- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- paninka87
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia 16.08.2007 r. Blanka 15.05.2013 r.
No i fotorelacja;)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- madzia1210
- Wylogowany
- gaworzenie
Co do prezentu to Szymus dostal krzeselko do karmienia a tak to kaske no i ksiazeczki pamiatkowe:-)
Moj skarbek miesiac temu wazyl juz 8200 ciekawe ile teraz, szczepienie mamy dopiero po 26 to wtedy go zwazymy.
Nocka taka sobie cos mi sie synusu marudny zrobil, a to do niego niepodobne w dzie tez marudzi...mowimy na niego ,,Dudus wesolek'' bo caly czs sie smieje. Wogole to on od urodzenia bardzo grzeczny i wesoly.
Teraz wlasnie ma trzecia drzemke pewnie tak do 18 ja tez leze i odpoczywam, a maz remontuje ganek:-)
Sto latek dla blaneczki
- madzia1210
- Wylogowany
- gaworzenie
Co do prezentu to Szymus dostal krzeselko do karmienia a tak to kaske no i ksiazeczki pamiatkowe:-)
Moj skarbek miesiac temu wazyl juz 8200 ciekawe ile teraz, szczepienie mamy dopiero po 26 to wtedy go zwazymy.
Nocka taka sobie cos mi sie synusu marudny zrobil, a to do niego niepodobne w dzie tez marudzi...mowimy na niego ,,Dudus wesolek'' bo caly czs sie smieje. Wogole to on od urodzenia bardzo grzeczny i wesoly.
Teraz wlasnie ma trzecia drzemke pewnie tak do 18 ja tez leze i odpoczywam, a maz remontuje ganek:-)
Sto latek dla blaneczki
- madzia1210
- Wylogowany
- gaworzenie
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Paninka słodką masz tą córunie!
wrocilismy z zakupow z marketu czyli jestem wyrodna matka bo wzielam dziecko do zarazkow :D
Ja niestety zakatarzona, biore leki za wczasu zeby sie nie rozlozyc i nie zarazic malutkiej, wiec dzis musialam odpuscic sobie fitnes
- sisina
- Wylogowany
- rozmowna
Fabian już usnal i mam czas dla siebie ide do sasiadki na winko a maly zostaje z babcia
NAJLEPSZEGO DLA BLANECZKI
Paninka cudna ta twoje coreczka
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Blaneczka śliczna taki pultasek słodziuchny
Daarika nie daj się chorobie !
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Wszystkiego najpiękniejszego dla Blaneczki:)
Napasłam Kacperka kaszką Sinlac na noc, zobaczymy czy coś dłużej pośpi...
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Dziesiejszy przegląd min
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
U mnie noc lepsza ale Irina budziła się i koniecznie chciała przytulać się. Nie mogłam Jej odłożyć dopóki nie usnęła i głowa zrobiła się ciężka. Nie wiem jak to będzie dzisiaj w nocy ale mam nadzieję że lepiej bo jestem padnieta. Remont łazienki kończy się jutro ale postanowiłam posprzątać kuchnię. No i udało się ale mój kręgosłup ledwo żyje. No i Irina miała dzisiaj debiut w kojcu. Ja wyrodna matka włożyłam Ją tam żeby posprzątać kuchnię bez przechodzenia co chwilę do pokoju i patrzenia gdzie zawedrowala.
Tysiiiak Kubala cudowny.
Te nasze majowe dzieci są cudne.
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Bardziej mnie martwią te suche placki, które nie chcą zejść
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Czekamy na zdjęcia nowej łazienki
My ostatnio zmienialiśmy brodzik i kabinę, bo po dwóch latach zaczął przeciekać, nie wiem co za shit teraz robią, kiedyś to wanna była na 50 lat, a teraz... chyba, że trafiliśmy na jakiś felerny egzemplarz i mam teraz taki syf w łazience, nie miałam jakoś weny i czasu żeby posprzątać w tym tyg :/
Moniaaak napewno w końcu prześpi całą noc, i pewnie szybciej niż Ci się wydaje Moja sąsiadka ma 2 miesiące młodszą córkę i też wstaje co 2 godziny w nocy.
U nas nastąpił jakiś przełom (już jakiś czas temu) w spacerach, Zuza jest grzeczna, siedzi sobie w wózku i ogląda, albo po prostu zasypia, mam nadzieję, że nie zapeszę i będzie tak dalej. Ogólnie zrobiła się mniej marudna, praktycznie cały czas się szczerzy do wszystkich
Achh oczywiście Kubula świetny i te jego miny zadziwiające ile różnych min dziecko potrafi zrobiC w ciągu minuty
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zrobiłam dzisiaj kilka zdjęć łazienki ale nie mam jeszcze pralki wstawionej i wykończenia zostały na jutro. Odpale kompa to pokaże jak dziś to wygląda.
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa