- Otrzymane podziękowania: 7
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Karolka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Karolka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- alexa_
- Wylogowany
- pierwsze słowa
nocka calkiem niezle. chyba tylko jedna pobudka.
Gabi przepisy mi się podobają. zaczynam gotować. Tylko jak Jula przeżyje moje eksperymenty.
- sylkaax
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Adrian wczoraj zasnął o 19 i obudził się 5,10 Takie nocki to coś pięknego ;]
Ja niestety złapałam jakiś wirus i mój weekend piękny nie był gorączka i sprawy w toalecie ..Mam nadzieję , że Adrian nie złapał.
Madzia ja mam taką allegro.pl/interaktywna-kuleczka-do-racz...lay-i3722363210.html i jeszcze młody nie przekonał się do niej niestety.. Dla niego jak nie idzie wsadzić do buzi to nie jest zainteresowany , może za miesiąc ale teraz jeszcze nie za to już inna zabaweczka którą wczoraj dostał od rodziców M. podbiła jego serce fajna z fisher price szczeniaczek kiwaczek allegro.pl/fisherprice-szczeniaczek-kiwa...973-i3692724731.html
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna
Tymuś póki co ładnie siedzi sam, bez podparcia, nie potrafi jeszcze sam usiąść. Ale bierze mi się do wstawania, co mnie troche martwi bo chyba jeszcze jest za mały?!
Mam zamiar skończyć karmić piersią.. będzie trudno bo Tymuś cycka kocha, ale ja juz nie dam rady, włosów mam o połowe mniej tak mi wypadają.. Zęby mi się psują.. Masakra..
Nie mam pojęcia jak się do tego zabrać.. Czy od razu przejść na modyfikowane czy najpierw mieszanie?? On w ogole nie chce mi pić z butelki, będzie ciężko ale musze przetrwac.
- Gabi31
- Wylogowany
- budujemy zdania
Polka zostaje z Babcia, a ja lece do dentysty, juz sie bojeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Gabi31
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Mi się podoba taki:
allegro.pl/spacerowka-nico-bebetto-paras...isy-i3688855856.html
Wydaje sie idealny na złe warunki pogodowe- idzie zima wkoncu :)a budkę można bardzo nisko naciagnac i dziecko jest zakryte....ale i tak musze go zobaczyc " na żywo"...
o to moja spacerówka od wózka 2-częściowego wygląda bardzo podobnie, generalnie jest lekka i budkę zaciąga się prawie na cały wózek, jedyny minus to że nie można jej złożyć jak parasolki
Gabi dziękuje za przepisy
Pauluska mocz można przetrzymać w lodówce góra 2 godz. chyba, najlepszy jest świeży, ja zazwyczaj muszę czekać ok. godziny aż mała nasika, wtedy zakładam jej pampersa.
Domiś mój mąż zaczął najpierw siadać, a później z pozycji stojącej siadał więc może Twój Tymek będzie miał podobnie, jeśli sam to robi bez Twojej pomocy to nic złego.
Zuzka wczoraj też sama siedziała i to bez podparcia rączek, wytrzymała tak z pół minuty
Vika Tośka jest chyba najzwinniejszy dzieckiem na forum Zuza potrafi póki co pełzać do tyłu, robi tak jakby chciała raczkować, ale narazie udaje jej się tylko w tył i się wkurza, bo zamiast być bliżej zabawki to jest dalej
- sylkaax
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja jeszcze w łóżku leże nie mem siły wstać,miałam iść do Gina i dupa blada znowu dostałam jakiegoś plamienia brzuch mnie boli....chyba odstawie te tabletki bo po dwa razy w msc dostaje @ i do tego ten brzuch....no i do stomatologa też by wypadało pójść....
Dominiś też bałam się,że Tośka nie załapie butli bo nigdy nie chciała ale przegłodziłam ją troszkę i nie było z tym większego problemu a z cyca sama zrezygnowała po kilku dniach karmienia butlą....tylko pilnowałam by najpierw była butla a potem cyc....
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
nocka super pobudka o 1.30 ale dałam smoka, przewróciłam na boczek i spał. Na mleczko obudził się o 5.30 o 7.30 po obudzeniu wzięłam go do siebie i dospałam do 9 Kuba chyba do 8 bo coś mnie zaczepiał
boshhh taka szarówa u nas, że żyć się odechciewa
Ja mam taki wózek sklep-baby.pl/index.php/action,product,nr,17,sub,17.html jeździmy już z tydzień spacerówką i jestem zadowolona budką i tą plandeką można zakryć malucha że jak leży to ma cieplej chyba niż w gondoli tylko mój wózek jest ciężki to fakt ale mi to nie przeszkadza bo nie dźwigam go
Kuba z dnia na dzień coraz dłużej siedzi wczoraj z 15 minut się bawił na siedząco Jednak wolę żeby jak najwięcej czasu spędzał leżąc ćwicząc te cholerne przewroty :/ wiem, że każde dziecko inaczej i wgl ale spędzają mi sen z powiek
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
sylka ten szczeniaczek dużo mówi... rzeczywiście tak fajny jak w opisie???
Tysiaksama widzisz coś za coś moja Glista nie chce wcale siedzieć i jak bym miała się tym zacząć martwić....Hmmmm wolę nie myśleć bo może coś jest nie tak skoro ona dupkę dzwiga i idzie do przodu a równowagi przy siedzeniu nie utrzymuje cholera jakby tak się wgłębić to zawsze jest coś co nas niepokoi....no ale to właśnie nazywa się TROSKA MATCZYNA