- Otrzymane podziękowania: 13
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- anusias22
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Dziewczyny ciekawe co tam słychać u dziewczyn które się nie odzywają. Trochę ich jest. Macie jakiś z nimi kontakt?
- anusias22
- Wylogowany
- gaworzenie
Najważniejsza jest teraz corka choc wiem ze i na niej te moje nerwy sie odbily. Jestem nowa a odrazu sie zale. Przepraszam ale musialam to napisac.
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
demoniqe badz dobrej mysli!
Karina no sporo dziewczyn zniknelo, ale rozumiem ze to najpewnij brak czasu
Paninka ale słodziak do schrupania! jak pewnie siedzi super!
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
Witam nowe Majóweczki!
u nas troche zawirowan, stąd moja nieobecnosc.podczytywałam czasami ale jakos brak weny na pisanie.
M mnie wkurza ostatnio.przyjechał miała byc sielanka a tu dupa.teraz juz w miare oki ale ostro było.szkoda gadac....
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Co do mojej córci to robi postepy z dnia na dzien.obecnie jest na etapia klękania na kolankach(tak jak do raczkowania) i podsuwania dupki d przodu lae nie wie co z rączkami zrobic i bach na buzke.
dzisiaj obnizyłam łózeczko bo Młoda sie budzi łapie za szczebelek i do siadania.straszny z Niej wiercipołek:)
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anusias22
- Wylogowany
- gaworzenie
Oj dziewczyny nikomu nie zycze tego przez co ja musialam przejsc. Niby M mieszka teraz z nami ( 1 tydzien ) ale oprocz Oli nic nas nie laczy. Stracilam zaufanie i ciezko jest ot tak je odbudowac.
Olcia juz sie przekreca na brzuch a dzis z rana 4 razy obrocila sie na plecy i wiecej nie chciala. Teraz jest marudna bo zabki juz ida. Smaruje dziaselka zelem a kolezanka podradzila mi Camilie. Moze ktoras z Was ja uzywala?
- paninka87
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia 16.08.2007 r. Blanka 15.05.2013 r.
- Ewelinczok
- Wylogowany
- gaworzenie
Dziś byłam tez u ortopedy iii zrobiono mi rtg miednicy, mam niezłe szpary po porodzie.... no i ta jedna tak boli ;( Lekarz powiedział że miednica nawet rok dochodzi do siebie więc nie mam sie czym martwic. Ale czy to musi tak boleć??!! Zalecił terapie ultradzwiękami. Udało mi się dostać od razu po znajomosci na zabiegi więc może wkrótce moje cierpienia się skończą.
Wasze dzieciaczki takie ruchliwe a moj leniuszek dalej niechce sie przewracac... za to cały czas by siedział i obserwował świat (sam nie siedzi, trzeba go trzymać). Dlatego już tylko w spacerówce sie wozi;) Do gondoli juz ledwo wchodził.
- Ewelinczok
- Wylogowany
- gaworzenie
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ewelina Natasza też taka leniwa i stąd była wizyta w poradni rehab. Jeśli w pół roku nie zacznie raczkować to mamy wrócić.
Vika odezwij się, co u Ciebie ?????
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Karolka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
po wczorajszej imprezce jestem troszkę padnięta, ale wszystko się udało. no i sałatka z tortellini baaardzo smakowała Julcia wybawiła się wieczorem, pięknie zjadła kaszkę pod okiem swojego chrzestnego i o 21ej padła teraz ma pierwszą drzemkę.
Co do kąpieli to ja kąpię małą już od ok 2 miesięcy w łazience. początkowo jeszcze wanienka na stojaku, ale po tym jak Jula kilka razy zachlapała całą podłogę, szafki i nawet lustro przeniosłam kąpiel do wanny. wstawiam wanienkę do naszej wanny i jest mniej bałaganu, choć uwielbia chlapać wodą, szczególnie nóżkami
Anusias serdecznie witam!
Paninka Ciebie również witam- przepraszam że z takim opóźnieniem
Wiem że niektóre z Was podaj dzieciaczkom witaminę C. i chciałam się poradzić- czy kropelki można zmieszać np z jedzeniem albo ewentualnie piciem? czy trzeba bezpośrednio do buźki wkropić???
Pauluska super że Igula już siada moja póki co dalej tylko dźwiga głowę jak leży na pleckach i potrafi ją dłużej utrzymać w powietrzu, ale do siadania samodzielnego się jeszcze nie zbiera
Vika jak tam sytuacja u Ciebie???