- Otrzymane podziękowania: 33
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Witam nową Majóweczkę !! nooo brawo za odwagę nie gryziemy
Pogrzeba matką wynalazków haha 500m od domu mam sklep ekologiczny i jest tam wszystko czego dusza zapragnie jeżeli chodzi o obiadki dla młodziaka! Cielęcinka, królik, kurczaczek, indyk, marchewki, pietruszki, brokuły itd ... No i ugotowałam Kubulkowi obiadek. Nie wszystko z tamtąd dałam. W zasadzie kupiłam tam marchewkę, pietruszkę i ziemniaczka a brokuł i mięso w innym sklepie Oczywiście niewiem na ile to rzeczywiście ekologiczne i nie zawsze wszystko będę tam kupować bo wydam więcej niż na słoiczki ale fajnie, że jest coś takiego
Taaaa dam:
wyszło pycha 1000 razy lepsze niz sloiczki zobaczymy co Kubusiński na to aktualnie śpi na balkonie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
Olga DZIĘKUJE ZA LINKA DO MAT
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
tysiiiak ale zazdroszczę w mojej dziurze nie ma sklepu eko wczoraj nawet do męża mówiłam że chyba otworzę
- alexa_
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- paninka87
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia 16.08.2007 r. Blanka 15.05.2013 r.
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mleko modyf moze byc otwarte 3 tyg,
Domis ja na twoim miesjcy odrazu wprowadzalabym mleko 2
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Pauluśka koleżanka mi poleciła tego lekarza. Podobno jej dziecko i dziecko jej siostry wyprowadził z alergii. Wolałabym nie przechodzić na mm, ale jak nie będzie wyjścia.
Dużo zdrówka dla Juleczki
Kurier dziś przywiózł nam szczeniaczka i kulę hulę- super są. Mąż się śmiał, że Kacper się wkurzy, że bawimy się jego zabawkami . Ale dostanie dopiero na Mikołaja. Jeszcze muszę wybrać jakiś prezent od teściowej i prababci Kacperka, ale tyle jest tych zabawek, że ja już nie wiem.
Zastanawiam się, czy już mu nie kupić nocniczka, bo po co mu teraz tyle zabawek. Ten jest czadowy allegro.pl/fisher-price-muzyczny-nocnik-...sku-i3684983729.html
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
moniaaak mam nadzieję że pomoże lekarz ale niestety jak dziecko narażone na alergie to powraca co chwila trzeba obserwować ale wytłumaczy pewnie co i jak a nie zbagatelizuje i zawsze warto mieć zaufanego lekarza żeby się poradzić
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
A ja zapomniałam wczoraj wstawić zdjęcia, troszkę niewyraźne ale liczy się dla mnie efekt jaki osiągnął Maksior ćwicząc i wściekając się
no i zaczął sam siadać z pozycji leżącej, ale co z tego jak się giba na boki i już przydzwonił w ramę łóżka, bo się nie spodziewałam, że coś takiego teraz mu się uda ... nie nadążam za własnym dzieckiem ...
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
- Karolka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
Jesteśmy już po usg brzuszka- wszystko jest dobrze.
Byliśmy na konsultacji u starego doświadczonego pediatry- nawiasem mówiąc moja mama ze mną do niego jeździła jak byłam malutka. Obejrzał wyniki posiewu i stwierdził że wszystko jest w normie i nie ma żadnego zakażenia. jeśli bakterie e.coli wychodzą 10/5 to jest to fizjologia i nie stosuje się przy takim wyniku leczenia. są to zanieczyszczenia powstałe przy pobieraniu moczu... no i zgłupiałam bo moja pediatra do której chodzę z Julką regularnie kazała podawać Furaginum, a ten lekarz powiedział żeby nie dawać i nie truć niepotrzebnie dziecka... eh... co lekarz to inna opinia... no i co mam robić???
czy któraś z was podaje Cebion Multi? czy przy tym faktycznie nie podaje się już witaminy D3 dodatkowo?
- paninka87
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia 16.08.2007 r. Blanka 15.05.2013 r.
Dla mnie powinnien rozkładać się na płasko, w końcu ma w nim jeździć 6 miesięczne dziecko oraz ma nam służyć conajmniej do 3 roku życia
Poza tym ma mieć dużą budkę, zwłaszcza że teraz będzie zima. No a latem będzie chronić przed słońcem.
Oczywiście myślę też o wygodzie i funkcjonalności np. na plaży
Wersja tańsza, mój pierwszy typ, zachwalany przez panią w sklepie, żałuję że nie wsadziłam Blanki, ale bardziej się skupiłam wtedy na foteliku: BABY DESIGN SPRINT
Ten też cenowo spoko, wygląd nowoczesny, ale mały koszyk, ale zajmuje ponoć mało miejsca ESPIRO MAGIC
Teraz firma polecana przez kwietniówki, nieco droższe około 1000 zł, ale wygląd spoko no i typowe parasolki PEG PEREGO
Ten mnie urzekł ostatnio i ma dobre opinie na bangla.pl, cenowo ponad 1000 inglesina zippy free
No i bomba cenowa ale britax też ma dobre opinie
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna
A jakie mleko polecacie?? W szpitalu po urodzeniu dostawał Bebilon. Takie samo kupić?
ja mam zamiar isc na zumbe jak przestanę karmić