- Otrzymane podziękowania: 36
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Sevilla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
U nas nocka masakra

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Vika ach ta moja synowa

Karina niech mąż teraz poskacze, a ty się oszczędzaj ...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Olka!
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 0

- vika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
Toska tez ma katar ale bardziej taki ropny frida nie dajemy rady...tylko sola jak na razie.....ja tez sie zarazilam...ale u mnie to zatoki i bol glowy na calego......ciekawe co u DARIKI.....co z mala? mam nadzieje,ze lepiej....
- Karolka85
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Vika Twoja Tosia i jej pozycje do spania rozwalają mnie za każdym razem. moje dziecko w życiu by tak nie usnęło

u nas nocka była cudna- już nie pamiętam tak dobrej. usnęła ok 19:30 bardzo szybko. obudziła się dopiero przed 4 na mleczko i wypiła jak nigdy 80ml

teraz słyszę że właśnie kończy pierwszą drzemkę.
dziś u nas słonecznie choć mroźno ale wreszcie możemy iść w południe na spacerek

Sewilla aż szkoda słów żeby komentować to co zrobiła Twoja teściowa...
- moniaaak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Córeczce mojej koleżanki tez wymyślali- a to wadę serca, a to główkę w kształcie truskawki, a dziewczynka urodziła się zdrowiutka.
- vika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7

- Gabi31
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Dzieki dziewczynki uspokoiłam się trochę, bo wszystkie dzieci na około, młodsze składaja te sylaby więc się zaczełam niepokoic, ale widze ze to roznie jest.A jeszcze naczytałam się tych tabelek rozwojowych. Pola cos tam mówi, na pewno słyszy więc się nie martwię, wszystko w swoim czasie:)
Tweety- przytulam Cie mocno , bo wiem co teraz przezywasz. Idź tak jak mówią dziewczyny do innego lekarza, bo ja też już dużo widziałam i słyszałam, nic nie jest jeszcze przesądzone. Trzymam kciuki Kochana żeby wszystko było wporządku.
Paninka- super ta sesja, zazdroszczę Ci takiej pamiątki...też bede musiała o jakiejsc sesji z Poldunią pomyślec, bo jak widzę Wasze fotki to az się gęba cieszy:) Blanka cudowna:) Czekam jeszcze na fotki z Amelką.
Vika- wczoraj widziałam jak wkleiłas pierwsze to pomyłkowe zdjęcie, ale tylko to...no i szukałam przyjaciela, ale stwierdziłam ze chyba pod pacha i jest malutki bo go nie widzę albo jestem zaspana...ogolnie stwierdziłam ze cos ze mna nie tak, Tosia zahipnotyzowąła mnie nieziemskimi oczyma i poszłam spac....hahhahahaha.....
a Tosia nieziemska jest.... Pola w zyciu by tak nie zasnęła....a te oczy Tośki, bedziesz miała sznurek kawalerów pod drzwiami...tata niech już czyści wyciorem dubeltówkę!!!!!!
Darika- hop hop gdzie jestes?????Jak tam Klaudusia.
Sevilla- no zesz ty uwielbiam rady mądrych trściowych, ludu ona sie zachowuje tak jakby nigdy dzieci nie miała...to mały dzieciaczek jest, katar ma, dyskomfort to płacze...w dodatku jakby ona sie poczuła gdyby ktos jej do nosa przystawiał jakas rurę...nie wyrazała by tego emocjonalnie????...eh normalnie szacun ze wytrzymałas i nie zrobiłąs awantury....duzo zdrówka dla Maksika...
- Daarikaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Nie psialam wczoraj bo zwyczajnie nie mialam mocy.... Klaudia caly czas goraczkowala i to ponad 39, lekarz powiedzial ze zaczyna sie infekcja bo gardlo czerwone no i ze na zeby wiec ma podwojne meczarnie .... klaudia wczoraj praktycznie bez mleka wiec polglodna byla i jeszcze ta goraczka wiec chciala caly czas sie przytulac, nie spala w dzien ani razu dopiero o 18 zdrzemnela sie pol godzinki i na noc usnela dopiero o polnocy po antybiotyku.... noc ladnie przespala do 9 i nie miala juz goraczki ufff oby byla juz poprawa.
Tweety trzymaj sie kochana i predziutko lec na konsultacje do innego lekarza...
Vika Toska jest przecudna piekna i aparatka

Najlepszego dla 7-miesieczniakow

moja wlasnie obudzila sie po drzemce i cisnie...

- Gabi31
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- KarinaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Darika współczuję choroby Klaudusi. Niech zdrowieje szybko.
- demoniqe
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 2
Powiedział mi, żebyś zadzwoniła do profesor Dangel w Warszawie. Ona ma prywatną klinikę na ulicy Agatowej na Bródnie. Podobno potrafi z Echoserca wskazać czy dziecko ma wskazania do zespołu Downa. Może zadzwoń i się upewnij, czy coś takiego mogą potwierdzić z serduszka. W badaniach serca jest najlepsza w Europie. Tu masz link na klinikę:
www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s...vm=bv.57799294,d.Yms
Ja byłam u niej na badaniach z Kuba jak lekarz stwierdził że ma zaburzenia rytmu. Wykluczyła chorobę serca.
- Sevilla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Sevilla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZEJ MADZIUNI!!!!
- Karolka85
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Julka jest właśnie na spacerze z babcią- moją mamą. ja sobie wysprzątałam domek, ugotowałam boczek a na wywarze ugotuję popołudniu grochówkę dla mojego M.- uwielbia ją

a dziś na obiad chruperki z kurczaka z ziemniaczkami.
Sewilla... żal się ile chcesz... jak ja się cieszę że nie muszę mieszkać ani z rodzicami ani tym bardziej z teściami

Daaarika zdrówka dla Klaudusi i oby ząbki szybko wyszły.
- alexa_
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
wczoraj wróciliśmy od teściów. Hmm. wizyta przebiegła dość szybko i nie zdążyłam sie wkurzyć na teściową

Tweety Koniecznie skonsultuj tą diagnoze. Trzymam kciuki żeby okazała sie pomyłką.
100lat gal Madziuli i półroczniaków z ostatnich dni:**
Moja jula chyba na patrzyła się na Tosie.