BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 2 miesiąc temu #783899 przez pauluska
Moja Mysza już śpi na noc ostatnio chodzi spać o 18.30 więc relaks :)

Olga damy radę ze Skalpelem ja zamierzam ćwiczyć 5 razy w tyg a na prawdę super się czuje jak poćwiczę ;)

Iga już od dawna w spacerówce ale marzec/kwiecień i tak kupujemy parasolkę jakoś nie przepadam za swoim wózkiem.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #783904 przez Olga60
Pauluska masz na Facebooku w polubieniach chodakowską? Ja mam i dzisiaj zdjęcia wystawiła dziewczyna :cheer: i w dwa miesiące schudła .... szok :ohmy: i fajne jest to że na wszystkie partie ciała skalpel działa :) no i fajnie po są napięte mięśnie. Zaraz mąż cyknie mi fotkę, żeby porównać za jakiś czas :lol:

Natasza już śpi, jak nigdy miała TYLKO jedną drzemkę w południe i to tylko 40min :ohmy:

Dziewczyny, jak u Waszych dzieci ciemieniucha???? Natasza dalej ma na główce :(

11 lata 2 miesiąc temu #783905 przez Olga60
Boszeeee jak ja powtarzam wyrazy w zdaniach :ohmy: :ohmy: :ohmy:

11 lata 2 miesiąc temu #783927 przez pauluska
Mam, mam codziennie oglądam metamorfozy :D mój mąż też ma cyknąć mi fotkę chociaż już się boję haha :) co do powtarzania też czasami jak przeczytam swoją wypowiedź śmieję się sama do siebie :D

11 lata 2 miesiąc temu #783941 przez paninka87
Chodakowska... ciagle mam ja w myslach. Pozyczylam ksiazke od kumpeli ale przejrzalam tylko przepisy :/ na cwiczenia brak zapału... a przydaloby sie schudnac. Przed ciaza na diecie schudlam 10 kg odzywialam sie zdrowo no i byl rower doszlam do wagi sprzed pierwszej ciazy. Teraz te kilogramy powrocily :angry: jestem uzalezniona od slodkiego i to mnie gubi... moze w pracy troche sie ogranicze

11 lata 2 miesiąc temu #783944 przez sylkaax
Witam. Adrian szaleje nie chce spać, a to już jego pora, teraz tylko na brzuchu by leżał. Byliśmy z M. w Poznaniu na zakupach i kupiliśmy spacerówkę znaczy siedzisko bo stelaż już mamy mutsy evo nie jestem przekonana do końca ale zobaczymy ,a Adrian w niej to już taki kochany ,taki jakiś duży hehe ;) Dzisiaj mnie tak głowa boli wrrr zaraz się wina jakiegoś napije chyba może przejdzie ;P Kupiłam oczywiście kolejne bodziaki i pierdoły młodemu no kurde nie mogę się opanować ;)

11 lata 2 miesiąc temu #783945 przez demoniqe
Dziewczyny powodzenia z Chodakowską! Ja wracam do ćwiczeń za 3 tyg. Ciekawe ile przez ten czas przytyję ehhh....

Sevilla wracaj do zdrówka kochana!

Najlepszego dla naszych półroczniaków!

M-brava Madzia jest boska :) taki z niej luzaczek :)

Kuba też jeszcze nie siada, jak go posadzę to się chwieje ale zaczyna raczkować :) tzn pełza na razie jak wąż czyli dupka w górę, podciąga się na rączkach i pełza tak do przodu :) zazwyczaj ląduje zaraz na buzi :)

Ja daję Vit C bo jest osłonowo przy podawaniu żelaza, ale daję mu Cebion, nie jest kwaśny jak zwykła witamina. Mały chętnie pije zmieszane z BioGają z łyżeczki a potem zaraz daję mleko.

Dziś znów ugotowałam mu zupkę na 3 dni królikową, ładnie je ostatnio głodomorek!

Miał dziś 2 drzemki po 2 godziny i jedną godzinną :)))) ależ wypoczeliśmy
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
zasnął o 20 i mam nadzieję że do 3 będzie cisza :)

11 lata 2 miesiąc temu #783948 przez Olga60
Oj to nieee, ja z książki nie ćwiczę. Włączam na dużym tv YouTube i ćwiczę razem z chodakowską, chyba bardziej mobilizująco działa ;)

11 lata 2 miesiąc temu #783956 przez paninka87
Olga- właśnie kśiążka nie motywuje:D właśnie załączyłam You Tube... zobaczymy:P

11 lata 2 miesiąc temu #783968 przez Olka!
Śliczne te Wasze laski,

Madzia jaki looozak hahah Jak by chciała powiedzieć " dalej dalej do roboty mamuś ja popatrzę "

Irinka śliczaaaaa :-)

Tak mówicie o tej Chodakowskiej, że chyba i ja się skuszę! Niby kilogramów więcej niż pzred ciążą nie mam ale zawsze się jakieś ćwiczenia przydadzą :-)

11 lata 2 miesiąc temu #783987 przez paninka87
Dałam radę 25 min na więcej nie mam sił... heh laski nawet do ćwiczeń motywujecie :laugh: fajnie że tu trafiłam :)

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #784003 przez Ewelinczok
Mój Paweł waży 8400 i nosi jeszcze 68.... Córa musi być długa jak 74 robi sie za małe :ohmy:

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #784008 przez Ewelinczok
Muszę sie pochwalic .... Pawełkowi idą górne jedynki.... był niespokojny przez chwile ale daliśmy mu Nurofen i posmarowaliśmy żelem, od razu lepiej się mu zrobilo.

No i w końcu była jedna pobudka w nocy!! o 23 dostal mleczko i później obudzil się o 5 i o 8 :)) Ale się wyspaliśmy :)

Tez chciałam zabrac się za Chodakowską ale narazie plecy mnie bola... Ostatnio tyle ważylam jak byłam w 6 miesiacu ciąży! :dry:

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #784018 przez Alex_87
hahaha Madzia rzeczywiście wygląda jak prezes :D i napewno nie da sobie w kaszę dmuchać :)

My też śmigamy od 2 tyg w spacerówce, na początku nie mogłam się przekonać, ale teraz wydaje mi się fajniejsza od gondoli i Zuza też ją lubi. Podnoszone plecki w gondoli u nas się nie sprawdziły niestety.

Moja też już wyrasta z rozmiaru 74, teraz nosi 80, a z nowych rzeczy kupuje już 86 i wcale nie są takie za duże, tylko rękawy muszę zawijać :D

Laski podziwiam za ćwiczenia, ja czasem porobię brzuszki i tyle, jakoś za Chodakowską mi się nie chce zabierać.

A tu Zuzka wcina swoje stopy, jak w końcu zaczęła je wkładać do buzi, to teraz nawet przy obiedzie potrafi je włożyć oczywiście mając jedzenie w buzi :cheer:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 2 miesiąc temu #784021 przez anusias22
Ola wazyla 2 tygodnie temu 7680 i nosi rozmiar 68 - 74. A co do wagi to ja juz dawno wrocilam do swojej wagi przed ciaza. (18 kg spadlo)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka