- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Iga moja to chyba w ogóle snu nie potrzebuje jedna drzemka godzinna zaczyna jej wystarczać wesoło się robi
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Gabi31
- Wylogowany
- budujemy zdania
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Polka rośnie, mamy drugiego ząbka...dzień w dzień rutyna, pranie , sprzątanie, gotowanie...
Młoda wcina moje zupki ze smakiem i jestem z siebie dumna
Czy zdziwi Was to ,ze wczoraj dostałam mega @ ???? Hahhahaha....ale ponoc kobiety zżyte ze sobą często razem dostają To forum jest magiczne....
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
o rany dopiero teraz zauważyłam!u mnie powolutku, jutro poznamy plec na polowkowym. mam nadzieje ze bedzie ok
Anabelle, powodzenia w staraniach choc ja jestem coraz bardziej przerazona
już 20 tydzień? Super!
Szwagierka i kuzynka mają małą przerwę i obie twierdzą ze pierwszy rok mega ciężki ale później super bo dzieci same się sobą zajmują i są nierozlaczne
- sisina
- Wylogowany
- rozmowna
Ja też caly czas mysle o Gosce masakra az sie z mezem poryczeliśmy.....moj to do dzieci ma sentyment jak cos sie jakiemus dziecku stanie to zara mu lzy plyna....
My narazie nie planujemy drugiego dziecka i chyba zostane przy jednym......Mału już spi a ja spijam winko wlasciwie dokańczam ale szmerek sie robi w glowce hihihi
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Irinka przeszła dzisiaj samą siebie. Spała od 14:00 do 18:00. Wykapalam Ją o 19:30 i wypiła trochę mleczka i usnęła mi na rękach. Może pospi jutro do 7:00?
- Olka!
- Wylogowany
- budujemy zdania
Weronia miała dzisiaj dwie drzemki po 15 min więc po kąpieli zrobiła dwa łyki mleczka z cycusia i zasnęła! Pewnie nie ominą mnie dwie pobudki.
Ja uwielbiam dzieci, szaleję za każdym ale po mojej leżącej ciąży i traumatycznym porodzie nie wiem kiedy się zdecyduję na drugie dziecko, choć zawsze chciałam mieć 2 lub 3!!
Mój mąż jest 12 lat starszy więc o też ma znaczenie.
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Ja dla odmiany swojego pochwalę. Wczoraj wrócił z pracy, dokończył obiad, bo ja prasowałam, zrobił sałatkę i zajmował się małym.
Dziś też wstał do niego o 7 i mogłam pospać do 9.
Jak jest w domu to zawsze robi nam śniadanka... śmieje się, że na moje rano by się nie doczekał. Bo on się budzi głodny, a mnie się do jedzenia nie spieszy .
Karina- podziwiam Irinkę. Moje dziecko potrzebuje w dzień 1/3 tego czasu
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
mój M chory więc zabrałam malucha do mamy na cały dzień i jak wróciłam to był bardzo stęskniony i nie chciał oddać mi małego przez 2h.
ehhh mleczko definitywnie mi się w piersiach kończy. Praktycznie moim mlekiem karmiłam dziś tylko raz. Dobrze że duże rezerwy w zamrażarce więc do 7-8 miesiąca pokarmię moim.
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Ojjj też mogłabym ponarzekac na eMka ale z telefonu za dużo czasu by to zajęło ogólnie większość zostało już przez was napisane
Też słyszałam ze bliskie sobie dziewczyny mają podobnie @ i rzeczywiście często się to sprawdzalo No teraz to majowki zalalo totalnie
Anabelle Antoś super :* podaj dane to Was do tabelki dopisze
Ja też wczoraj winko spilam przy ksw na szczęście kaca brak .
Czy u was też nikt nie odśnieża ani nie nie posypuje chodników? U nas takie lodowisko ze niezłą glebę można zaliczyć. Do tego teraz pada deszcz więc jak przymrozi to będzie totalny kataklizm :/
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Ja na swojego męża też nie będę narzekać, chociaż ostatnio ciągle się mnie czepia hehe no i on też napewno znalazłby powód żeby i na mnie ponarzekać w końcu my też nie jesteśmy jakieś idealne a skoro narzekamy i narzekamy a i tak nadal jesteśmy z tymi naszymi okropnymi facetami to widocznie aż tak tragicznie nie jest
Hmmm ja też ostatnio myślałam dużo o macierzyństwie...liczy się każda chwila z naszymi maleństwami, takie historie jednak pozwalają człowiekowi dostrzec wiele rzeczy...
Tweety no ciekawe co tam maluch ma między nogami
Anabelle Antoś jest śliczny moja mama też mi mówiła, że najgorszy jakieś pierwsze dwa lata, teraz jak oglądam zdjęcia moje i mojej siostry z dzieciństwa to jeszcze bardziej chce mieć już drugie dziecko wszystko robiłyśmy razem baaa teraz to nawet mamy szanse mieć dzieci z tego samego dnia (ona ma taki sam termin jak Zuzka się urodziła)
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Antek urodził się 22.04.2013 roku o godzinie 16:00
Długość 53cm, waga 3350, główka&klatka 33 cm.
Rany
A teraz klocuch 10 kg
Co do pozostawania z mężami. To mój ma dobre dni i fatalne, kiedy chciałabym, żeby zniknął jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki. Do tego dochodzi fakt, że przy mnie zachowuje się inaczej niż jak jest wypuszczony w obieg. No ale ogólny bilans zysków i strat jednak powoduje, że jesteśmy razem.
Antek już raz się przebudził, powinnam w sumie iść spać, ale korzystam z chwili spokoju i oglądamy z mężem Big Bang Theory