BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 2 miesiąc temu #789622 przez Alex_87
Vika niezła instrukcja :D taka prościzna jak zupa, a może przysporzyć tylu pytań :D

Demonique Ty to chyba masz złote dziecko, Kuba chyba w ogóle nie płacze :P ale takie dzieci są, siostrzenica męża jest bardzo spokojnym dzieckiem, ona tylko je, śpi i sobie raczkuje po domu ;)

Zuza też już mało płacze, a co najważniejsze podczas drzemek dziennych przeszłyśmy na wyższy level, bo w ogóle nie płacze, tylko jej śpiewam i odpływa :D może moje dziecko nie miało "100 dni płaczu" tylko dwa razy więcej :D (oby nie zapeszyć ;))

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #789629 przez Gabi31
Hejka Dziewczynki:)

Mam sporo do nadrobienia:) Młoda dzis marudna, chyba zęby idą, ale ona tak ciagle ma co jakis czas...więc juz sama nie wiem, ale widze na dole dwie wyraźne białe płyty :P Moze w końcu cos się przebije.

Ja mam jakies przepisy dla niemowląt, podzielone na miesiące życia, koleżanka mi kiedys na maila przysłała, nie analizowałam ich jeszcze dogłębnie,ale musze "przestudiować" i chyba tez zaczne gotowac bo też mnie nakręciłyscie. Jak któras chetna moge wysłac na maila :)

11 lata 2 miesiąc temu #789662 przez moniaaak
Alex wczoraj siedziałam pół wieczora, ale w końcu wzięłam te allegro.pl/zestaw-sanki-spiworek-spiwor-...ent-i3712111898.html
bez pchacza, ale za to śpiworek wełniany.

tysiiak u nas też ze spaniem hardcore, wstał o 12, a potem ani myślał. Wieczorem był już tak zmęczony, że ledwo na oczy patrzył. Ale dopiero po kąpieli(krzykliwej zresztą) padł.

Co do gotowania, to muszę Wam powiedzieć, że wcześniej byłam anty, ale teraz sprawia mi to dużą przyjemność. Robię na dwa- trzy dni- zależy jak mi się ugotuję, skladniki raczej tak " na oko".
Gabi, ale podeślij te przepisy
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

11 lata 2 miesiąc temu #789676 przez tysiiiak
Moniaaak a ja z utęsknieniem zawsze wyczekuje kąpieli bo przed robi się marudą w takie dni jak dziś a kąpiel uwielbia i jest wtedy radosny i mogę odetchnąć :)

Wogóle od 4 dni nie karmię już wogóle piersią a cycuche puste i miękkie ;) chyba czas schować laktator :dry:

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #789691 przez paninka87
My dzis nawet milo spedzilismy czas... bo czasem to masakra jak dzieciaki sie czubia. Dziewczyny maja kuzyna w Poznaniu ktory specjalnie zaczepia jest pyskaty w ogole taki upierdliwy ze szok.. ciezki charakter B) a ma dopiero 8 lat. Chyba taki spokojny dzis byl ze wzgledu na Blanke :P ale pewnie w przyszlosci tez ja bedzie gnebil.. droga powrotna taka sobie Mala nie mogla spac cos poplakiwala... w domu ja tylko rozebralam nakarmilam na spokojnie zeby spala dalej... a drzemki tez dzis krotkie miala.

Pranko jeszcze zrobilam, a sprzatanko na jutro rano zostawiam... no i sterte prasowania :S

Moje cycki w pracy sie wypelniaja.. ciekawe czy to sie unormuje czy zaniknie mi kiedys pokarm czy co :unsure: na razie sie ciesze ze moge jeszcze karmic :ohmy: :blink:

Spokojnej nocki :side: :woohoo:

11 lata 2 miesiąc temu #789759 przez vika

11 lata 2 miesiąc temu #789785 przez KarinaM
Witam!
Wczoraj został zakończony remont łazienki. Trzeba było umyć płytki, okno, podłogę, szafeczki i poukladać w nich. No i wstawić pranie w naszej starej pralce (do tej pory pralismy u teściowej i cioci na dole). Odkurzylam też całe mieszkanie. Dzisiaj odpoczynek a od jutra muszę sprzatnac pokoje od góry do dołu. A w czwartek trzeba iść po zakupy na chrzciny i od piątku szykowanie potraw. Ciężki tydzień przede mną.

Tysiiiak najlepszego dla cudownego Kubusia.

Sevilla najlepszego dla silnego Maksa. I zdrowka i szybkiego powrotu do formy dla mamusi.

Igorek

Irina

11 lata 2 miesiąc temu #789786 przez Sevilla
Coś na miły początek dnia, o bliźniakach które się nie zorientowały, że już są na świecie :)

www.wykop.pl/link/1733898/blizniaki-ktor...-juz-po-narodzinach/

11 lata 2 miesiąc temu #789792 przez munnecabrava
Sevi dbaj o siebie...niech Ci ktoś pomoże teraz i dobrze się odżywiaj!!!!

11 lata 2 miesiąc temu #789794 przez pauluska
Najlepszego dla półroczniaków :kiss: u nas za 4 dni 7 miesięcy :cheer:

Gabi ja też poproszę o przepisy

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 2 miesiąc temu #789801 przez Sevilla
Gabi ja również

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

M-brava pomaga mi mamusia, a odżywiam się tak zdrowo, że aż 2,5kg zjechałam ... haha mój organizm tylu warzyw i systematycznego jedzenia już dawno nie widział..

11 lata 2 miesiąc temu #789804 przez Sevilla
pauluska napisał:

Najlepszego dla półroczniaków :kiss: u nas za 4 dni 7 miesięcy :cheer:

a co ma być za 7 miesięcy i 4 dni??

11 lata 2 miesiąc temu #789809 przez pauluska
Sevilla haha za 4 dni Iga skończy 7 miesięcy :D:D:D

11 lata 2 miesiąc temu #789810 przez moniaaak
Dużo zdrówka dla Kubusia i Maksika :).Radości z poznawania świata:).

Tysiiiak Kacper też uwielbiał się kąpać, płakał jak go wyciągaliśmy z wanienki, a od tygodnia daje takie koncerty, że aż chrypę załapał. Nie wiem o co chodzi. Temperatura ok, wszystko jak dawniej, tylko on rozkrzyczany:(

11 lata 2 miesiąc temu #789820 przez Sevilla
pauluska haha ale ze mnie ciemna masa czekoladowa ... faktycznie u Was to już 7 miechów hahaha ... :laugh: :laugh: :laugh: :silly: :silly: :lol: :lol:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka