- Otrzymane podziękowania: 33
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
Vika Tośka super te wygibasy robi Kubie teeeż duuuuuuuużo do niej brakuje ... Kuba się rozpłakał jak usłyszał jak Tosia marudzi coś jest na rzeczy
Alex my byliśmy dwa razy na usg bioderek. Raz w lipcu a raz we wrześniu i lekarz powiedział że jest ok i już nie musimy przychodzić
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Choc swoją drogą 50 zł.za jakieś 5 min.(z czego 4 min.to rozbieranie i ubieranie malucha )wizyty to też przesada U nas wszystko wyszło ok.i raczej już nie pojedziemy do niego
Jesli chodzi o imiona to i Polcia mi sie podoba i Tosia-choc jak wspominałąm gdybyśmy mieli córeczke była by Liwia Liwcia,Liwka,Iwa...Achhhhh może kiedyśśśśś....
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Karolka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mnie też zdziwiła ta kwota 170zł za USG- straaaaszanie dużo. u nas prywatnie, podobnie jak u Joasi- 50zł.
moja mycha drzemie już ponad 2 godziny- szok
a tak swoją drogą- w życiu nie wpadłabym na to że Kostek to zdrobnienie od Konstantego ja zawsze myślałam że Kostek to Kostek i już
- sylkaax
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Co do płaczu to Adrian zawsze robi minkę i mu smutno i płacze jak słyszy płacz jakiegoś dziecka tak to już chyba jest.
U nas też pojawia się ząbek i to trójka po prawej stronie u góry no jakaś masakra przez dwa dni taki marudny. Wczoraj płakał 45 min bez przerwy ale tak jak nigdy. Już byłam tak załamana, nie wiedziałam co mu dolega wszystko na nie.. Teraz zasnął więc szybko pisze.
Vika Twoja córa jest cudowna, a na oczy to wyrwie każdego )
Alex My na bioderka chodziliśmy co 6 tyg , wyszo 4 razy. Chociaż wszystko ok. U nas tak każą . Ortopeda powiedział, ze następna kontrola jak mały zacznie chodzić
- madzia1210
- Wylogowany
- gaworzenie
Dzisiaj pobudka o 8 pozniej poszlismy na spacerek. Szymus juz po drugiej drzemce. Teraz lezymy sobie na kocyku i cwiczymy obroty bo tez idzie mu to ciezko, chyba ma ciezki tyleczek
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wczoraj byla dobra noc, zasnal o 18 obudzil sie przed 20 ale zrobilismy tylko kapiel i spac dalej, przed 21 znowu spiochal. pobudka o 1 na smoka, o 2 mleko i spal do 6. no super jakbym takie noce miala. ale wiem ze to tylko ta jedna, moj syn mnie nie rozpieszcza. wiec dzosiaj pewnie znowu spanie po godzinie i pobudki na smoka z 15 razy w nocy. zombi jestem.
ah nie mowilam wam, czuje juz ruchy, delikatne, tylko jak leze i odpoczywam, ale milo sobie przypomniec jak to jest. a 9 grudnia juz polowkowe. ale ten czas leci, uwierzcie?
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Pierwsze ruchy dziecka Tweety zazdroszcze. Moja siostra zaczyna teraz 2 trymestr, widziałam zdjęcie USG, widać rączki nóżki nosek, no śliczności
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
tweety u nas nocki podobnie jak u Ciebie od 8 do 0.00-1.00 spokojnie a potem zaczyna się jazda! podudka goni pobudkę i już przestałam liczyć na jakąkolwiek poprawę i pomyśleć że śmiała narzekać na 2 pobudki na dodatek od 2 dni męczyła kupę... dopiero dzisiaj wymęczyła.
dzisiaj byliśmy na spacerku, ale włożyłam ją w nosidełko bo wózek u nas nie zdaje egzaminu kiedy nie śpi. Póki co sprawdza się rewelacyjnie, a wygląda tak:
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paninka87
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia 16.08.2007 r. Blanka 15.05.2013 r.
córy powitały mnie z radością na twarzy:P
Blanka była kochaniutka, spała od ok 12 do 15 teściowej na dworze, mm wypila tylko 70 ml ale zjadła obiadek i trochę deserku, moje cycki nie wiem jak to zniosą
laktator oddałam kuzynce M ale do Zielonej Góry i nie pojadę specjalnie:P kazałam M w aptece kupić jakiś zwykły, bo nie dam rady...
Tweety ja w ogóle to gratuluję następnego bobaska... i też zazdroszczę po części, ale na razie mi starczy:P
My na bioderkach byliśmy duuużo razy... pierwsza wizyta- zauważył odchylenie i kazał pieluszkować, druga wizyta po około 8 tyg... kazał nosić szelki, po tyg kontrola i następna po 3... unormowało się i kazał znów po 6 tyg przyjść- tez ok. Następna wizyta jak zacznie chodzić. Blanka ważyła 4210 wiec chyba jest tu rekordem i rodziłam naturalnie bez naciecia wiec pewnie dlatego to bioderko uszkodzone
wszystkie wizyty na nfz, kazali dzwonic w 6 tyg zycia i wizyta byla wyznaczana nawet na drugi dzien wiec spoko... tylko szelki mnie kosztowały 125 zeta
starsza cora idzie na zumbe z babcia a ja lece zabawiac mlodsza bo klawiature mi zabiera
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13