BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 2 miesiąc temu #783565 przez Sevilla
Vika wypowiem się jak będę w domu, a jak na razie stwierdzam, że to przykra sprawa.

Skończyło się na 2 godz operacji, cięcie jest w tym samym co było cc. Najważniejsze że jajnik i jajowod jest cały

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #783568 przez Karolka85
Sevilla dobrze że masz to już za sobą! wracaj szybko do siebie!!

11 lata 2 miesiąc temu #783580 przez moniaaak
Suzi dziękuję za radę. Też mączkę kukurydzianą biorę pod uwagę, bo największe apogeum czerwonych policzków było w dniu, kiedy zjadł chyba ze 2 pałeczki kukurydziane, dostał też wtedy obiadek z królikiem, niby z Bobovity, ale widzę, że też ma w składzie skrobię kukurydzianą.
Czekam aż mu zejdą objawy uczulenia i będę eksperymentować. Może to faktycznie nie nabiał?
Maści sterydowej nie daję- plamki są suche i nic się z nich nie sączy- mocno nawilżam. Wydaje mi się, że są już mniejsze.

Witam nowe majóweczki- im nas więcej tym weselej:)

Pauluska gratuluję siadania. U nas na razie tylko na kolanach jak go posadzimy:)

Sevilla kurczę to chyba poważnie było:(. I znów Cię czeka dochodzenie do siebie jak po cc. Współczuję :(. Jak się czujesz?

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 2 miesiąc temu #783593 przez munnecabrava
Vika ja nie chciałam Cię obrazić czy zdenerwować ale myślę że głaskanie Cię i użalanie się nad Twoją sytuacją nic nie da bo ty to czytasz beczysz i wpędzasz się jeszcze w większe bagno. A musisz być twarda nie masz już 15 lat żeby być Werterem i się udręczać.
Kurcze wybacz ale widziały gały co brały ale my baby już takie głupie jesteśmy że myslimy a po slubie się zmieni a tu ch... nic się nie zmienia chyba że na gorsze.

Jesteś ładną babką, nie zrzucaj winy na przeszłość na toksyczną miłość na trudne życie tylko weź dupe w troki i w ogóle najlepiej nie reaguj na hasła chłopa Demonique miała dobrą rradę pokaż pewne granice jeśli je zaakceptuje ok jeśli nie daj mu czas jesli to nic nie da niech się wali.
Lepiej nie mieć ojca niż mieć takiego który będzie ranił matkę alb ją szantażował.
Dasz sobie rade ! Tylko przestań się samobiczować.

A u mnie wczoaj były znow koleżanki młoda koło 21 się przebudziła co by przywtać ciotki pocieszyła pyskolka do wszystkich dostała poapu i poszla dalej spać i bardzo ładnie spała bo do 7 :)

Oko wygląda jak by mnie ktoś pobił .... wczorj bolało dzisiaj chociaż nie boli ...

Yyyy a po co witamina C ?? dajesz słoiczki ? Tam jest tyyyyle witaminy C że łooo.

11 lata 2 miesiąc temu #783598 przez Olga60
Mam pół roczku :kiss: :kiss: :kiss:
Załączniki:

11 lata 2 miesiąc temu #783614 przez anusias22
Karolka85 ja witamine c podawalam do mleka ale nie zawsze cale mleko wypijala i teraz podaje na lyzeczce. Troche pokrzywi sie i a jak polknie to mowi bleee ;-)

11 lata 2 miesiąc temu #783615 przez moniaaak
Olga wszystkiego najlepszego dla Twojej kruszynki :)

I spóźnione dla Klaudusi :)

My dziś znów spaliśmy do 8.24 :D :laugh: :laugh: :laugh:

11 lata 2 miesiąc temu #783616 przez Karolka85
Mbrava wiem że jesteś przeciwniczką wszelkich witamin leków itp, ale moja Julka dostaje żelazo i przy nim wskazana jest witamina C dla lepszego wchłaniania, poza tym badanie moczu wykazało za wysokie pH więc trzeba mocz zakwasić. i po to witamina C.

Anusias jak podaję na łyżeczce to od razu wypluwa, dlatego miałam pomysł żeby jej to zmieszać z deserkiem albo obiadkiem, ale nie wiem czy wtedy prawidłowo się przyjmie...

11 lata 2 miesiąc temu #783619 przez anusias22
Olga60 Wszystkiego najlepszego dla Nataszy.
Sliczna dziewczynka a te oczka....cud miod:-*

11 lata 2 miesiąc temu #783622 przez anusias22
Witamine mozna tez dodac do picia ale czy do deserku, obiadku to niewiem.

11 lata 2 miesiąc temu #783626 przez Alex_87
Wszystkiego naj naj naj dla Nataszy :kiss: :kiss:

Olga a co Ci powiedzieli na rehabilitacji, że kiedy dziecko powinno raczkować? Zuzka od dwóch dni robi podchody do raczkowania, wygląda wtedy jak piesek :D ale też oczywiście nie wie co robić z rękami ;)
Łóżeczko jakieś 2 tyg obniżyliśmy, bo lepiej wcześniej niż za późno, narazie potrafi usiąść z pozycji półleżącej na leżaczku albo w wózku, tylko gibie się jeszcze na boki. No i niestety coraz częściej wymusza żeby ją sadzać, leżenie jej się coraz mniej podoba :/ a to niedobrze, bo ona jeszcze rzadko robi obroty :(

11 lata 2 miesiąc temu #783632 przez munnecabrava
Hmmm Karolka jak trzeba to trzeba ale tak generalnie to niewiem czy wiecie ale witaminy i minerały i te wszystkie preparaty nie podlegają kontroli ta więc nie wiecie czy to co dajecie to rzeczywiście czyta i zdrowa witamina chociaż co to za witamina sztucznie wytworzona ...
Jestem przeciwniczką chociaż czasem sama jakieś rutyny łyknę.

11 lata 2 miesiąc temu #783642 przez tysiiiak
Sto latek dla Nataszki :kiss: :kiss: :kiss: Buziaczki perełko :kiss:

Wczoraj wpadła znajoma z winkiem i normalnie tak mi łeb pęka że szok :ohmy: Masakroza :P

Witam nowe majóweczki :) Fajnie, że coraz nas więcej bo rzeczywiście dużo pouciekało :(
np. Lania chyba nawet po porodzie się nie pokazała :unsure: Ciekawe co tam u niej :unsure:

Kuba też coraz bardziej podnosi głowę jak leży na plecach i garnie się do siadania. Jak go posadze to chwilę posiedzi i zaraz się giba ale z dnia na dzień coraz bardziej się prostuje :)
Będę musiała chyba już spacerówkę montować bo jak cieplejszy kombineon mu ubrałam to nie miał miejsca się ruszać w gondolce :(

11 lata 2 miesiąc temu #783645 przez Olga60
Alex pani doktor (ta sama co Kacpra 9 lat temu diagnozowała :) ) przebadała małą na wszystkie sposoby i powiedziała że jest wszystko w porządku, napięcie też, a to że mało się obraca to sprawa indywidualna, do tego stopnia, że niektóre dzieci nie trzymające sztywno główkic też są ok. Natasza jak leży na brzuchu to tylko przez chwilę się podpiera na zajętych łokciach a potem się rozjeżdża w samolot. Do raczkowania muszą być sztywne rączki żeby się podnieść. Zaczęła zjadać stopy i podobno to idzie w parze z obrotami. No zobaczymy, sama ją trochę stymuluję, do raczkowania ma czas, ale też dodała że są dzieci które już śmigają.

11 lata 2 miesiąc temu #783646 przez KarinaM
Najlepszego dla Nataszy i Tymka

Igorek

Irina

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka