- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- kinia90
- Wylogowany
- gaworzenie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kinia90
- Wylogowany
- gaworzenie
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
alexa a jednak nie tylko moja taka wiercipiętka kochane maleństwa....taki małe a już mają swoje fazy
Tosia zasnęła o 11 z minutami my razem z nią właśnie wszyscy się pobudziliśmy dokładnie 2.5 godz snu zrobiłam małej kaszkę z mleczkiem rozmiar 260....ZJADŁA WSZYSTKO....nie wiem gdzie ona to mieści ale fakt jadła mleczko o 8 rano więc głodna była na MAXA...... teraz troszkę się ogarnąć i na spacerek.....Ufffffff jak mi głowa pęka przez katar i to panie i okres i i i........
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paninka87
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia 16.08.2007 r. Blanka 15.05.2013 r.
Najlepsze życzonka dla Madzi aktualna fotka mile widziana;)
Kinia a Twoja Karolka na co miała dokładnie operację? Musisz jakoś specjalnie dbać o nią? Sorki że tak wypytuję, mam nadzieję że wszystko ok:) cudna jest Twoja księżniczka... widzę że włoski tak jak u mojej- grzywa nieproporcjonalnie długa do reszty
'Wypinaczki tyłeczków' są boskie...
Dziś ustalałyśmy urlopy świąteczne... mam cały tydzień wolnego od 23 do 29 wow będe miała dużo czasu na przygotowania świąteczne:D
- kinia90
- Wylogowany
- gaworzenie
- paninka87
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia 16.08.2007 r. Blanka 15.05.2013 r.
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Miki zasnął po północy iiii o dziwo spał 4,5 godz.bez pobudki ( ) po tym cycuś i spanie jakies 3 godz.-normalnie dla mnie to pełen luksus
tweety wiem że łatwo sie pisze-ale spokojnie-tak jak dziewczyny pisza-idz do innego lekarza NIe denerwuj sie
tosia wymiata jak zawsze A oczyska- pierwsza liga (jak to mówi mój małż )Hihihihiiii a ile ja sie naszukałam tego ,,przyjaciela,,pod pachą Tosi -to szok!!! Szukam,szukam -myśle-czy ja już grubsze okulary potrzebuje czy jak ???
Sevi wiesz co-ja pamietam czasy kiedy uważałam swoją teściową za najlepszą pod słonce-POWAŻNIE !!! I jak tak sobie myślę to ,,stosunki,,miedzy nami pogorszyły sie ...kiedy urodził sie Miłosz ... Zaczęła sie wtrącac do wychowania,zaczeła sie mądrzyc ...i tak pokazała swoje prawdziwe oblicze Trzymaj sie kochana i nie daj sie -niech se gada-ona już swoje dzieci wychowała
Kurde od kilku dni mam jakiegoś doła -nic mi sie nie chce-mąż ciagle sprząta ,przed chwilą umył okno ,podłoge w przedpokoju po wielkim malowaniu...a ja dupy nawet nie ruszyłam do tego malowania i sprzatania Teraz zawiesza tv.w sypialni i mówi ,,Dziunia choc zobacz jak wysoko go powiesic,,
Kuzwa znając życie-gdyby on od kilku dni miał lenia to bym mu dała szkołę życia
A on mi jeszcze ,,DZIUNIUJE,, Czasem sie zastanawiam jak on ze mna daje rade
Ale czas sie barc do kupy,obiecałam Miłkowi zabawe z masą solną-bedziemy robic ozdoby na choinkę A moze bym winka sie napiła...i chumor wróci Sama nie wiem o co kaman
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Ja swoją na szczęście widuję dość rzadko, a poza tym póki co jakoś się nie wtrąca.
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- KaRoLiNaaaaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
ale to chyba urok wszystkich teściowych
A tak ogólnie to jak moje dziecko było małe to spało całą noc teraz budzi się ciągle przynajmniej 4/5 razy w nocy mam nadzieję, że szybko to się zmieni.... ale chyba na marzeniach się kończy myślałam, że to na zęby, ale zębów jak nie było tak nie ma
- madzia1210
- Wylogowany
- gaworzenie
Sto lat dla wszystkich maluszkow z ostatnich dni....
Melduje sie w klubie dziewczyn z @ telepatia normalnie:-)
Moja tesciowa tez nas rzadko odwiedza chociaz ma do nas ok. 2 kilometry. moi rodzice mieszkaja ok 1 km od nas i tez byli moze 5 razy ( bo ja jestem u nich codziennie:-) )
Szymionek zaczyna pelzac, ale najchetniej to by tylko siedzial. Obroty dalej slabiutko... zaraz 3 drzemka bo juz marudzi.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Byłam dziś z Kubą u pediatry z tymi plamkami i stwierdziła, że są malutkie i nic nie zmieniać w diecie i raczej się nie przejmować specjalnie tylko natłuszczać 2 razy dziennie.
Jutro wyniki morfologii i żelaza mam nadzieję, że wszystko ok.
Tweety Straszne wieści. Oczywiście wierzę, że wszystko będzie dobrze i to jakiś fatalny błąd. Ogólnie też nie kojarze żeby mi lekarka sprawdzała przymierność na połówkowym. Raczej narządy były sprawdzane... Trzymam kciuki
Daarika Zdrówka dla Klaudusiu
Sevilla To Ci teściówka podniosła ciśnienie w nocy! Ostatnio moja mama jak była to zabrała Kubę z podłogi bo mu napewno tam zimno i mam go nie kłaść na podłodze Jak zacznie raczkować to przywiąże go do łóżeczka !
Karina Irinka boska puuuucki <3 haha i te stojące włoski
Joasiu Przecież nie zawsze musisz być Panią Domu na pełnych obrotach Masz męża w domu to ciesz się z pomocy
Kinia KArolinka śliczna
Stoooo latek dla Madziuni
- gusiek_kom
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Nie wiem czy mi uwierzycie ale mój ancymon wchodzi na czworaka po schodach! bez żadnej pomocy! trzymam go tylko z tyłu za pupke żeby nie spadł. Jak mi się uda to nagram. I oczywiście mnóstwo okrzyków przy tym jest!
i od niedzieli mówi baba a mama jakoś się nie zapowiada...
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=57950
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Miki lada dzien ruszy z miejsca -staje na raczki i nóżki ale ciezko mu zajarzyc ze ma rece przesunac do przodu...i najpierw przesuwa kolanka ,raczki w miejscu i buch na buzke Ale mąż z nim cwiczy ,pokazuje jak raczkowac i pewnie nie dlugo bedzie robił za froterke w domu
Co do gadania to jest na etapie mamamamamamaaa,bababaaabaaa i typu pfeeee,uuuuuuuu....
tysiak masz racje -nalezy mi sie czasem ,,nic nie robienie,, tymbardziej ze M.nie narzeka i nawet mnie pociesza,,Dziuńka do świat jakoś posprzątamy ,spoko,,No to skoro on tak uważa to co ja sie przejmuje