- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nocka straszna. Irina budziła się co godzinę. Musiałam brać Ją na ręce i tulić bo inaczej nie usnęła. Nie wiem co w Nią wstąpiło. Ja nie chcę takich nocy. A teraz Irina gada w łóżeczku ale muszę przebrać Ją i iść robić śniadanie dla Igora.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
alex moja praktycznie wyrosla ze swojego fotelika to po pierwsze a po drugie rwala sie do siedzenia i patrzenia przez okno i nie miala za bardzo jak a w tym allegro.pl/fotelik-samochodowy-caretero-...tis-i3683179337.html foteliku bedzie jej lepiej, pani w sklepie tez odradzila nam ten przedzial 9-36 bo nie ma 5-stopniowej regulacji jak dla takiego polrocznego i cos tam jeszcze ale nie zapamietalam
Darika a ten fotelik polecono Wam w sklepie? Ja jeszcze nie kupuje, ale chciałabym się zorientować w temacie, żeby później w ostatniej chwili nie szukać, mam już kilka typów, ale to i tak będę musiała przymierzać Zuzke zanim kupie.
- gusiek_kom
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
W naszym sklepie są dostępne 2 modele fotelików:
maksiowo.com/pl/searchquery/fotelik/1/phot/5?url=fotelik
ale generalnie mamy dostęp do większości modeli fotelików CARETERO.
Na pierwsze zakupy 10% rabatu
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=57950
- Karolka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
Moja pyza zalicza właśnie pierwszą drzemkę. zjadła na śniadanie 140ml kaszki. w ogóle odkąd karmię ją w krzesełku to jakoś lepiej idzie to jedzenie znów w 3 tygodnie przybrała prawie 0,5kg
ja zaraz idę gotować jej obiadek. dalej nie wiem co zrobić z tym glutenem... niby przy nietolerancji wszędzie piszą że raczej biegunki ze śluzem występują i pokrzywka na ciele. u nas czegoś takiego nie ma. ale 2 dni nie podaję jej kaszy i wczoraj już kupa była dużo ładniejsza. chyba wstrzymam się jeszcze pare dni i zobaczę jak będzie. później znów wprowadzę i będę obserwować.
Moniaaak pytałaś jak gotuję kaszę mannę- ja warzywka gotuję osobno, miksuję. kaszę gotuję w garnuszku w małej ilości wody i później dodaję do obiadku.
Fajny ten fotelik Caretero. Julka co prawda mieści się jeszcze w swoim foteliku, ale myślę że w okolicy marca- kwietnia trzeba będzie już zaopatrzyć się w większy. choć niewykluczone, że będzie to trzeba zrobić wcześniej, jeśli będzie taka sytuacja jak u Dariki, że będzie chciała koniecznie siedzieć w foteliku. więc wrzucam sobie link do zakładek
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Igula śpi od wczoraj od 19 obudziła się o 6.30 ale na chwilę D. wziął ją do łóżka mówię odłóż ją bo wcześnie wstałam o 7.40 a Niunia śpi i śpi dalej a ja zamiast coś zrobić siedzę i czekam aż się obudzi
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Karolka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- gusiek_kom
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Attipaski są lekkie, elastyczne i antypoślizgowe! Łatwo się je zakłada na miękkie i pulchne stopy dziecka, a dzięki odpowiednio wyprofilowanej podeszwie zapewniają swobodny ruch palców oraz stały i stabilny wzorzec chodu. Umożliwiają dziecku dojrzewanie zmysłu ruchu, poznawanie możliwości i ograniczeń swego ciała, precyzyjne dostosowanie ruchu do zmieniającego się podłoża i własnych potrzeb dziecka. Oprócz tego są przewiewne (dzięki specjalnym otworom wentylacyjnym w podeszwie). Bezpieczeństwo zapewniają również najwyższej jakości materiały, z których Attipasy zostały wyprodukowane - nie zawierają one żadnych szkodliwych substancji, co potwierdzają systematyczne testy toksykologiczne. Attipasy mogą być używane zarówno jako obuwie indoor’owe (kapcie domowe, obuwie do żłobka), jak i jako obuwie do zabawy na świeżym powietrzu; bardzo łatwo się je czyści. To wyjątkowe obuwie jest laureatem wielu nagród przyznawanych przez rodziców. Nie ma na polskim rynku równie kolorowych i pięknych bucików!
To chyba najlepszy opis Ja kupiłam Maksowi model Snickers są przesłodkie i jako jedynie nie spadają i nie dają się skopać z nóżek
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gusiek_kom
- Wylogowany
- pierwsze słowa
"Opinia jest,
bardzo fajne skarpeto-kapcie na każde podłoże... Trudno je nazwać butami, ale do chodzenia po każdym podłożu nadają się znakomicie
Podstawowa zaleta... - nie przeszkadzają w doskonaleniu umiejętności i możliwości stóp i całego aparatu ruchu, a przy tym wystarczająco chronią stopę.
Wystarczy
Na szczęście dla dzieci NIE MAJĄ sztywnego zapiętka, wysokiej cholewki, profilowanej wkładki supinującej, ani twardej podeszwy. Czyli nie mają tego czym szczycą się tzw. "zdrowe buty", czyli tego czego nie wolno stopom robić
PZ"
- gusiek_kom
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Nie gniewajcie się że tak reklamuje sklep ale mam w nim produkty które sama stosuje
słyszałam że niekapki z mOmmy też są fajne ale jeszcze nie przetestowałam choć zamierzam
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Karina współczuję nocki
u nas taka sobie :/ pobudna na mleczko o 0.30 gdzie zjadł 270 ml kaszki przed snem i potem pobudka o 5.30 i tak podrzemaliśmy do 7.30.
Też słyszałam że kubek treningowy z Lovi jest dobry i chyba kwietniówki polecały
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Gusiek fajne te butki, no i rzeczywiście mają dobre opinie, a wiadomo, że przez pierwsze lata porządne buty dla dziecka to podstawa. Może się skusze jak mała zacznie chodzić.
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Alex jak Ty próbujesz Zuzkę przekręcić z plecków na brzuszek to idzie wam gładko? Bo Kuba się zapiera i nie chce przekręcić tylko podnosi głowę do góry i jakby chciał usiąść :/