BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 2 miesiąc temu #790854 przez paninka87
Ja podaje Bebilon i też od razu podawałam 2, co prawda tydzien przed ukonczeniem 6 mies ale po co przechodzic z 1 na 2. Starsza tez piła Bebilon. Blanka cos dzis niespokojna, moze tez na zęby... chciała mnie pogryżć, nie chce sama się bawić, popłakuje jak nigdy :ohmy: ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #790897 przez madi
Najlepsze życzonka dla ślicznotki Julii :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu #790899 przez madi
Proszę o pomoc z suwaczkiem, jak zrobić aby był na stałe?

11 lata 2 miesiąc temu #790928 przez moniaaak
Madi- rozbisz suwaczka normalnie, kopiujesz pierwszy kod, wchodzisz na Profil-->Mój Profil i tam masz podpis, wklejasz kod, klikasz "wyślij" i gotowe :)

11 lata 2 miesiąc temu #790960 przez madi
dziękuję bardzo :)

11 lata 2 miesiąc temu #790965 przez Daarikaa
wrocilam z fitnesuu, ale babka dala nm wycisk na brzuch :) wykapalam niunie i juz spi, ale fajnie zazwyczaj zasypiala po 21 wiec to mila odskocznia (wiedziala ze mam zmeczona po cwiczeniach hehe) Ja wrocilam z cwiczen a moj maz pojehcal na silownie i tak to sie wymieniamy :)

fajne te spacerowki az trudno cos wybrac :)

ja daje hipp combiotic i jestem zadowolona i cena tez nie jest najgorsza bo w tesco za 800g placi sie 36 zl

11 lata 2 miesiąc temu #790978 przez Alex_87
Juleczko milion buziaków leci do Ciebie :kiss: :kiss:

My dziś byliśmy jak co poniedziałek na rehabilitacji, wszystko jest ok, ale babka stwierdziła, że u małej jest deficyt obrotów (śmiesznie to brzmi, no i chyba ślepa nie jestem bo widzę :P), poza tym lekko leniwa jest...Zuzka musi bawić się dużo dużo na podłodze, no i cały czas się tak bawi. czasami się zastanawiam czy te rehabilitacje to nie jest jakaś nowa moda, 3/4 moich znajomych chodzi na rehabilitacje bo zawsze ktoś coś wynajdzie. Ja uważam, że moje dziecko rozwija się w zupełności normalnie, a to że obrotów jeszcze nie robi, ale umie podeprzeć się do siedzenia, pełza do tyłu i zaczyna raczkować...

Fajne te spacerówki, ale ja nie wiedziałam, że takie ceny są, myślałam, że wydam ze 300 zł i starczy, ale rzeczywiście taki wózek powinien posłużyć do 3 lat, a ja planuje jeszcze drugie dziecko, więc chciałabym, żeby wytrzymał jeszcze dłużej...Teraz może będą jakieś wyprzedaże starszych modeli, bo od nowego roku pewnie wchodzą nowe modele.

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #790996 przez Daarikaa
wśród "przyjaciół" ;)
Załączniki:

11 lata 2 miesiąc temu #791006 przez tysiiiak
Kubula padł po kapieli ;) dziś był znów radosny i pogodny :) wyspał się na balkonie więc to pewnie dlatego :) też się przeżucił na 2 drzemki w ciągu dnia :)

Jutro na 11 mamy szczepienie :(

Mój obiadek chyba mniej Kubusiowi smakował :( musiałam jeszcze raz zblendować bo kawałeczki sie pojawiały i Kubula się dławił :( no ale zjadł wszystko :)

Klausia jakie ma pluszakowe szaleństwo :) :D super ślicznotka i jaka ona duża już ;) wygląda na starsza :P

Drogie te spacerówki :cheer: Ja za mój wózek 3w1 dałam 1200zł :P a tu tylko spacerówka za 1000 :cheer:

11 lata 2 miesiąc temu #791015 przez KarinaM
Najlepszego dla Juleczki.

Ja dzisiaj dałam czadu. Sprzątnęłam dwa pokoje od góry do dołu łącznie z oknami i zmianą firan. Jutro zmiana pościeli i odpoczywam. Mama powiedziała że posprząta pokój mojego ojca. Ja do Niego nie wchodzę bo On pali papierosy a ja tego nie znoszę. Ja jutro odpoczywam.
Do Iriny przyszła teściowa żebym mogła sprzątać spokojnie, nieodrywając się od pracy.

Irina obrocila się z brzucha na plecy ze dwa razy ale to chyba przez przypadek. A na brzuchu to idzie już gdzie chce. I do tyłu i do przodu. Jak chce w bok to też sobie radzi bo kręci się na brzuchu. Dupa idzie do góry ale nie idzie to w parze z rękami.

Igorek

Irina

11 lata 2 miesiąc temu #791022 przez madi
U nas obrotów brak, problem jest z tym, że Duśka (od Naduśka) nienawidzi leżeć na brzuchu - już nawet pozwalam jej oglądać tv aby dłużej poleżała ale to średnio działa. Co prawda nie odpuszczam, kładę ją codziennie i efekty powolutku są widoczne. Dzisiaj leżała ok 5 min gdzie na początku 30 sek. to max a ile przy tym musiałam się nawydurniać to szkoda mówić.
Ząbków na razie nie widać, a w buzi rączki i nie tyko od dawna i do tego ślinotok.
My w obecnej spacerówce musimy przezimować, a na lato to już koniecznie parasolka.

11 lata 2 miesiąc temu #791023 przez paninka87
Wiem, że drogie :P
Mi odszedł koszt gondoli ;) na ciuchy też nie wydaję fortuny bo mam po starszej córce, od siostry na bieżąco dostaje no i mama moja dużo kupuje moim dziewczynom :P :laugh: więc postanowiłam że spacerówkę kupię porządną... ale ciągle nie wiem jaką;) chciałabym już teraz kupić, bo później gwiazdka, roczek chrześniaka i inne wydatki ;)

Klaudia misiak słodziak :)

11 lata 2 miesiąc temu #791030 przez Olga60
PÓŁROCZNIAKI - Wszystkiego Najlepszego :kiss:

tysiiiak my też jutro na szczepienie (wzw b - ostatnie) a Wy na co???

Daarikaa nie przebywa chyba Twoje dziecko na co dzień z tym całym towarzystwem :cheer: maskotki to NAJWIĘKSZE siedlisko roztoczy :P , do alergii mały krok :cheer:

11 lata 2 miesiąc temu #791033 przez tysiiiak
Olga My też Wz b ostatnie ;) to chyba bolesna szczepionka :(

11 lata 2 miesiąc temu #791034 przez Daarikaa
Olga60 napisał:

PÓŁROCZNIAKI - Wszystkiego Najlepszego :kiss:

tysiiiak my też jutro na szczepienie (wzw b - ostatnie) a Wy na co???

Daarikaa nie przebywa chyba Twoje dziecko na co dzień z tym całym towarzystwem :cheer: maskotki to NAJWIĘKSZE siedlisko roztoczy :P , do alergii mały krok :cheer:

heeh no nie przebywa, to tylko tymczasowy tłok do zdjęcie ;) z maskotek nie ma za duzego pożytku ale za to ładnie na zdjęciu wyglądają ;) chociaz taka ich rola :silly:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka