliwy i jakby miał softshella to byłby cały mokry. Mąż pojechał do brata na motorze bo stwierdził że to może być ostatnia wyprawa.

Igorek

Irina

11 lata 2 miesiąc temu #774179 przez munnecabrava
heh a moja własnie poszła spać więc chyba w nocy nie pośpię. no chyba że to tylko drzema ale wątpię. ja się wychowwałam w bieszxzadach:)

11 lata 2 miesiąc temu #774240 przez KarinaM
Wykąpałam Irinę o 17:45. Zjadła 100ml mleczka z kaszką waniliową i usnęła przy mleku.

Igorek

Irina

11 lata 2 miesiąc temu #774246 przez pauluska
a u nas Iga sama się przestawiła drzemki wszystko tak jak było teraz tatuś karmi i spuniać idzie mam nadzieję że w dalszych dniach się jej nie poprzestawia hehe

11 lata 2 miesiąc temu #774260 przez Olga60
Natasza właśnie sobie zasypia, dzień się różnił tylko tym, że miała dziś 4 drzemki a nie 3 :)

11 lata 2 miesiąc temu #774297 przez joasia10015
Dziekuje dziewczynki za życzonka dla Mikiego :kiss:
U nas dziś tak sobie-byłam u rodziców pól dnia i MIki nie mógł sie wyspac bo tam ciagle pełna chata,gwar i krzyk -pewnie w nocy bedzie odreagowywał :dry:
Dziewczyny mam pytanko-no bo daje Mikiemu tą kaszke Nestle-no i jest zalecane jedna łyżka stołowa dziennie -ja dodaje do obiadku czy deserku-średnio MIki zjada pół słoiczka na dzien .No i jesli ja mu dosypie taka łyżka kaszki do obiadku to sie to robi bardzo gęste :unsure: Dajecie taką gęscizne czy czyms rozcienczacie?Kurde mama dziś nic takiego nie miala i rozcienczyłąm sokiem malinowym -czy mogą szkraby sok malinowy?Taki prawdziwy z malin :blush:

11 lata 2 miesiąc temu #774313 przez moniaaak
Dziękuję za życzenia w imieniu Kacperka :). Szkrab już śpi, a ja idę trochę pospędzać czasu z mężem :)

Joasiu- ucałuj od nas Mikusia :D :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka