BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #788675 przez paninka87
Dziękujemy za życzonka

No i fotorelacja;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #788689 przez madzia1210
Czesc dziewczyny.
Co do prezentu to Szymus dostal krzeselko do karmienia a tak to kaske no i ksiazeczki pamiatkowe:-)
Moj skarbek miesiac temu wazyl juz 8200 ciekawe ile teraz, szczepienie mamy dopiero po 26 to wtedy go zwazymy.
Nocka taka sobie cos mi sie synusu marudny zrobil, a to do niego niepodobne w dzie tez marudzi...mowimy na niego ,,Dudus wesolek'' bo caly czs sie smieje. Wogole to on od urodzenia bardzo grzeczny i wesoly.
Teraz wlasnie ma trzecia drzemke pewnie tak do 18 ja tez leze i odpoczywam, a maz remontuje ganek:-)

Sto latek dla blaneczki :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu #788690 przez madzia1210
Czesc dziewczyny.
Co do prezentu to Szymus dostal krzeselko do karmienia a tak to kaske no i ksiazeczki pamiatkowe:-)
Moj skarbek miesiac temu wazyl juz 8200 ciekawe ile teraz, szczepienie mamy dopiero po 26 to wtedy go zwazymy.
Nocka taka sobie cos mi sie synusu marudny zrobil, a to do niego niepodobne w dzie tez marudzi...mowimy na niego ,,Dudus wesolek'' bo caly czs sie smieje. Wogole to on od urodzenia bardzo grzeczny i wesoly.
Teraz wlasnie ma trzecia drzemke pewnie tak do 18 ja tez leze i odpoczywam, a maz remontuje ganek:-)

Sto latek dla blaneczki :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu #788693 przez madzia1210
Sorki za kopie :angry:

11 lata 2 miesiąc temu #788736 przez Daarikaa
Blanka sto lat dla Ciebie i moc buziaków

Paninka słodką masz tą córunie! :kiss:

wrocilismy z zakupow z marketu czyli jestem wyrodna matka bo wzielam dziecko do zarazkow :D:D ;)

Ja niestety zakatarzona, biore leki za wczasu zeby sie nie rozlozyc i nie zarazic malutkiej, wiec dzis musialam odpuscic sobie fitnes :dry:

11 lata 2 miesiąc temu #788765 przez sisina
Witam kochane :)

Fabian już usnal i mam czas dla siebie ide do sasiadki na winko a maly zostaje z babcia :laugh:

NAJLEPSZEGO DLA BLANECZKI :laugh: :laugh:

Paninka cudna ta twoje coreczka :)

11 lata 2 miesiąc temu #788806 przez tysiiiak
Kuba też już śpi :) dzisiaj wogóle jakiś śpiący dzień miał ;) co prawda dwie drzemki ale jedna z nich 3 godzinna prawie ;)

Blaneczka śliczna :kiss: :kiss: :kiss: taki pultasek słodziuchny ;)

Daarika nie daj się chorobie ! :)

11 lata 2 miesiąc temu #788817 przez moniaaak
Tysiiiak ja to nie wiem- moje dziecko nie miewa jakoś sennych dni :(

Wszystkiego najpiękniejszego dla Blaneczki:)

Napasłam Kacperka kaszką Sinlac na noc, zobaczymy czy coś dłużej pośpi...

11 lata 2 miesiąc temu #788839 przez tysiiiak
Moniaaak Ty to wgl jesteś biedna z tym spaniem :kiss: Może po sinlacu pośpi dłużej :)

Dziesiejszy przegląd min :)

Załączniki:

11 lata 2 miesiąc temu #788854 przez KarinaM
Najlepszego dla Blanki.

U mnie noc lepsza ale Irina budziła się i koniecznie chciała przytulać się. Nie mogłam Jej odłożyć dopóki nie usnęła i głowa zrobiła się ciężka. Nie wiem jak to będzie dzisiaj w nocy ale mam nadzieję że lepiej bo jestem padnieta. Remont łazienki kończy się jutro ale postanowiłam posprzątać kuchnię. No i udało się ale mój kręgosłup ledwo żyje. No i Irina miała dzisiaj :laugh: debiut w kojcu. Ja wyrodna matka włożyłam Ją tam żeby posprzątać kuchnię bez przechodzenia co chwilę do pokoju i patrzenia gdzie zawedrowala.

Tysiiiak Kubala cudowny.

Te nasze majowe dzieci są cudne.

Igorek

Irina

11 lata 2 miesiąc temu #788894 przez moniaaak
nie ma co narzekać- ważne, żeby zdrowy był. A spać się może kiedyś nauczy:)

Bardziej mnie martwią te suche placki, które nie chcą zejść:(

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #788973 przez Alex_87
Karina a włożenie dziecka do kojca to coś złego? :) przecież nie wszystko kręci się wokół dziecka, musimy robić takie codzienne rzeczy, a Irinie w kojcu nic się nie stało przecież.
Czekamy na zdjęcia nowej łazienki :)

My ostatnio zmienialiśmy brodzik i kabinę, bo po dwóch latach zaczął przeciekać, nie wiem co za shit teraz robią, kiedyś to wanna była na 50 lat, a teraz... chyba, że trafiliśmy na jakiś felerny egzemplarz i mam teraz taki syf w łazience, nie miałam jakoś weny i czasu żeby posprzątać w tym tyg :/

Moniaaak napewno w końcu prześpi całą noc, i pewnie szybciej niż Ci się wydaje :) Moja sąsiadka ma 2 miesiące młodszą córkę i też wstaje co 2 godziny w nocy.

U nas nastąpił jakiś przełom (już jakiś czas temu) w spacerach, Zuza jest grzeczna, siedzi sobie w wózku i ogląda, albo po prostu zasypia, mam nadzieję, że nie zapeszę i będzie tak dalej. Ogólnie zrobiła się mniej marudna, praktycznie cały czas się szczerzy do wszystkich :lol:

Achh oczywiście Kubula świetny i te jego miny :D zadziwiające ile różnych min dziecko potrafi zrobiC w ciągu minuty :D

11 lata 2 miesiąc temu #789015 przez KarinaM
Alex włożenie do kojca to nie zbrodnia ale przez ten czas oglądała bajki z Igorem. No cóż. Ja nie czuję się winna.

Zrobiłam dzisiaj kilka zdjęć łazienki ale nie mam jeszcze pralki wstawionej i wykończenia zostały na jutro. Odpale kompa to pokaże jak dziś to wygląda.

Igorek

Irina

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #789028 przez KarinaM
Nie mogę zmniejszyć zdjęcia. Jak się uda to wkleję.

Igorek

Irina

11 lata 2 miesiąc temu #789045 przez KarinaM

Igorek

Irina

Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka