- Otrzymane podziękowania: 36
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
ale ale, usmialam sie, bo co zostawie go z dziadkiem, nawet spiacego, to zaraz sie obudzi, wczoraj tez drzemka tylko od 7 do 8. ale juz wiem czemu. bo on tak kocha dziadka ze jak go zobaczy to jakby nie byl spiacy nie pojdzie juz spac. a jak weszlam ja, maly spojrzal na mnie, stwierdzil ze to tylko nudna mama i poszedl znowu spac. hahahaha
m-brava, tez zmieniam mleko na nastepne, narazie wprowadzam po jednej lyzeczce bo mam jeszcze 2 opakowania 1. ale wyglada ze tolruje. i rozwazam karmic jak jst glodny, znaczy sie marudny, bo chyba mam dosc te trzymania sie planu. niby nigdy nie trzymam sie go bardzo dokladnie ale jakos tak sa roznice max godziny. a moze dzisiaj trzeba by mu bylo dac o tej 5 rano raz jeszcze i poszedl by spac? nie wiem sama....
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Marta ja mam to i jestem zadowolona allegro.pl/praktyczne-krzeselko-stolik-d...lay-i3630335837.html
Tweety Kuba też nieraz jest mną najzwyczajniej znudzony i marudzi jak mnie widzi a jak zobaczy eMka to pełna radość
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
To może po kolei:
krzesłko mam to allegro.pl/longlife-tapicerka-4-kola-krz...zek-i3631790922.html i naprawdę polecam, nie jest obite żadnym śliskim materiałem, tylko zwykłym, a gąbeczką ładnie się czyści. Nam oprócz karmienia służy do przewożenia się po całym domu. Fajne jest, bo dziecko może w nim też poleżeć.
Ewelinczok ja szczepiła na pneumokoki. Stwierdziliśmy z mężem, że jak potem mamy sobie wypominać, to nie będziemy żałowali. Nie powiem, bo finansowo to kosztowało, oprócz tego rotawirusy i 5 w 1 to nas ładnie szarpnęło. Ale trudno- nie żałujemy
U nas po zmianie czasu katastrofa. Wczoraj chciałam go uśpić po południu o 16, ale on już czekał na kapiel. Był taki ryk jak już dawno nie. O 18 go w końcu umyliśmy, ale w połowie też zaczął się drzeć. No nie wiem co mu było. Dopiero przy piersi się później uspokoił, ale spał do 4:30. Potem trochę zasnął, a o 6:20 po spaniu. Wzięłam go do siebie, myślą, że trochę pokimam, ale nic z tego.
Nie wiem jak on to robi, ale przez ostatnie dni budzi się równiutko co 2 h- nie wiem jak się można tak zaprogramować. Joasia u mnie też autopilot- czasami jak próbuje sobie policzyć ile razy wstawałam to się gubię.
Mam nadzieję, że szybko się przestawimy na nowy czas, bo jak mają być takie koncerty codziennie
tweety ja dostałam zabawkę w zeszłym tygodniu- a rejestrowałam się zaraz jak podałaś tego linka
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
Joasia ciuszki super kombinezony oglądałam już wcześniej mam na facebooku koleżankę która wrzuca chyba wszystkie dostępne linki z cudną odzieżą bardzo mi się podobają takie ciuszki ale niestety troszkę kosztują a taki maluch szybko wyrasta
no właśnie co do mleka która jest zadowolona z tego co podaje i wie,że dziecko nie ma po nim problemów chce zmienić ale zacznę już od następnego......
ja mam krzesełko takie jak moniak tylko innej firmy nie do końca polecam to swoje ze względu na niedociągnięcia(mam wrażenie,że estetycznie nie jest dociągnięte) ale funkcjonalnie jest SUPER I POLECAM tylko firmę inną
co do szczepień szczepimy 5w1 i na tym koniec.....choć moja starsza dużo się wychorowała uważa,że każdy organizm powinien nauczyć się samoobrony przed wirusami....ale to moje zdanie i tu nie do końca chodzi o kase choć to też przeważa.....po prostu nie do końca ufam szczepionką i nie do końca wierzę,że to jest dobre.....czasem jak się w to wgłębię różne myśli mi przychodzą do głowy każdy robi według własnych zasad i przekonań myślę,że tak jak moniak napisała jeśli uważasz,że to dobre i konieczne to się nie wahaj by póżniej nie pluć sobie w brodę
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Moniaaak Kuba to empatii napewno nie ma tylko szuka jak tu by mnie skopać, pociągać za włosy, ugryżć, opluć, uszczypnąć albo włożyć palec do oka brój mały
Vika Kuba nigdy tyle nie zjadł co Twoja Tośka Pn przeważnie 150 ml mleczka i kaszki więcej bo ok 180
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
Tośce jeszcze nie dawałam kaszki do picia tylko łyżką jej podaje i zjada taką gęstą z 4 łyżek ......a jaki kleik dajecie do mleka??? może spróbowała bym tego na noc....
No Moniak Tysiak współczuje Wam tego gryzienia, widzę jak moja wyżywa się na wszystkim i zaraz wyobrażam sobie jak by traktowała mojego cyca
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
vika jja przetestowalam kilka mlek: bebiko, gerber, bebilon a w koncu hipp combiotic nam przypasowal, napewno na nim juz zostaniemy
joasia ciuszki bombowe
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Swoją drogą to te kiełki są strasznie ostre- kiedyś pozwalałam mu wkładać moje palce sobie do buzi- teraz jak najdalej
- gusiek_kom
- Wylogowany
- pierwsze słowa
zasnał wczoraj jak nigdy o 18.40 i spał do 6
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=57950
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36