BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 1 miesiąc temu #805242 przez kinia90
Madziuniu wszystkiego co najpiękniejsze:) Tweety trzymam kciuki żeby okazało się, że przypuszczenia lakarza to zwykła pomyłka. Miłego dnia

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #805282 przez kinia90
Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu #805287 przez vika
Sevi naprawdę tylko Cię podziwiać.......
alexa a jednak nie tylko moja taka wiercipiętka :) kochane maleństwa....taki małe a już mają swoje fazy :blink:

Tosia zasnęła o 11 z minutami my razem z nią właśnie wszyscy się pobudziliśmy :cheer: :huh: dokładnie 2.5 godz snu zrobiłam małej kaszkę z mleczkiem rozmiar 260....ZJADŁA WSZYSTKO....nie wiem gdzie ona to mieści ale fakt jadła mleczko o 8 rano więc głodna była na MAXA...... teraz troszkę się ogarnąć i na spacerek.....Ufffffff jak mi głowa pęka przez katar i to panie i okres i i i........ :laugh: :huh: :unsure: :lol:

11 lata 1 miesiąc temu #805325 przez tweety
Dominique, dzieki, ide na wizyte do specjalosty w czwartek, jak mi nie pomoze i zaleci amniopunkcje to mozd wczesneij sie przejde tam, warto ominac metody inwazyjne, nie chce ryzykowac zdrowia dziecka. jestem przerazona

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #805331 przez paninka87
Tweety trzymaj się, będzie dobrze... :kiss:

Najlepsze życzonka dla Madzi aktualna fotka mile widziana;)

Kinia a Twoja Karolka na co miała dokładnie operację? Musisz jakoś specjalnie dbać o nią? Sorki że tak wypytuję, mam nadzieję że wszystko ok:) cudna jest Twoja księżniczka... widzę że włoski tak jak u mojej- grzywa nieproporcjonalnie długa do reszty :P

'Wypinaczki tyłeczków' są boskie... :P

Dziś ustalałyśmy urlopy świąteczne... mam cały tydzień wolnego :P od 23 do 29 wow będe miała dużo czasu na przygotowania świąteczne:D

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #805333 przez kinia90
Paninka najpierw miała kilka razy wycinanego ziarniniaka, który cały czas odrastał, któreś z kolei wypalanie dało efekt na krótki czas później to cholerstwo znowu odrosło i dużo większe no i okazało się że ma korzenie do pępka więc konieczna była operacja. Po wszystkim pozostała jej 3 cm ranka niby nic ale zaczęło się niej sączyć ale teraz już wszystko ok i Malutka może się normalnie rozwijać:)

11 lata 1 miesiąc temu #805341 przez paninka87
kinia to super że wszystko w porządku :)

11 lata 1 miesiąc temu #805349 przez joasia10015
Hejjjj to ja -mama zombie ;)
Miki zasnął po północy :dry: iiii o dziwo spał 4,5 godz.bez pobudki ( :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: ) po tym cycuś i spanie jakies 3 godz.-normalnie dla mnie to pełen luksus :ohmy: :kiss:

tweety wiem że łatwo sie pisze-ale spokojnie-tak jak dziewczyny pisza-idz do innego lekarza :kiss: NIe denerwuj sie :kiss:

tosia wymiata jak zawsze :lol: A oczyska- pierwsza liga (jak to mówi mój małż :cheer: )Hihihihiiii a ile ja sie naszukałam tego ,,przyjaciela,,pod pachą Tosi -to szok!!! Szukam,szukam -myśle-czy ja już grubsze okulary potrzebuje czy jak ??? :lol:

Sevi wiesz co-ja pamietam czasy kiedy uważałam swoją teściową za najlepszą pod słonce-POWAŻNIE !!! I jak tak sobie myślę to ,,stosunki,,miedzy nami pogorszyły sie ...kiedy urodził sie Miłosz ... Zaczęła sie wtrącac do wychowania,zaczeła sie mądrzyc ...i tak pokazała swoje prawdziwe oblicze ;) :evil: Trzymaj sie kochana i nie daj sie -niech se gada-ona już swoje dzieci wychowała :blink:

Kurde od kilku dni mam jakiegoś doła -nic mi sie nie chce-mąż ciagle sprząta ,przed chwilą umył okno ,podłoge w przedpokoju po wielkim malowaniu...a ja dupy nawet nie ruszyłam do tego malowania i sprzatania :huh: Teraz zawiesza tv.w sypialni i mówi ,,Dziunia choc zobacz jak wysoko go powiesic,, :blush: :blush: :blush:
Kuzwa znając życie-gdyby on od kilku dni miał lenia to bym mu dała szkołę życia :S
A on mi jeszcze ,,DZIUNIUJE,, :blink: Czasem sie zastanawiam jak on ze mna daje rade :blink:
Ale czas sie barc do kupy,obiecałam Miłkowi zabawe z masą solną-bedziemy robic ozdoby na choinkę :kiss: A moze bym winka sie napiła...i chumor wróci :unsure: Sama nie wiem o co kaman :huh:

11 lata 1 miesiąc temu #805362 przez moniaaak
Joasiu jesteś kolejną osobą, która mówi, że po urodzeniu dziecka popsuły się jej kontakty z teściową. Może coś w tym jest?
Ja swoją na szczęście widuję dość rzadko, a poza tym póki co jakoś się nie wtrąca.

11 lata 1 miesiąc temu #805380 przez KarinaM
To Irinka po dzisiejszym spacerku.

Igorek

Irina

Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #805381 przez KaRoLiNaaaaa
A z moją teściową to z której trony jej wiatr zawieje czasami jest na ranę przyłóż, a czasami traktuje mnie jakbym była wyrodną matką... ale jeszcze góra miesiąc i nasz domek będzie skończony i będziemy na swoim:)
ale to chyba urok wszystkich teściowych

A tak ogólnie to jak moje dziecko było małe to spało całą noc teraz budzi się ciągle przynajmniej 4/5 razy w nocy mam nadzieję, że szybko to się zmieni.... ale chyba na marzeniach się kończy myślałam, że to na zęby, ale zębów jak nie było tak nie ma

11 lata 1 miesiąc temu #805393 przez madzia1210
Czesc dziewczyny...

Sto lat dla wszystkich maluszkow z ostatnich dni....

Melduje sie w klubie dziewczyn z @ telepatia normalnie:-)
Moja tesciowa tez nas rzadko odwiedza chociaz ma do nas ok. 2 kilometry. moi rodzice mieszkaja ok 1 km od nas i tez byli moze 5 razy ( bo ja jestem u nich codziennie:-) )

Szymionek zaczyna pelzac, ale najchetniej to by tylko siedzial. Obroty dalej slabiutko... zaraz 3 drzemka bo juz marudzi.

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #805401 przez tysiiiak
Hej :kiss:

Byłam dziś z Kubą u pediatry z tymi plamkami i stwierdziła, że są malutkie i nic nie zmieniać w diecie i raczej się nie przejmować specjalnie tylko natłuszczać 2 razy dziennie.
Jutro wyniki morfologii i żelaza mam nadzieję, że wszystko ok.

Tweety Straszne wieści. Oczywiście wierzę, że wszystko będzie dobrze i to jakiś fatalny błąd. Ogólnie też nie kojarze żeby mi lekarka sprawdzała przymierność na połówkowym. Raczej narządy były sprawdzane... Trzymam kciuki :kiss: :kiss: :kiss:

Daarika Zdrówka dla Klaudusiu :kiss:

Sevilla To Ci teściówka podniosła ciśnienie w nocy! Ostatnio moja mama jak była to zabrała Kubę z podłogi bo mu napewno tam zimno i mam go nie kłaść na podłodze :ohmy: Jak zacznie raczkować to przywiąże go do łóżeczka !

Karina Irinka boska :kiss: :) puuuucki <3 haha i te stojące włoski :D

Joasiu Przecież nie zawsze musisz być Panią Domu na pełnych obrotach :) Masz męża w domu to ciesz się z pomocy :)

Kinia KArolinka śliczna :)
Stoooo latek dla Madziuni :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 1 miesiąc temu #805406 przez gusiek_kom
Ja też bym chciała żeby Maksio zapatrzył się na Tosię i tak pieknie spał, bo ostatnio w nocy daje nieźle popalić.
Nie wiem czy mi uwierzycie ale mój ancymon wchodzi na czworaka po schodach! bez żadnej pomocy! trzymam go tylko z tyłu za pupke żeby nie spadł. Jak mi się uda to nagram. I oczywiście mnóstwo okrzyków przy tym jest!
i od niedzieli mówi baba :( a mama jakoś się nie zapowiada...

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=57950

11 lata 1 miesiąc temu #805421 przez joasia10015
gusiek czy ty aby na pewno urodziłaś w TYM maju?????Bo mam wrażenie że Maksio prześciga niektóre roczniaki a co dopiero nasze ,,maleństwa,, ;) Nagraj filmik,pokażę go Mikiemu i niech bierze przykład ;)
Miki lada dzien ruszy z miejsca -staje na raczki i nóżki ale ciezko mu zajarzyc ze ma rece przesunac do przodu...i najpierw przesuwa kolanka ,raczki w miejscu i buch na buzke :huh: Ale mąż z nim cwiczy ,pokazuje jak raczkowac ;) i pewnie nie dlugo bedzie robił za froterke w domu :blink:
Co do gadania to jest na etapie mamamamamamaaa,bababaaabaaa i typu pfeeee,uuuuuuuu.... :S :woohoo:
tysiak masz racje -nalezy mi sie czasem ,,nic nie robienie,, :blink: tymbardziej ze M.nie narzeka i nawet mnie pociesza,,Dziuńka do świat jakoś posprzątamy ,spoko,,No to skoro on tak uważa to co ja sie przejmuje :blink:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka