- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- sisina
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
oj widze ze alergików przybywa. u nas tez są dziwne plamki na buzce.suche plamy na podbródku(dwie).wczoraj Młodej dałam jogurt z owocami i dzisiaj ma na plecach plamke.mała bo mała ale jednak martwi mnie.zwariowac mnozna.teraz w sumie to nieiwem co ją mogło uczulic bo je wszystkie zupki od dawna, soki pije tez juz długo a plamy ma od tygodnia.jedynie to bardzo pomalutku wprowadzam teraz mleko 2.w czwartek idziemy na szczepienie to zobaczymy co powie pediatra.
oj dziewczynki nakręcacie z tym gotowaniem....
Moja maruda ciag dalszy.dzisiaj spała 4x po 30min.ostatnie noce do najlepszych nie nalezą zęby??czy skok??/dobrze ze mąz jest bo bym zwariowała.
no tez zastanawiam sie nad spacerówka bo rozłozyłam spacerówke xlandera i Lena zsuwa sie z niej.takze narazie nasze spacerki sa tyklko w porze spania bo jak Młoda sie obudz to max jeszcze z 30min polezy.
Dominigue Ty chyba masz xlandera, jak sie sprawdza spacerówka u Kuby??
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Mam nadzieję że noc prześpi ładnie bez pobudek (oprócz mleczkowej oczywiście). Chodzi o to że jak się ostatnio budziła to musiała porządnie usnąć żeby odłożyć Ją do łóżeczka. Pospala zaledwie godzinke i płacz. Usypianie pół godziny lub godzinę, odkładanie i po godzinie płacz. Ja już nie chcę powtórki z rozrywki.
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Ja jestem baaardzo zadowolona z mojej spacerówki, chyba bardziej niż z gondoli, Zuza też bardziej ją lubi, bo się w końcu skończyły histerie w wózku. Mi się nią jeździ bardzo dobrze, więc do wiosny napewno nie będę kupowała innej. Pewnie jakoś na lato dopiero bo parasolka łatwiej się składa i zajmuje mniej miejsca w samochodzie.
Przez ten temat o gotowaniu i drążeniu tematu okazało się, że prawdopodobnie będę miała swojską cielęcinkę, króliki i jajka
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
- Gusia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- ❤Oles 30.05.2003, Julcia 25.05.2013❤
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
Hej Ja mam tę hulę kulę w spadku po bratanicy mój Adaś dostał. Bardzo fajna, ma wiele muzyczek, nie jest denerwująca (mamy ją już prawie 2 mies ), podczas grania delikatnie się kręci, więc "ucieka" dziecku i zachęca do raczkowania. Moim zdaniem wartoOgladalam dzisiaj taka kule allegro.pl/vtech-interaktywna-hula-kula-...nia-i3702447144.html bardzo mi sie spodobala ma ktos moze taka bo jestem ciekawa jak dzieciaczki na to reaguja.
Pozdrawiam majóweczki
- Karolka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
u nas nocka z jedną pobudką. ale dałam smoka położyłam Julkę na boczku i zasnęła więc nie było tragedii. za to o 5:30 pobudka już na dobre i zabawa na całego... :/
7:30 zjadła 170ml kaszki i teraz sobie drzemie
Dziś na 15tą jedziemy na USG brzuszka- oby wszystko było ok.
Spacerki u nas póki co w dalszym ciągu w gondoli- Jula jeszcze się mieści ale przewiduję że w okolicach świąt Bożego Narodzenia będzie trzeba przejść na spacerówkę.
Póki co będzie to część spacerowa od Jumpera X- czy któraś już może używa? jak się sprawdza?
Na wiosnę na pewno kupimy parasolkę bo jest praktyczniejsza, lżejsza, mniejsza. póki co upatrzyłam takie:
allegro.pl/baby-design-espiro-active-woz...tis-i3665039287.html
allegro.pl/wozek-spacerowy-baby-design-t...tis-i3695282797.html
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
- Gabi31
- Wylogowany
- budujemy zdania
Wekkend ok, Polka slini się niemiłosiernie az nie nadażam z przebieraniem :)może w końcu te zęby pojdą, bo ni widu ni słychu
Muszę się z mała znowu do lekarza wybrac, bo oko strasznie jej łazawi i ropieje To juz w sumie od jakiegos czasu, ale wczesniej sól fizjologiczna i masaże między okiem a noskiem pomagały a teraz juz niestety nie
Przepisy wysłałam Wam wszystkim, mam nadzieję, że żadnej nie pominełam, jesli tak to z góry przepraszam i prosze dajcie znac jesli któras jednak nie dostała.
Wszystkiego najlepszego dla półroczniaków!!!!!!
Ja ze spacerówki też nie jestem zadowolona- porazka-mało zakryta, mała się zsuwa i w dodatku nie mozna siedziska obrócic w dwie strony tylko przodem do jazdy, a czasami wolałabym zeby Pola jechała przodem do mnie. Anek- kolezanka ma x-landera ( nie pamietam dokłądnie jakiego) i tez chce kupic nowa spacerówkę, bo dokładnie to samo co u Ciebie i u mnie ( ja mam Quinny).
Macie jakies typy??Paninka Ty tez poszukiwałas, wybrałas jakis w koncu????
Mi się podoba taki:
allegro.pl/spacerowka-nico-bebetto-paras...isy-i3688855856.html
Wydaje sie idealny na złe warunki pogodowe- idzie zima wkoncu :)a budkę można bardzo nisko naciagnac i dziecko jest zakryte....ale i tak musze go zobaczyc " na żywo"...
- sisina
- Wylogowany
- rozmowna
Gabi dzieki z przepisy wydaja sie fajne to wiec i ja zabieram sie za gotowanie dla Fabiego
Nocka u nas suuper 20-6 tera wlasnie zalicza pierwsza drzemke
a ja mysle co by tu na obiad wykombinowac....musze jeszcze na zakupki i do solarium chce wyskoczyc tylek rozgrzac
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA POLROCZNIAKOW
- sisina
- Wylogowany
- rozmowna
- sisina
- Wylogowany
- rozmowna
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
dziewczyny ja jestem z kwietniówek czy też moge prosic o przepisy, bo tez chciaalbym zaczac gotowac Jaskowi choc on poki co woli słoiczkowe dania, ale mzoe akurat mu posmakuje
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
dzieki