- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- paninka87
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia 16.08.2007 r. Blanka 15.05.2013 r.
Natasza mała modelka, oczka robi tak samo jak moja
Ubieracie juz zimowe kombinezony? A co do przykrycia?
My wstałysmy ok 8 mała jest teraz z tata na spacerze a ja ogarnelam mieszkanie.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja ubieram Nataszę w kombinezon na samo body i rajtuzki i przykrywam kocykiem (w spacerówce jeździ) a jak teraz były cieplejsze dni to w welurowym kombinezonie śmigała.
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Karolka85 ja Tosi daję wit C na łyżeczce z wodą przegotowaną ,w przychodni mówili by nie podawać bezpośrednio do bużi bo roztwór jest za mocny.....
sevila kochana co tule Cię mocno...
munnecabrava ja się nie obraziłam tylko wczoraj miałam jakieś rozdwojenie jażni sama nie wiedziałam co mam myśleć i popadałam ze skrajności w skrajność....
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
również bardzo serdecznie witam nowe osóbki
Olga śliczna niunia szczęścia i zdrówka dla słoneczka
TYMUSIU setki bużiaczków od cioci i Tosi
Tośka jeszcze się nie dzwiga czasem tylko na jednej rączce próbuje ...ale za to turla się po podłodze,często przy tym obijając główkę .....ta mata jesty tylko po to by ją położyć a ona robi obroty i turla się do każdego przedmiotu który chce dostać czasem dzwiga dupsko ale z turlaniem jej dobrze
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Vika Dobrze, że się wyluzowałaś tylko szkoda, że ta głowa musi tak boleć
No i sto latek też dla Tymusia
Ja dawałam wit.C do herbatki
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sevi trzymaj sie Jesteś silna babka
Jesli chodzi o wit.C to dałam kiedyś Mikiemu i myślałam że sie udusi Musiało byc strasznie kwasne bo krzywił sie że szok.Wiec jak coś to dajcie z herbatką albo mleczkiem
moniak kolejna wspólna rzecz która nas łączy - takie same przeżycia w dziecinstwie -mam IDENTYCZNE odczucia...tylko mój ojciec do dziś to kawał sk**wysyna i nie wybacze mu chyba NIGDY -z reszta jemu chyba na tym nie zależy Ale dosc o przeszłosci-trzeba życ terazniejszoscia i dbac o to by nasze dzieci byly szczesliwe-grunt to nie powielac błedów i życia rodziców
Apropo przeszłości -właśnie ,,skakałam,,po kanałach i wiecie co znalazłam ? ,,Przyjaciel wesołego diabła,,-pamiętacie???? Kurde nagrywali to w 1986-miałam 4 lata JA KUDŁATY DURNOWATY REPERUJE STARE GRATY ,, Ale wspomnienia
VIKA trzymaj sie , i jak by co to zawsze mozesz sie wyżalic
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olka!
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dziewczyny moja mała też nie siedzi, baa ona nawet się jeszcze nie obraca z brzuszka na plecy a co tu mówić o raczkowaniu czy siadaniu!!Jakoś wolno się chyba rozwija bo nawet za bardzo nie gada tylko nieeee nieee emmmm emmmm!!!Nie wiem czy już powinnam sie tym martwić?
Sevilla trzymaj się najważniejsze, że pozostawili wszystko na swoim miejscu, reszta z czasem się zagoi!
Dziewczyny myślicie, że mogę Weronię przesadzić do spacerówki jeśli jeszcze sama nie siedzi?
Też podawaliśmy wit C na łyżeczce z moim mlekiem, podobno z mlekiem się lepiej wchłania tak samo jak Wit D
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nataszka slicznosci Ty moje wszystkeigo najlepszego!!!!
Tymuś łap ogrom buziaczkow Ty nasz polroczniaczku
ja podawalam wit c jak mala miala katar lekarka zalecila i ja dawalam do herbatki
My juz dwa mleczka dziennie podajemy mleko 2 i nie widze zadnych zmian, ani wiecej nie ulewa ani nie ma boli brzuszka wiec jeszcze dokoncze opakowanie pierwszego i przechodzimy na dobre na dwojeczke. wczoraj dalam jej ten jogurt po 6 mc myslalam ze klaudia pochlonie lyzeczke tak jej smakowal
Vika dobrze ze cisnienie z Ciebie zeszlo i najgorsze nerwy masz za soba teraz przemysl wszystko na trzezwo i napewno podejmiesz odpowiednie dla Was kroki
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sevilla trzymaj się cieplutko! Maks moze odwiedzac Cię? Dobrze ze z jajnikami wszystko dobrze
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Daarikaa może i racja bo Tosia mało pije ...dzięki za radę...będę jej częściej podawać
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Olka Możesz zamontować spacerówkę ale jeździj z rozłożoną na płasko albo półpłasko
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Natasza też takie bobki robi, to po obiadkach ( stały pokarm), ale nie sprawiają jej problemu
Olka misia też jeździ w spacerówce na płasko lub pierwszym poziomie (to do momentu jak zaśnie)
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Karina ha też zawsze wstawiam fotki z telefonu, szybko zmienia się rozmiar, obraca itp przez stronę www.zmniejszacz.pl
Pauluska jak skalpel???? Ja dziś robiłam po dwóch dniach przerwy i tym razem zapożyczyłam sobie od córci matę bo ostatnio robiłam na twardej podłodze a tak dałam ręcznik i mogłam swobodniej ćwiczyć