- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Anabelle jak sprawuje sie wiadereczko do kappieli? zadowolona jestes? teraz jak Antek ma 10kg miesci sie tam?
Klaudia ma 38 stopni i podejrzewam ze to na zeby bo nie widze zadnych innych objawow... biedna meczyla sie z zasnieciem....
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
A teraz już trzy razy się budziła z płaczem. Dwa razy Marcin ululal a raz ja. Może już pospi do rana?
Miłej i spokojnej nocki życzę.
- kinia90
- Wylogowany
- gaworzenie
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Kinia Twoja córcia się po prostu przyzwyczaiła do noszenia możesz podjąć walkę odzwyczajania albo nadal usypiać na rękach
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Noc spokojna. Irina spała do 5:00, zjadła mleczko i usnęła w łóżeczku. Wstała o 6:45 ale i tak wstawalam bo trzeba Igorowi śniadanie robić.
Zarejestrowałam się do lekarza bo bardzo boli mnie palec u nogi i boję się że może być pekniety. Boli mnie już około 5 tygodni. No i chciałam jeszcze skierowanie na badanie TSH (tarczycowe). Muszę zrobić bo Igor ma niedoczynność tarczycy a to podobno jest dziedziczne. Mąż robił badanie i ma ok. Mojej mamy siostra rodzona też ma niedoczynność tarczycy.
Najlepszego dla Nataszki, Zuzi i Tymusia. Rosnijcie zdrowo.
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Przez dwa dni mieliśmy gości. W sobotę o 22.30 postanowiła dołączyć do nas Natasza, więc zapatulona w rożek przez godz bujała się grzecznie huśtawce
Wczoraj spała już o 19.00, dziś pobudka 7.30
Karina dziękujemy , też wybieram się na dniach zrobić kontrolnie badanie krwi oraz wizyta u gina
Anabelle witaj ponownie, synuś cudny.
Zuzia, Tymuś buziaki, rośnijcie zdrowo!!!
- paninka87
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia 16.08.2007 r. Blanka 15.05.2013 r.
U nas nocka standard- 2 tankowania plus wiercenie się ale nie było pobudki wieczornej
Ja usypiam w łóżeczku-kładę na boczku, bujam lub głaszcze... czasem zaśnie w 5 min, czasem piszczy, wrzeszczy ale ja twardo usypiam w łóżeczku... w ogóle moje dziecko jakieś opiskliwe się zrobiło teściowa rozpuściła wiem że ona ją nosi i usypia na rękach... ale cóż...
patrzcie co znalazłam... allegro.pl/fisher-price-wozek-chodzik-pc...013-i3750769132.html
teraz nie wiem czy zamówić ten pchacz czy np taki allegro.pl/multifukcjonalny-chodzik-pcha...zik-i3764108511.html
W sumie stolik muzyczny już mam i taki panel też, a wózek jeszcze później wykorzysta;)
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
- Olka!
- Wylogowany
- budujemy zdania
Buziaki i zdrówka dla siedmiomiesięczniaków
Kiepską noc miała Weronia dziś pobudka o 10 24 4 6 i na dobre o 7.30
Anabelle super masz to wiaderko
Nas dzisiaj jedne zajęcia z basenu ominą bo mąż na budowie musi trochę posiedzieć, to też dobrze dłużej go nie będę widziała to może zatęsknię po tym wczorajszym nerwie na niego!!
- Olka!
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My całą noc przwie nie spalysmy, Klaudia goraczkowala 39 stopni, dalam jej czopek i spadla troche wiec troszke podrzemala a rano znowu 38,8 zarejestrowalam nas do lekarza na 11.. podejrzewam trzydniowke bo nie ma zadnych innych objawow .... oczywiscie Klaudia tylko na wodzie bo nie chce jesc i teraz dalam jej biszkopta.
Paninka pchacz drugi napewno bardzie przypadnie do gstu dziecku bo bedzie mialo co majstrowac przy nim
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Sto latek dla Nataszki, Zuzi i Tymusia (Domiś odezwij się )
Nocka oki Pobudka na mleczko o 6 i pospaliśmy do 8
Daarika Współczuję ! Może rzeczywiście to 3dniówka ?
Ja muszę Kubę znów zarejestrować do pediatry bo w piątek Ksawery nam przeszkodził w wizycie a te plamki nie znikają... :/ Podejrzewam, że może Kuba nie do końca toleruje mleko następne? hmmm ju z niewiem
Paninka ja bym wybrała ten drugi Ma więcej możliwości
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
W czasie ciąży mieszkaliśmy w małym pokoju u teściów, teraz mieszkamy na naszym poddaszu - mamy sypialnię, łazienkę... Około lutego będziemy mieć kuchnię. Zupełnie inaczej jak ma się swoją przestrzeń
Co do noszenia na rękach to ja zastępuje to nosidlem ergonomicznym Boba carrier - są też np tula lub wiązane Mai tai - robię w tym porządki, pranie, odkurzanie, mopowanie... Nawet w tym karmiłam jak byliśmy w Zakopanem. Antek uwielbia nosidełko choć nie mogę stać bezczynnie śpi w nim chętnie a radiolog była zachwycona rozstawem bioderek więc się nosimy
Nauki samodzielnego zasypiania próbowaliśmy ale antek nie akceptuje smoczka żadnej firmy więc jak się przebudzi podczas odkładania to pozostaje tylko lulanie lub cycu do tego od urodzenia ulewal więc dużo spał ze mną no i takie są efekty - ale lubię się przytulać
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
Anabelle zapomniałam napisać, SUPER, ŻE WRÓCIŁAŚ!! a Antoś superaśny chłopak
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.