- Otrzymane podziękowania: 36
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
Anabelle skądś to znam, jakby nie było. A po dwóch tygodniach zastania się przy grze, nagle orientuje się, że nie ma czystej koszuli. Haha to taki mój protest na jego grę. On się opierdziela i gra, a ja mu rzeczy nie piorę. Ale ze mnie małpa hihihi
A tak apropo, zastanawiam się czy to nie za wcześnie, ale wczoraj jak leżałam przed telewizorem wieczorem, miałam takie dziwne uczucie mniej więcej na wysokości między pępkiem a podbrzuszem, jakby coś się przelewało z jednej strony na drugą i z powrotem. To mogła być dzidzia, czy raczej urojenia?? Pytam bo pierwszy raz jestem w ciąży, a wzdęcia, czy praca jelit to nie takie uczucie, jak miałam wczoraj.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
co do świąt i sylwka mojego męza to niby wybór"góry",ale kto go tam wie czy niema juz dosyć oglądania starej,grubej baby z ograniczonymi ruchami..
wcale bym się nie zdziwiła!!!!niech tylko nie zapomina,ze w dużej mierze też jego sprawka
mam dzisiaj taką nerwicę,że mogłabym pozabijać każdego kto mi wejdzie w drogę!!!!zamiatam i ryczę...palę w piecu i k******y lecą(tak po cichu)!!!chciałabym żeby ten dzień się już skończył
a najlepiej żeby już była połowa maja
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja z tym nie mam problemu...bo mi to wisi!!!ale syn..wiadomo jak to w szkole ten ma to tamten ma to....a Jędrek uwielbia wszystko co jest związane z komputerem i internetem i techniką!!!
dobrze,że jeszcze jest dziadek,który ma jednego wnuka(dwie wnuczki)i zna się i lubi komputery to w czymś mi i synowi pomoże!!!no ale xboxa 360 to nie możemy wymagać od dziadka!!!!
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Też chcelismy kupic jakis czas temu Xboxa ale nie mielismy tyle miejsca w domku zeby grac a teraz jak mamy miejsce to nie kupimy bo ja w ciazy to sobie za bardzo nie pogram bo wiekszosc gier wymaga sporego wysilku fizycznego jak gralam wczesniej u znajomych to przez 3 dni zakwasy mialam wiec wykluczone ....
Moze kiedys kupimy jak malenstwo podrosnie ale wtedy to pewnie wymysla jakies nowe sprzety
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- JoannaL
- Wylogowany
- budujemy zdania
Marcyś śpi, więc zajrzałam do Was na chwilę, muszę się pochwalić że mojemu dziecku wyszły kolejne 2 ząbki i ma ich już 14
Zajrzę później. Miłego dnia
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- lania
- Wylogowany
- rozmowna
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
A to powiedz mężowi, że jak się dziecko znudzi, to się chowa, po czym wyciąga się za pół roku i dziecko na nowo zachwyconewłaśnie tweety!!!mój mąż twierdzi,że niema sensu kupować dzieciom czegoś czym będą się bawiły tylko przez 6miesięcy!!!!za każdym razem jak słyszę od niego to stwierdzenie to mu życzę powodzenia!!!!
- Sysia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
A ja dziś też mam ciężki dzień nie mam humoru i też sama do siebie k***uje ;/.
Chce już MAJ no albo chociaż KWIECIEŃ ... KTO MA W DOMU CZASOPRZYŚPIESZACZ ? hehe
Mój M chce sobie wgrać fife 2012 ;/ to już zniknie przed kompem na zawsze !
Lalka mój w wigilię najprawdopodobniej idzie na rano czyli od6:30 do 19:00 a w domu jest zawsze ok 20 w pierwszy dzień świąt idzie na noc czyli od 18:30 do 7:00 w domu jest ok8 Sylwester ma wolny ale co z tego jak w nowy rok idzie na rano eh. ja od 2 lat mam wolne święta to niestety zaś jego praca nam krzyżuje w tamtym roku ja byłam w wigilię w pracy od 6:30 do 18:30 a on szedł na noc od 18:30 więc się nawet nie widzieliśmy ! ah. więc lalka witaj w klubie może się spotkamy na forum hehe zrobimy tu wigilię virtualną
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Ja bym chciała się przewinąć o miesiąc Na okolice świąt - mam wtedy 2 tygodnie wolnego od pracy i zajęć. Później chciałabym się przewinąć do lutego ;D Bo już po sesji, zaczyna się też szkoła rodzenia i mam urodziny A później chciałabym już obudzić się po porodzie
- lania
- Wylogowany
- rozmowna
No tak, trudno nam dogodzić, zawsze się myśli, że teraz jest gorzej
- lania
- Wylogowany
- rozmowna
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
Ja bym chciała się przewinąć o miesiąc Na okolice świąt - mam wtedy 2 tygodnie wolnego od pracy i zajęć. Później chciałabym się przewinąć do lutego ;D Bo już po sesji, zaczyna się też szkoła rodzenia i mam urodziny A później chciałabym już obudzić się po porodzie
Ja bym chciała podobnie, najpierw przewinąć o miesiąc do świąt, w końcu odpoczęłabym od pracy, problemów z nią związanych i pracowników, no i co najważniejsze zobaczyłabym się z moją mamusią. Potem przewinęłabym do lutego - miałabym za sobą otworzenie drugiego sklepu, a potem to już bym przewinęła czas do momentu porodu, bo chce wiedzieć jak to jest
lania, a nieprzespane noce, kolki i kupki, w ogóle bym przespała i obudziła w momencie, kiedy rozumnie będzie się uśmiechało do mnie