BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #784117 przez Daarikaa
minia Witaj! super ze chcesz dolaczyc :)

Alex włąsnie ze Zuzka wyglada nawet na wieksza niz kuzynka :)

Klaudia gaworzy sobie teraz w lozku, pobudka na mleko byla o 5 i spalysmy razem w łóżku!!!! (pedofilia) do 8 ;P

Najlepszego dla Madziuni! Niech rośnie zdrowa! buziaki :kiss: mbrava co wkuwasz?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #784119 przez pauluska
A ja dopiero wstałam :cheer: ohh już zapomniałam jak to jest leniuchować z rana w łóżku od 7 D. zajął się Igunią a teraz jej pierwsza drzemka więc dalej leniuch. U nas pogoda okropna leje,szaro i zimno ale jedziemy dzisiaj na obiad do znajomych więc i to z głowy :)

Też wolę ćwiczyć z odpalając na kompie bo jak tak patrze na ćwiczenia z książki to jakoś mi ciężko ;)

Dzieciaczki śliczniutkie a jak już nam urosły nie obejrzymy się a będą fotki z urodzin pierwszych.

Iga to się nauczyła "śpiewać" jakie dźwięki wydaje o jaaaa :D padamy ze śmiechu z mężem :D

11 lata 2 miesiąc temu #784122 przez Karolka85
Dzień dobry,

Minia witaj i opowiedz coś o sobie i swoim szkrabie.

Olga, Alex, Mbrava- cudne te wasze córy :) Zuza ślicznotka, Nataszka extra fryzurka, Madzia... od razu widać że rządzi w domu, słodziak :blink:

co do naprogramowych kg to mi po ciąży zaostały jeszcze 3kg ale za chiny ludowe nie mogę się zmobilizować do jakiś ćwiczeń. usprawiedliwiam się tym, że przy Julce i tak mam niezły fitness ;)

Julka wczoraj trochę gorzej jadła, ale tragedii nie ma. Dziś rano zrobiłam jej pierwszy raz kaszkę Bobovity Zdrowy Brzuszek 7zbóż z jabłkiem i śliwką- wtrąbiła całe 150ml łychą i chyba bardzo jej smakowało. teraz sobie drzemie. nad ranem od 5 do 7 też spała z nami w łóżku- pedofilia się szerzy :lol:

11 lata 2 miesiąc temu #784128 przez Karolka85
Wszystkiego najlepszego dla Madziuni!!! niech rośnie zdrowo :)

11 lata 2 miesiąc temu #784133 przez Olga60
Dzień dobry :)

Madzia Wszystkiego najlepszego :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu #784137 przez munnecabrava
hehe no wygląda jak mały ropot ;P a uwielbia tak siedzieć:) a tera zrobiłam psikusa małzowi:P położyłam ją na macie pod jego łóżkiem dałam jej zabawki Małż sie obudził i myślał że mu z łóżka spadła :P

Ucze się ang i fr bo mi si przez macierzński pozapominało... a chciałabym zacząć hiszpański albo niemiecki od podstaw.

11 lata 2 miesiąc temu #784142 przez tysiiiak
Dzień doberek :*

U nas słoneczko wyjrzało :) aż chce się żyć ;P
U nas też pedofilia z rana :D pospaliśmy do 7.30 :)

Wszystkiego najlepszego dla prezesowej :lol: Madziu zdrówka :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu #784143 przez Daarikaa
tez chcialabym hhiszpanski, bardzo podoba mi sie brzmienie tego jezyka

karolka 3 kg to raz dwa i zgubisz nawet nie bedziesz wiedziala kiedy

11 lata 2 miesiąc temu #784149 przez pauluska
Oj ja też bym chciała się pouczyć angielskiego ostatni raz miałam styczność w liceum a tam wiadomo jak uczą, wszystko już pozapominałam, a chociaż jeden język przydałoby się znać dobrze chyba najlepsze byłyby jakieś zajęcia w grupie bądź indywidualne nauczanie bo samej to nie wiem od czego by się zabrać :D

11 lata 2 miesiąc temu #784151 przez Sevilla
Dla Madziorka wszystkiego naj...

Ja się czuję coraz lepiej, na tyle dobrze, że zdążyłam wyprowadzić panią rozdającą posiłki hihi taka głupia małpa... Mi zostało 3kg po ciąży, ale przez 3 dniową głodówkę szybko je stracę. A dziś dostałam na cały dzień 16 małych sucharków jupi. Może uda mi się wstawić zdjęcie Maksiora jak wygląda za łóżeczka w proteście,gdy nie chce spać, jak nie uda się to przepraszam

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #784153 przez vika
witam no a ja mam labę :laugh: mój M wstaje w nocy robi mleko i przebiera....co prawda żadna nowość bo często i dużo się nią zajmuje...np. kąpiel i prasowanie ubranek należy do niego i robi to bardzo chętnie...w soboty sprząta więcej niż ja...tzn.robi te podstawowe rzeczy ..odkurza,kurze,myje podłogi,dezynfekuje ubikacje i łazienkę :lol: dziś Tośka wstała 6,30 3* zrobiła kupsko 2* boby ciężkie a potem poleciał cały pampers :cheer: :cheer: :cheer: no szok chyba właśnie to picie ją wspomogło....wczoraj cały dzień pchałam w nią sok marchew jabłko i w końcu są rezultaty....tata zrobił mleko wypiła 210 ml mi kawkę wypiłam 180 ml poszedł z pieskiem a teraz robi rosołek :lol: Tosia padła a ja leżę i pięknie pachnę :silly:

witam kolejną nową osóbkę....sama pamiętam jak długo się zbierałam by tu wbić....heheeee i pamiętam jak na porodówce prawie całe 12 godz siedziałam na forum i cały czas czytała co piszecie a w między czasie tukłam eski do męża :laugh: :lol:

:kiss: :kiss: :kiss: BUŻKI :kiss: :kiss: :kiss: OGROMNIASTE DLA MADZIULKI Ja już nie mogę sie doczekać tego PÓŁ ROCZKU :woohoo:

11 lata 2 miesiąc temu #784155 przez vika
CO DO WAGI .... odkąd przestałam karmić przestałam też chudnąć JUPIIIII już ważę 51 kg chciała bym dobić tak do 55 bo cycki to mi do pasa wiszą a biodra od pasków mam poranione bo zero dupy i porty lecą więc muszę paskiem cisnąć :angry: a Tośka idzie w góre w już waży 6700 w ubrankach...nosi rozmiar 62-68 ale w gondoli bez problemu jeszcze się mieści specjalnie kupowała jak najdłuższą i dobrze bo jeszcze nie siada....

11 lata 2 miesiąc temu #784159 przez KarinaM
M-brava najlepszego dla Madzi.

Igorek

Irina

11 lata 2 miesiąc temu #784170 przez Karolka85
Sevi to super że dochodzisz już do siebie. Wiesz już kiedy wracasz do domku?

Vika wnioskuję po tym co piszesz że z mężem już wszystko ok. Wy się chyba szybko kłócicie ale jeszcze szybciej godzicie :)

Ja idę w najbliższą środę z Julką do kontroli, więc dowiem się ile waży. 3 tyg temu ważyła 6450g. Ubranka 68. w gondoli jeszcze ma troszke luzu i mam nadzieję że do chciaż do świąt uda nam się objeździć jeszcze w głębokim.

Mała jeszcze drzemie. ja gotuję dla niej jarzynki i królika- dziś dostanie obiadek mojej roboty. jeszcze muszę jajko ugotować do tego.

Mam pytanie do mam które podają Bebilon Pepti. czy któraś z Was podaje już "2" mleko następne. czy są jakieś dziwne reakcje dzieciaczków na to mleczko? ja rozpoczęłam ostatnią puszkę "1" pepti i myślę że pod koniec tygodnia zacznę jej podawać następne. czytałam gdzieś że dziecko może różnie reagować na zmianę- silne ulewanie, bóle brzuszka, problemy z kupką...

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #784173 przez vika

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka