- Otrzymane podziękowania: 13
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zuzka nawet 5 min by nie wytrzymała przy TV, popatrzy chwilę i się nudzi.
W ogóle z mojej córki robi się taki łobuz, u pediatry łapała za kable od komputera i chciała odłączyć, w poczekalni złapała babkę za włosy, a jak usiadłyśmy na ławce to dobrała się do czyjejś torebki...I wszystko robi tak szybko, że muszę mieć oczy dookoła głowy, aż się boje co będzie jak zacznie raczkować i chodzić.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Blaneczko Wszystkiego najlepszego, rośnij zdrowo
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Karina no no łazienka pierwsza klasa taka luksusowa jak w dobrym hotelu podoba mi się
Alex uśmiałam się z tej torebki dobra Zuzka hahaha jeszcze jakieś fanty do domku przyniesie
Kuba też uwielbia kable ojj tak ale najbardziej to mu sie myszka od laptopa spodobała. Nie mogę go wziąć na kolana jak jesteśmy blisko lapka bo odrazu poluje i na myszkę i na kabel od niej
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
- sisina
- Wylogowany
- rozmowna
No no Karina super łazienka podoba mi sie bardzo
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ja od sasiadki wrocilam o pierwszej w nocy wypilysmy 2 butelki wina ale czuje sie dzis dobrze nic mnie nie boli
Ja mojego szkraba klade na ziemi i oglada bajki jak chce cos zrobic on bajki uwielbia ale ma juz swoje wybrane jak bym go miala caly dzien na rekach nosic to masakra rece mnie bola bo troche wazy ten maly klopsik wogole to mam nadwyrezone barki nie moge podniesc do gory rak tak mnie bola
- paninka87
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia 16.08.2007 r. Blanka 15.05.2013 r.
Karina sliczna lazienka...
Nawet nie wiem kiedy wczoraj zasnelam... a spały ze mna moje gwiazdy, bo maz na meczu:-) i tak pospalysmy do 7
Zaraz szykujemy sie bo jedziemy w odwiedziny do Poznania... pewnie o 10 wyjedziemy
Zycze udanego weekendu
- Karolka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
Nocka super. zero pobudek i bardzo dobrze bo ja wczoraj byłam z przyjaciółką w knajpie więc mogłam w nocy spokojnie odespać M. nakarmił Julkę o 22ej na śpiocha mleczkiem- ponoć nawet nie drgnęła i spała do 6:45 przed chwilą zjadła 140ml kaszki a teraz odpoczywa i ogląda bajkę
Tysiak Kubuś jest przecudny!!!
Alex z tego co czytam to rośnie Ci mała aparatka
Julka z kolei uwielbia się bawić torebkami foliowymi, kartkami papieru i pilotem od tv
Karina łazienka wyszła super. Lustro faktycznie powiększa optycznie ale czyszczenia go Ci wcale nie zazdroszczę ja mam dwa takie wielkie lustra w szafie w przedpokoju i zarypać się czasem idzie
Powiedzcie mi jakie w pierwszej kolejności wprowadzacie ryby oprócz łososia? i czy mogą to być ryby mrożone czy raczej lepsze są świeże?
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny które gotujecie same dzieciaczkom ? Jakie mięska robicie ? Wszystko swojskie ? Muszę gotować Iguli (ze względu na tą kukurydzę bo jest prawie w każdym słoiczku) a nie mam dostępu do warzyw świeżych muszę popytać po ludziach tylko napiszcie z czego gotujecie.
- Karolka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
Pauluska oby udało się uniknąć sterydów.
Ja gotuję warzywka osobno- marchew, ziemniaczek, troszkę pietruszki, dynia zamiennie z cukinią, do tego czasem troszkę kalafiorka lub brokuła. czasem też dodaję parę łyżeczek groszku zielonego ze słoiczka. co do mięska to w pierwszej kolejności podawałam królika bo mam swojskie, indyka kupuję na bazarku w sprawdzonym sklepiku. jagnięcinę dałam też pare razy ze słoiczka- więc u Was to odpada. no i zostaje Ci kurczak i rybki. ja generalnie gotuję większe porcje, np całą nogę lub całą pierś i później ugotowane porcjuję sobie do woreczków i zamrażam tak, że jedna porcja jest np na 2 obiadki. Do obiadku nie zapomnij dodawać łyżeczkę oliwy z oliwek, oleju rzepakowego lub lnianego
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
U nas nocka jak zwykle 21-7
Ja też nie widzę nic złego w oglądaniu bajek, ale jednak będę się starała ograniczać telewizję Zuzce, a napewno nie pozwolę na oglądanie bajek przez kilka godzin.
Pauluska mam nadzieję, że w końcu coś Wam pomoże...Biedna Igula
Ja zdecydowałam, że za jakiś miesiąc zacznę gotować sama obiadki, narazie jeszcze czeka mnie wprowadzanie mięsa, więc na początku dam ze słoiczków. Oczywiście wszystko będę kupowała, tylko muszę oblukać jakiś dobry sklep z mięsem i warzywami.
Karina łazienka bardzo elegancka Ja osobiście wolę trochę żywsze kolory, ale Twoja jest bardzo ładna. No i to duże lustro Będziesz miała trochę czyszczenia, ale co tam, ja mam w pokoju szafę z dwoma wielkimi lustrami, no i cały czas są łapki Zuzki albo je opluje, ale taki żywot przy dziecku
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nocka hmmm fajna mimo, że długo nie pospałam bo eMek postanowił się dalej godzić ale nie ma tak dobrze kazałam mu najpierw dooobrze wymasować mi plecy bo mnie tak bolały że spać nie mogłam
Ale rano dospałam do 10 a on zajął się Kubusińskim
U nas jest taka pizgawa, że liście zamiast spadać to fruwają mi przed oknem (8 piętro ) Obejdzie się bez spaceru dziś. Za to przyjeżdza z niemiec przyjaciółka i chyba pójdę potańczyć wkońcu ! Zobacze jeszcze ale raczej będę szła
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Ja już nie mam siły z tą alergią. Pediatra powiedziała, że uczulenie na pewno nie jest na gluten. Więc od kilku dni znów go dawałam. A dziś? Jeden łokieć cały czerwony, na drugim znów pojawił sie placek.
Nabiału naprawdę unikam, z kukurydzą też nic nie jadłam.
Wysłałam męża po tę maść z recepty. Bo smarowanie alantanem praktycznie nic nie pomogło
U alergologa nie byliśmy bo nasza Pani doktor powiedziała, że nie ma sensu na razie. Chyba muszę iść to skonultować z innym lekarzem
Pauluśka, a teraz Iga ma jakieś zmiany skórne? U nas właśnie nic nie pomogło, ani alantan, ani emolietny. Dlatego muszę się pozbyć tych zmian skórnych i upewnić się, że to faktycznie jest gluten. Zwariować można...
Bajki...ja nie włączałam, bo Kacpra nie interesowały. ALe teraz był tak nieznośny, że włączyłam i... działa..i długo na brzuszku wytrzymuje. moge wypić kawę. Bo na spanie oczywiście mu się nie ma.. .
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wogóle masakra od urodzenia też ma AZS biedny ...
Oby się szybko wyjaśniło co to konkretnie
Ja czasem włącze tv i posadze Kubula na krzesełku do karmienia jak jest marudą a musze coś zrobić to chwilę się zainteresuje a potem rozpracowuje jak tu pasy unieszkodliwić w krzesełku
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Tysiiiak a Kubuś nie szykuje sie juz na wyjście górnych jedynek? Bo u nas już jedną widać.