- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- lidianna
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wczesniej jak poruszylam ten temat to tez tak liczylam ale mnie dziewczyny troszke poprawily i powiedzialy ze kiedy jest np.14 tydz.i 1 dzien to trzeba mówic ze to 14 tydz.bo liczy sie skonczone tygonie-i ze niby lekarze tez tak obliczają
No mi oczywiscie pasuje bardziej twoje obliczenie-zawsze to 15 a nie 14 tydz.
Ale w sumie logiczne-pełne 14 tyg.ukonczone plus nastepny dzien to zalicza sie juz do 15 tyg.a nie do 14 -wiec jestem w 15 tyg -i niech tak zostanie
Kurde ale mnie dzis naszlo na cole-wiem ze nie powinnam ,ale poprostu M U S I A Ł A M !!!!
A wczoraj naszło mnie na sałatke owocową-ananas,kiwi i banan-pychaaaa
,i nie bylo by w tym nic złego -wręcz przeciwnie -bo same witaminki ale dziewczyny ja tego zjadłam całą michę
Achhhh jeszcze jedno-byliśmy wczoraj z synkiem na basenie i zrozumialam że to już dla mnie zadna frajda-pływac nie umiem, ,na zjeżdzalnie chodzic nie mogę,bicze wodne i jacuzzi chyba raczej w naszym stanie zabronione a osobna sprawa że wszedzie na basenie mokro i musialam chodzic jak babcinka żeby BROŃ BOŻE sie nie przewrócic...I ja sie pytam -co to za frajda .No nie wspomne że szybciej jak inni łapiemy w stanie błogosławionym infekcje-więc też trzeba niezle uważac...No wiec dziewczyny chyba sobie odpuszcze basen A jak u was z basenem ?Korzystacie????
- lania
- Wylogowany
- rozmowna
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
Też się właśnie zastanawiam, czytałam coś o tamponach z probiotykiem, ciekawe czy to można w ciąży. Bo chyba on i tak by nasiąknął wodą basenową i dałoby się potem go wyjąćNo nie wspomne że szybciej jak inni łapiemy w stanie błogosławionym infekcje-więc też trzeba niezle uważac...No wiec dziewczyny chyba sobie odpuszcze basen A jak u was z basenem ?Korzystacie????
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
z innej beczki-druga znajoma jeździła do gina do Poznania..prywatnie do jakiejś pani profesor...a rodzić wróciła do nas do Śremu....traktowali ją jak trędowatą!!!
więc jak masz okazję...ja bym skorzystała..tym bardziej,że gin tam pracuje!!!
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ciekawa jestem czy wasze ruchy tzn.ruchy waszych maluszków też są takie delikatne...bardzo delikatne...ale wyczuwalne???
dzisiaj siedziałam na kanapie obok mąż i czuję takie podpłynięcie...i brzuch po lewej stronie troszkę większy mi się zrobił i lekko twardy ...i mówię do M...dawaj rękę tu jest dzidzia...położył na brzuszku i po chwili kops...dostał ojciec kopniaka....ale się cieszył ...to jest przeżycie
teraz czuję jak się rusza w brzusiu..tzn jak sobie pływa...podpływa do brzuszka-jest w tym miejscu lekko twardy!!!ale nie kopie a jak już kopnie to jak wspomniałam to są takie delikatne...bardzo!!
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
- Sysia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dziewczynki kuje mnie w lewym boku coś jak kolka ;/ boli ! czy to moze być coś groźnego ??:>
jutro ide do gin . i nie wiem czy pytać go o to bo niechce zeby pomyslal ze jakas panikara ;/
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Na pewno dzidzia! Ja myślałam, że się nie zorientuję odnośnie ruchów, ale to tak specyficzne uczucie, że nie da się pomylić. W pierwszym momencie pomyślałam "co do diabła?!..."Dziewczyny chyba czułam ruchy maluszka siedzę sobie aż nagle na prawo od pępka czuję jakby ktoś mnie trącił od środka myślę chyba mi się wydawało a tutaj za chwilę znowu ależ dziwne uczucie a na pewno to nie były gazy
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
lania mój lekarz mówił, że basen ok. ale żeby kupić sobie do pływania tampony z kwasem mlekowym w aptece i zabezpieczą przed infekcją
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa