- Otrzymane podziękowania: 7
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dziś pozbyłam się ponownie 40zł (badanie beta HCG), wczoraj plamiłam, dziś już krwawię, a mój gin i tak kazał robić badanie (kurcze pieniędzmi nie sram) i jeszcze jutro kolejne 150zł wizyta ...
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Nocka jak zawsze ...bez komentarza Ale dziś w nocy tak sobie myslałam że ja nawet lubie te nocki ...najprawdopodobniej nie bede juz w ciązy i nie bede miec juz takiego szkraba wiec celebruje nawet takie zarwane nocki Kurcze Miki ma już 5 msc.zaczyna pełzac,i w sumie wszystko sie tak szybko dzieje ...Szkoda mi -kurde aż wyc mi sie chce że już nigdy w ciazy nie bede...Choc tak naprawde ostatnio zobaczyłam Justyne Steczkowską w DDTVN (41 lat i trzecie dziecko -super samopoczucie ,swietna figura )to mam tymbardziej ,,parcie,,na dzidziusia po 40 Uwielbiam zapach niemowlaka,i tą całe to szczescie zwiazane z ciążą,dzidziulkiem
Apropo DDTVN oglądałyście dziś ? Była laska która prowadzi bloga o macierzynstwie -kojarzycie adres www ? Bo kurde tak sie zasłuchałam że nie zakodowałam adresu -a moze byc fajny
No i miał byc dziś wywiad z Ewką CHodakowską-jak sie przygotowac do cwiczen w domu-było to???? BO pojechałam do przedszkola i chyba mnie ominęło-widziała któraś? Aaaa i fajne były kocyki,pościele itp.z metkami dla dzieci -i też nie pamietam strony internetowej Ja cię kręcę....jak ja oglądam te programy że nic nie pamietam...chyba przez to że w trakcie robie milion innych rzeczy
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
Tak normalnie nie zgrywasz super matki po prostu kochasz swoje dzieci i kochasz bycie mamą Super
Sevi ehhh przykro mi ze musisz to przeżywać.
Karinko no cóż uroki posiadania małej terrorystki Ale i tak ją kocham później mi to wynagrodziła jak się tłukłyśmy na łózku
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
Btw Joasiu ... na stronie oficjalna strona ddtvn, może tam coś znajdziesz, bo widzę, że są jakieś tematy
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
A u mnie Irina miała narazie jedną drzemkę półgodzinną rano jak byłam w Lidlu. Teraz chce się Jej spać ale chyba szkoda dnia.
Joasiu ja niestety nie oglądałam DDTVN.
No i przyszła nam zabawka z Fisher-Price. Myślałam że to pic na wodę a tu niespodzianka.
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Laseczki właśnie nic nie ma na stronie DDTVN Ale będe szukac
Karinko coż to za zabawka i o co kaman????? A jak tam twój ząbek,a raczej dziąsełko po zębie?
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Joasia Ty namów męża na gromadkę dzieci Bo ja uważam, że na dwójce to u Was się nie skończy
Echh wczoraj byliśmy na chrzcinach...bez komentarza...Zuzka marudna, płakała jak widziała obcych, tylko u mnie chciała być na rękach. Na szczęście zasnęła w wózku na spacerze, ale do wieczora to była masakra, na koniec zaczęła strasznie ulewać, chyba ze zmęczenia.
A dziś łapanie moczu na posiew po 40 min trzymania jej z gołym tyłkiem 3 razy ulała i zrobiła kupe, w końcu odwróciliśmy się na chwilę z mężem i wtedy zrobiła siku oczywiście nie do pojemniczka, więc wkurzyłam się przykleiłam jej ten woreczek, potem przelałam do pojemniczka na posiew, mąż zawiózł do szpitala a co pani w szpitalu na to? Ze od dzieci na posiew można przywozić mocz w woreczku
Spóźnione życzenia dla Mikiego i Kacperka
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Alex racja -za takie metki-pluszaczki 40 zł.to ciut dużo ale znalazłam na allegro inne-baaaardzo fajne i tańsze-ja zamówię Mikiemu bo zauważyłam że metki to on lubi memłac
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
nie wiem kto mnie jeszcze pamieta ale postanowilam sie dzis odezwqac
joasia ja ogladalam ddtvn tej stronki niestety nie pamietam a z chodakowska bylo cos ze wydala nowa ksiazke jakby dzienniczek gdzie mozna zapisywac swoja diete na kazdy dzien cwiczenia itp i w sumie tyle wysluchalam:P
joasia powiem ci ze ja podejrzewam ze to moze tez byc moja ostatnia ciaza i tak staram sie nia nacieszyc a mi leci niesamowicie szybko.
i to prawda ze takie maluszki tak szybko rosna ze czlowiek nie nadaza a te chwile juz niestety nie wroca:(
ale 3 dzidzia tak na pozniejsze lata to calkiem fajna perspektywa
u mnie leci jak z procy jutro strzeli mi 29 tc nie wiemkiedy to zlecialo??choc z drugiej strony jutro mija dokladnie rok od straty ciazy
nie wiem czy pisalam ale bede miala druga corcie wczesniej troche mnie gin nastraszyl ze moze bc cos nie tak ale po dodatkowych badaniach w krk okazalo sie ze nie powinnam sie martwic choc szczerze czasem mnie dopadaja mysli czy mala napewno bedzie zdrowa ale oby tak!!!rusza sie neisamowicie (wlasnie sie wierci w brzuchu) i rosniemy sobie po malutku:)
jesczze tak naprawde 2 miesiace i moge sie spodziewac mojej gwiazdeczki.
a jak wasze pociechy? juz takie duzedzieciaczki sie robia buziakuje wszystkie mocno i 3majcie sie cieplutko
ups to sie rozpisalam i przypalilam sobie miesko na sosik
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Monia Jak miło, że się odezwałaś Super Julcia będzie miała młodszą siostrzyczkę Napewno malutka będzie zdrowiusieńka nic się nie martw Podgląduje czasem co tam u Ciebie na styczniówkach i staraczkach 2 msc-e zleci szybciuko Oczywiście przyjdź do nas pochwalić się córeczką (Zuzia tak? )
Kuba wczoraj po raz drugi przewrócił się z brzucha na plecy ale to raczej spontaniczny "wybryk". Ale ostatnio ma manię patrzenia za siebie jak leży na pleckach