- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- paninka87
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia 16.08.2007 r. Blanka 15.05.2013 r.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Karolka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
U nas nocka bardzo przyzwoita. usnęła przed 21. o 22 ej dałam jej mleko z kleikiem ale wypiła tylko 30ml i od razu poszła spać. wierciła się w nocy ale bez płaczu. o 3ej spała już w poprzek łóżeczka. a o 5 ej dorwała swojego misia i tak nim tarmosiła, że jak to zobaczyłam to myślałam że padnę ze śmiechu. zrobiłam jej mleczko i wypiła 50ml... nie wiem o co chodzi z tym jedzeniem. w dzień zjada bardzo ładnie- 7:30 ok 170ml kaszki, 11:30 170ml kleik z musem owocowym, 14:00 150ml obiadku, 18:00- 150-170ml kaszki... czy to możliwe że w dzień się na tyle najada że od godz 18ej do 7ej rano nie jest głodna????
Moniaaak nieźle z tyymi ząbkami macie. ale fajnie że idą hurtowo u nas wciąż cisza- choć ślini się coraz bardziej i dziąsełka rozpulchnione.
co do spacerówek to szczerze Wam powiem że ja nie zamierzam wydawać na parasolkę wielkich pieniędzy- max 450zł. Generalnie większość moich znajomych z dziećmi ma tak że jak już dziecko zacznie chodzić to wózek często jedzie pusty a dziecko śmiga obok wózka...
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Karolka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Pauluska czymś sobie musiał zasłużyć mąż hehe biedny taki cios odebrać w środku nocy
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Ja podobnie jak Karolka- nie zamierzam inwestować w spacerówkę nie wiadomo jakich pieniędzy. Z doświadczenia znajomych wiem, że jak dzieciaki zaczynają chodzić to nie chcą juz jeździć.
Mały miał spać, tak cicho było w łozeczku. patrze, a tu glowa sterczy i sie patrzy na mnie. Znów na brzuchu. Najgorzej, że zaraz po jedzeniu tez sie przewraca.\
hehe... a pomyśleć, że kiedyś narzekałam, że się drze na brzuchu- to teraz mam za swoje
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
u nas noc z pobudkami.Młoda budziła sie płaczem.teraz pierwsza drzemka.
Daarika śliczna córeczka!widze ze nawet pluszak Angry birts jest.Moj synek jest własnie na tym etapie.w sobote ma urodziny i zamowiłam mu balony i rózne gadzety z angry bitrs.dzisiaj jade zamowic tort u znajomej.chciałm zeby upiekła mu w krztałcie tego ptaka:)oj bedzie sie cieszył.
Moniaak to ząbki ida hurtowo.przejdziecie i bedzie spokój, u nas objawy ząbkowania sa chyba juz od 3 tygodni:):)a efektów brak.
Karola pewnie córa jest najedzona.moja jak wecej w dzien zje to budzi sie ok4 w nocy a jak mneij to o 1 i pozniej 5-6.najwazniejsze zeby prybywała na wadze i była usmiechnieta:)
Ja jakos nie mam parcia na ten gluten.wczesniej dosypywałam do zupki, pozniej zapominałam, zreszta i tak czasami Jej daje skórke od chleba, takze u nas to jakos tak naturalnie poszło.
u nas wózek służył max do 18msc-2lat.Szymon zaczął chodzic jak miał 11msc , pozniej jeszcze teoszke jezdzilismy a pozniej to tylko piechotka.naprawde duze odległosci z nim pokonywałam ale wolał isc niz odpocząc w wózku.sama szybciej bym w nim usiadła niz On.
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
moj M.przed chwilką przyszedł i mowi "nie siedz tyle przy kompie bo mieso przypalisz"a ja "wszytsko jest pod kontrolą".teraz lece do kuchni a tam lekki smrodek.nie ejst tragicznie ale jednak.pewnie bedzie zrzędził przy obiedzie.
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
SLiczna NAdunia! Piekne ma oczka!
Moniiiak no to nic dziwnego ze bylo marudzenie, dwa zabki naraz to napewno niezly bol
Pauluska mi tez zdarza sie zapominac o glutenie i ozoltku ale jak dam kilka razy w tygodniu to tez bedzie dobrze
Nocka fajna od 20:30 do 1 (mleko) i do 8:30 bo mnie kaszwel zaczal meczyc i obudzialma Klaudie i męża ale delikatniej niz Pauluska hehe juz widze jego mine jak mu przywalilas hehe:D tez kiedys tak zrobilam, ale po czasie on mi oddal z lokcia (mowi ze przez sen, ale ja iwem swojeje )
Anek to zrob sosik, do niego pasuje przypalone miesko
- Kasia87
- Wylogowany
- gaworzenie
U nas kaszelku ciag dalszy, ale dalej humor dopisuje;)
Co do spacerowek to ta moja jak juz pisalam taka sobie , ale moj maly sasiad ok 16 miesiecy juz nie chce wozka... tylko taki rowerek, super sobie nim jezdzi i wozek jes beee i placz...wiec pojezdzimy jeszcze ta i zobaczymy jak tam moj rozbujnik;))
- Kasia87
- Wylogowany
- gaworzenie
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
o tak, taki rowerk Młody dostał na roczek i przez zime jeszcze wózek był a pozniej juz tylko tym rowerkiem chciał jezdzic.mielismy taki jak ten drugi i super był.