- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sisina wczorajsza Gesslerowa byla w Twojej miejscowosci?? wspolczuje temu ZIgiemu hehe dobry odcinek
Karina widze ze z Twojej Irinki to ranny ptaszek
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
pauluska ja daje mu w butli z dużą dziurką do kaszki ... na 180ml wody wrzucam 8 małych łyżeczek kaszki mleczno - ryżowej i dwie miarki mleka Maksia, bo małe gówienko się wycwaniło i inaczej mu nie smakuje ... Jak miałam tylko ryżową, to robiłam normalnie 180ml mleka i dodawał też 8 łyżeczek kaszki ... dla nas miało to konsystencję akurat ...
Alex ja tak mam z nocami i myślę, że to na ząbki, bo co wstaję do Maksa, to on gryzie kołdrę przez sen ...
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
noc jak na możliwości mojej córci OK, tzn 2 pobudki na jedzenie, rano oczywiście się pokręciła ale wzięłam ją na ręce, utulałam i zasnęła. teraz robi drzemkę a ja też chyba jeszcze troszkę poleżę...
daarika jak ja ci zazdroszczę tych przespanych nocek może kiedyś przyjdzie ten dzień a raczej noc czekam z niecierpliwością
alex to i tak bardzo duży sukces!!!! moja niuńka zasypia tak tylko na noc, w dzień ani myśli zasnąć w łóżeczku nawet z głaskaniem i trzymaniem za rękę! Ba! ona ostatnio nawet w wózku nie chce zasypiać tylko muszę ją ponosić na rękach jsk ją włoże do wózka to wielki krzyk
pauluska niestety nie pomogę w tym temacie
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ewela u nas nocki dopiero teraz bez pobudki zadnej sie zaczely wczesniej jedna pobudka wiec i tak dobrze ale z zasypianiem mam tak jak Ty, na noc odloze ja bez niczego ona zasypia a w dzien jest masakra zeby zasnela :/ nanosze sie jej ze rece mam juz prawie jak orangutan do ziemi hehe nie wiem dlaczego tak, miala okres ze zasypiala jak trzymalam ja za reke ale ostatnio to tylko rece wiec zazdroszcze Alex ze tak nauczylas Zuzke
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Jednak wzięłam tą glizdę na ręce i usnęła na mnie. O 6 z minutami odłożyłam Ją do łóżeczka i spała do 7:10 bo Igor Ją obudził. Ach.
Chciałam dać Jej rano kaszkę łyżeczką ale pogardziła. Śmiała się do mnie i wszystko wypluwała. Nie wiem dlaczego nie chce. Przez smoka z butelki też nie chce jeść. Może Jej nie smakuje kaszka? Kto to wie.
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Na dodatek odebrałam wyniki posiewu i wyszło znowu jakieś g.... Enterobacter cloacae...W necie na ten temat mało, ale że to jakieś paskudztwo, za 2 godziny mamy wizytę to się dowiem, coś czuje że wylądujemy w końcu u urologa
Chyba przechodzę jakieś zmęczenie materiału
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
U nas z samodzielnym zasypianiem ostatnio lepiej idzie w dzień niż na noc. Na nocke muszę go ostatnio bujać, nosić (czego nigdy nie robiłam) więc masakroza a w dzień tylko polulam go w łóżeczku albo zaśnie przy piciu no albo w wózku wtedy to nawet bez smoka się obejdzie
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
dziewczyny dzięki teraz mam jakiś zarys tego całego karmienia porównałam sobie i wyszło mi,że Tośka wcale tak mało nie jada wychodzi jej 4*180-210 mm obiadek z jakimś mięskiem no tu są różne porcje ale tak około małego słoiczak +deserek i małą porcje kaszki to chyba nie jest żle no ale cycka nie chce wcale mam jeszcze pokarm ale jak ją dostawie to dosłownie pociągnie chwilkę i zaraz pluje kurcze a tak bym chciała choć rano i na noc....
pije mniej więcej 100ml rumianku parzonego 100 ml soku jabłko marchew rozrobionego z wodą i około 100ml wody ale widzę,że z dnia na dzień pije coraz więcej ....również spanie jakoś jej się pozmieniało...śpi od 2-3 godz jak ma dwie drzemki to na noc zasypia około 20-stej jak trzy to gwiazda chodzi spać po 22 muszę jakoś to unormować.....no i oczywiście też mam problemy z zasypianiem...raz zaśnie sama innym razem trzeba kombinować....myślę,że to zęby i ten lęk separacyjny bo jak wcześniej włożyłam ją do łóżeczka i wychodziłam takl teraz muszę czekać aż zaśnie
Alex_87 masz rację w tych wszystkich schematach jest troszkę niejasności ale czegoś trzeba się złapać i dodać lub odjąć coś po swojemu wiadomo,że i tak robimy wszystko dopasowując do potrzeb swojego szkraba
kochana współczuje.... wiem jak te bakterie męczą moja w zeszłym tyg.miała d.liczne a w tym nie miała wcale nie wiem o co chodzi ale puki co cieszę się z wyniku a za Was trzymam kciuki
pauluska no właśnie dziś chce pochodzić po aptekcha i kupić ten inhalator Tośka ma straszne chrypki i ciągle zalegające glutki tam gdzieś głęboko.... do tego suche powietrze w domu...za naradą pani doktor stwierdziłam,że to będzie najlepszy sposób
tysiak czy Ty swojego już używałaś??? myśle jaki kupić i ten w biedrze jeszcze jest kosztuje 89 ale ma 2 lata gwarancji w aptece 140 zł i 5 lat ale już sama nie wiem który wybrać jak by nie było to 50zł różnicy w cenie
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dziękujemy za gratki ciesze się,że tak bezboleśnie poszło z tym ząbkiem.....a i było u Nas wczoraj teściowa i powiedziała,że kto pierwszy znajdzie ząbka to kupuje coś dla dziecka Hmmmmmm ja jej kupuje non-toper coś i coś
dziś mam przyjeżdza...kurcze zazdroszczę niektórym pomocy rodziców....moje tylko się mądrują jedno i drugie na wsi a ja muszę od innych kupować warzywa swojskie Aaaaaaa czasem słów brakuje
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
MUSZĘ ZMIENIĆ BANK...CZY KTÓRAŚ COŚ DORADZA-JEST ZADOWOLONA???? ODPADA PKO I WBK DZIADOSTWA.....W PKO PRACOWAŁAM 6 LAT ...SAME PRZEKRĘTY I MACHLOJKI....WBK MAM TERAZ...PRZEZ INTERNET JAKAŚ PORAŻKA....CZASEM NA DOŁADOWANIE TEL...CZEKAM 12GODZ