- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- sylkaax
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
SEVI TRZYMAM ZA CIEBIE KCIUKI CAŁY CZAS
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Te są za 49 zł.
www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/photo.ph...38788&type=1&theater
A te są za 35zł
www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/photo.ph...04953&type=1&theater
Musicie skopiować cały link niestety.
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
Wiec kukurydza won i obserwuj, sterydy, hmmmm. Ostatecznosć jak sie juz saczące ranki robią i unikać stosowania na buzi, choć mojemu starszemu synkowi( obecnie 17 latek bez sladu alergii ) smarowalam czasem jak mu sie tak saczyło ze sie do poduszki w nocy przyklejal
Niestety, prawda w naszym przypadku jest taka, ze dopiero jak odstawilam od piersi starszego to alergia ustąpila , mimo mojej drastycznej diety bezmlecznej bezjajecznej ( bo bialko kurzemjest silnym alergenem!!!) , kukurydzę stosunkowo pózno odkrylam, ale jak juz odkrylam i odstawilam od piersi to zapanowal spokoj na zawsze.
Z Mikolajem tez sie na to niestety zanosi, poki karmię, mimo diety - plamy na calym cialku
A z tym Waszym wiekiem,.... No normalnie padlam ze śmiechu Wy stare , no nie mogę! Wszystkie jak jeden mąż mlode smarkule
Stara to jestem JA!!!!! i jeszcze nikt mnie tu na tym forum nie przebil a jak widac mozna
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Sevi trzymaj się kochana, nawet nie mogę sobie wyobrazić jak tęsknisz za Maksem
My dziś byliśmy u pediatry i wyobraźcie sobie żeee...w moczu znowu coś wyszło, no już ręce mi opadają. Lekarz uważa, że to znowu coś z zewnątrz, bo Zuzka nie ma żadnych objawów zakażenia. Tylko jak ja mam pobrać ten mocz, żeby w końcu wyszło wszystko ok Już się staram jak mogę, no przecież tyłka jej nie wyparze
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Karolka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
Alex ja też co chwilę pobieram małej mocz do badania bo też albo bakterie wychodzą albo pH za wysokie. generalnie za każdym razem przed przyklejeniem woreczka myję ją pod kranem dokładnie i zaraz po tym przemywam wacikiem zamoczonym w rivanolu (tak poleciła mi moje pediatra)
Sevilla trzymaj się dzielnie!!!
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hihi ale sie rozpisałam Widac nie jedna z nas potrzebuje wyrzalenia sie A to MAGICZNE FORUM sprawia cuda
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Ja też psikam octeniseptem, najpierw myje wodą z mydłem, potem octenisept, dokładnie wycieram czystą pieluchą i przyklejam. A te cholerne bakterie i tak wychodzą, niby niewiele, ale do szczepienia ma nie być wcale
W locie jej nie złapie, bo ostatnio siedzieliśmy z mężem prawie godzinę, ja ją trzymałam tak w kucki, żeby mocz leciał bezpośrednio do pojemniczka, to przez ten czas zrobiła kupę, ulała i trzeba było ją znowu myć. Wszyscy się umęczyliśmy, poza tym w szpitalu powiedzieli żeby do woreczka robiła.
- Gabi31
- Wylogowany
- budujemy zdania
Darika- Klaudusia cudowna i dłuuuugaaaa!!!!Polcia to taki któtszy raczej pączuszek:) Jak to powiedziała wczoraj pielegniarka na szczepieniu: "po buzi to bym nie powiedziała ale na dole masz super szynki
Ja juz po spacerku- dzis miałysmy 3 wozkowy team bo chodziłam z dwiema kolezankami po osiedlu:) Fajnie sie ludzie na nas patrza zawsze jak tak chodzimy we trzy:) Ale szybko przebił nas facet, który smigał po osiedlu w koszuli flanelowej, obcisłych białych slipkach i skórzanych laczkach bez skarpetek. Kilka razy go mijałysy bo chodziłysmy 2,5 godziny.
Weekend spedzamy we Wrocławiu, jedziemy do mojego brata i postanowłam ze pojdziemy na basen z dziewczynkami:) Ciekawe jak POlka zareaguje na wode
Alex- z tym moczem to własnie tak jest. Pola miała bakteie a wydawało sie ze umyłam ja dokładnie, po czym posiew wyszedł bez wzrostu. Ja w ciazy tez tak miałam...c jakis czas bakterie a po powtorzeniu badania brak.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Kupiłam u nas w komisie tego szczeniaczka uczniaczka z 40 zł w dobrym stanie tylko ta starsza wersja bez serduszka