BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 2 miesiąc temu #783653 przez paninka87
Najlepszego dla półroczniaczków:-)
Natasza mała modelka, oczka robi tak samo jak moja :)

Ubieracie juz zimowe kombinezony? A co do przykrycia?

My wstałysmy ok 8 mała jest teraz z tata na spacerze a ja ogarnelam mieszkanie.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #783663 przez Olga60
paninka to samo sobie pomyślałam z oczkami jak patrzyłam ba Twoją :cheer: :laugh:

Ja ubieram Nataszę w kombinezon na samo body i rajtuzki i przykrywam kocykiem (w spacerówce jeździ) a jak teraz były cieplejsze dni to w welurowym kombinezonie śmigała.

11 lata 2 miesiąc temu #783671 przez vika

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Karolka85 ja Tosi daję wit C na łyżeczce z wodą przegotowaną ,w przychodni mówili by nie podawać bezpośrednio do bużi bo roztwór jest za mocny.....
sevila kochana co tule Cię mocno... :kiss: :kiss: :kiss:
munnecabrava ja się nie obraziłam tylko wczoraj miałam jakieś rozdwojenie jażni sama nie wiedziałam co mam myśleć i popadałam ze skrajności w skrajność....
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

również bardzo serdecznie witam nowe osóbki :kiss:

Olga śliczna niunia szczęścia i zdrówka dla słoneczka :kiss: :kiss: :kiss:
TYMUSIU setki bużiaczków od cioci i Tosi :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Tośka jeszcze się nie dzwiga czasem tylko na jednej rączce próbuje ...ale za to turla się po podłodze,często przy tym obijając główkę .....ta mata jesty tylko po to by ją położyć a ona robi obroty i turla się do każdego przedmiotu który chce dostać :cheer: :cheer: :unsure: czasem dzwiga dupsko ale z turlaniem jej dobrze :woohoo:

11 lata 2 miesiąc temu #783674 przez tysiiiak
Sevi 3maj się i szybciutko dochodź do siebie :kiss:

Vika Dobrze, że się wyluzowałaś :kiss: tylko szkoda, że ta głowa musi tak boleć :S

No i sto latek też dla Tymusia :kiss: :kiss: :kiss:

Ja dawałam wit.C do herbatki :)

11 lata 2 miesiąc temu #783681 przez joasia10015
Witajcie kochane :)
Sevi trzymaj sie ;) Jesteś silna babka :blush:
Jesli chodzi o wit.C to dałam kiedyś Mikiemu i myślałam że sie udusi :( Musiało byc strasznie kwasne bo krzywił sie że szok.Wiec jak coś to dajcie z herbatką albo mleczkiem :)
moniak kolejna wspólna rzecz która nas łączy - takie same przeżycia w dziecinstwie -mam IDENTYCZNE odczucia...tylko mój ojciec do dziś to kawał sk**wysyna i nie wybacze mu chyba NIGDY -z reszta jemu chyba na tym nie zależy :dry: Ale dosc o przeszłosci-trzeba życ terazniejszoscia i dbac o to by nasze dzieci byly szczesliwe-grunt to nie powielac błedów i życia rodziców :dry:
Apropo przeszłości -właśnie ,,skakałam,,po kanałach i wiecie co znalazłam ? ,,Przyjaciel wesołego diabła,,-pamiętacie???? Kurde nagrywali to w 1986-miałam 4 lata :ohmy: JA KUDŁATY DURNOWATY REPERUJE STARE GRATY ,, :lol: :lol: :lol: :lol: Ale wspomnienia :laugh:
VIKA trzymaj sie , i jak by co to zawsze mozesz sie wyżalic :blink:

11 lata 2 miesiąc temu #783682 przez vika

11 lata 2 miesiąc temu #783686 przez Olka!
Najlepszego dla półroczniaków!!!!
Dziewczyny moja mała też nie siedzi, baa ona nawet się jeszcze nie obraca z brzuszka na plecy a co tu mówić o raczkowaniu czy siadaniu!!Jakoś wolno się chyba rozwija bo nawet za bardzo nie gada tylko nieeee nieee emmmm emmmm!!!Nie wiem czy już powinnam sie tym martwić?
Sevilla trzymaj się najważniejsze, że pozostawili wszystko na swoim miejscu, reszta z czasem się zagoi!

Dziewczyny myślicie, że mogę Weronię przesadzić do spacerówki jeśli jeszcze sama nie siedzi?

Też podawaliśmy wit C na łyżeczce z moim mlekiem, podobno z mlekiem się lepiej wchłania tak samo jak Wit D

11 lata 2 miesiąc temu #783705 przez Daarikaa
Dzisiaj spalysmy do 8:40 z pobudka na mleko kolo 4

Nataszka slicznosci Ty moje wszystkeigo najlepszego!!!!
Tymuś łap ogrom buziaczkow Ty nasz polroczniaczku :kiss: :kiss: :kiss:

ja podawalam wit c jak mala miala katar lekarka zalecila i ja dawalam do herbatki

My juz dwa mleczka dziennie podajemy mleko 2 i nie widze zadnych zmian, ani wiecej nie ulewa ani nie ma boli brzuszka wiec jeszcze dokoncze opakowanie pierwszego i przechodzimy na dobre na dwojeczke. wczoraj dalam jej ten jogurt po 6 mc myslalam ze klaudia pochlonie lyzeczke tak jej smakowal :D :D

Vika dobrze ze cisnienie z Ciebie zeszlo i najgorsze nerwy masz za soba teraz przemysl wszystko na trzezwo i napewno podejmiesz odpowiednie dla Was kroki :)

11 lata 2 miesiąc temu #783718 przez vika
Daarikaa moja też pije mleczko tylko 2 razy dziennie ale jeszcze 1 choć chyba dziś spróbuje po raz kolejny.....dziewczyny jakie wasze dzieci robią kupki :unsure: Tośka robi strasznie twarde ...dosłownie nie raz wyturlały sie z pampersa podczas przebierania :cheer: :cheer: :cheer: i tak już jest trzeci dzień i robi tak od 2-3 razy po dwa trzy boby :cheer: :cheer: :cheer: mleko pije rano póżniej mieszam jej warzywka bądz daje dania z ryżem bez mięsa.... obiadek różny co dzień coś innego ale z mięsem 2* w ty rybkę której nie lubi ale mieszam z groszkiem i jakoś jej przechodzi przez gardło :cheer: kaszkę cały czas tą samą i niekiedy deserek to zależy czy mamy kiedy jej wcisnąć no i na noc mleko czyli mniej więcej 23 nie wiem od czego te kupy a pije sok marchew jabłko banan tylko z tych owoców i herbatkę malina z dziką różą :unsure: :unsure: :unsure: ja się pytam od czego takie ciężkie kupy :unsure: :unsure: :unsure:

11 lata 2 miesiąc temu #783724 przez Daarikaa
mojej tez zdarza sie turlac bobki:) ale to wtedy jak nie zje deserku do konca i jak malo pije w ciagu dnia, bo jak dziecko dostaje juz inne posilki tj obiadki, deserki itpp to dzidiza powinna wiecej pic i ja wlasnie tak zauwazylam ze jak mniej wypije w ciagu dnia to potem meczy sie z kupa

Sevilla trzymaj się cieplutko! Maks moze odwiedzac Cię? Dobrze ze z jajnikami wszystko dobrze

11 lata 2 miesiąc temu #783729 przez vika
uciekam robić sałatkę tą co alexa_ poleciła ....ummmmmm ale mnie głód dopadł :laugh:
Daarikaa może i racja bo Tosia mało pije ...dzięki za radę...będę jej częściej podawać :blink:

11 lata 2 miesiąc temu #783735 przez tysiiiak
Vika Kuba też robi takie bobki. Są one twarde i suche a to dlatego że nie umie sam zrobić kupki odkąd nie jest ona maziasta więc czasem mu pomagam i wtedy wychodzi dużo i już nie taka twarda ;) Moja pomoc polega na przytrzymywanu nóżek przy brzuszku bo on zamiast się rozluźnić to zaciska poślady i prostuje nogi i tak się męczy pół godziny i wychodzi jedynie taki suchy bobek.

Olka Możesz zamontować spacerówkę ale jeździj z rozłożoną na płasko albo półpłasko :)

11 lata 2 miesiąc temu #783743 przez Olga60
W imieniu Nataszy Dziękuję za życzenia :kiss:

Natasza też takie bobki robi, to po obiadkach ( stały pokarm), ale nie sprawiają jej problemu :laugh:

Olka misia też jeździ w spacerówce na płasko lub pierwszym poziomie (to do momentu jak zaśnie)

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #783747 przez KarinaM

A to Irinka w foteliku. Pojechałam dzisiaj i wzięłam od koleżanki. Wzięłam też kojec ale narazie jest w garażu. Musi poczekać do końca remontu.
Fotka odwrotnie bo dodałam z telefonu pierwszy raz. Udało się więc jest super.

Igorek

Irina

Załączniki:

11 lata 2 miesiąc temu #783758 przez Olga60
I Irinka doczekała się swego tronu :laugh: Ślicznota :kiss:

Karina ha też zawsze wstawiam fotki z telefonu, szybko zmienia się rozmiar, obraca itp przez stronę www.zmniejszacz.pl

Pauluska jak skalpel???? Ja dziś robiłam po dwóch dniach przerwy i tym razem zapożyczyłam sobie od córci matę bo ostatnio robiłam na twardej podłodze :huh: a tak dałam ręcznik i mogłam swobodniej ćwiczyć :lol:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka