- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Daarikaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

nie moge uwierzyc ze to juz 8 miesiecy..
Ewela dzisiaj jedziey dalej ogldac wozki, ale mi tez jak narazie wpadl w oko ten Gazelle, ale zobacze moze cosik innego znajdziemy.
Ja tez nie umiallabym mieszkac w bloku, mam strasznie plytki sen i wszystko mnie wybudza.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- tysiiiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33

Ja jestem przyzwyczajona do tych wszystkich hałasów w bloku

- moniaaak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Ja się do bloku nie mogę przyzwyczaić. Na studiach wynajmowałam co najmniej 3 mieszkania i nigdzie mi sąsiedzi nie przeszkadzali(może miałam farta). Ale odkąd mieszkamy u siebie to masakra.
Ci nad nami- katastrofa, wszystko słychać z klatki, a w małym pokoju słychać każdego kto schodzi/ wchodzi po schodach.
Ciężko się przyzwyczaić do hałasu. Szczególnie, że wychowałam się na wsi, gdzie cisza i spokój.
A jak jest głośno, to za nic nie zasnę

Na 14.40 idziemy do lekarza- zobaczymy co nam Pani doktor powie.
- moniaaak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Poradźcie mi jak go przekonać? Nie mam wielkiego wyboru w tych mlekach

- paninka87
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Amelia 16.08.2007 r. Blanka 15.05.2013 r.
Dzis Blanka pluła kaszką wygladalo to komicznie troche zjadla reszta ladowala na bluzce... mała spryciula...robie teraz na mleku bo zostalo mi prawie pol puszki a miesiac prawie minal a jak mialam urlop to tylko cyc praktykowalysmy.. musze kupic male opakowanie teraz
Od dzis uczymy sie zasypiania bez glaskania.... wlasnie zasnela:)
Wybieracie sie na jakas imprezke karnawalowa? My idziemy 15 lutego.
- moniaaak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Już nie wiem co myśleć. Jeden lekarz mówi mi, że wyniki są ok. Drugi, że "głowy nie urywa" i może mu się zrobić niedokrwistość. Poza tym poci mu się strasznie główka i podobno to też może być objaw anemii( a ja byłam przekonana, że tylko niedoboru witaminy D).
Jeden mówi, że nie trzeba dawać żelaza i wystarczy żółtko( ma za mało), drugi przepisuje żelazo.
Chyba już zostanę przy moim rodzinnym, zarejestrować sie ciężko, ale przynajmniej jest blisko.
A sama wcale nie jestem przekonana, że on ma alergie na mleko krowie. ostatnio jadłam naleśniki z białym serem i zero reakcji.
Ale tu dziś cisza... dziewczyny gdzie jesteście?

- pauluska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ewela86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
ja też nie ałyszałam o takim mleku... tak to już z tymi lekarzami jest. co lekarz to opinia a człowek zachodzi w głowę który ma rację i kogo słuchać?
darika fajny ten wózek tylko ja bardziej chciałam coś typu parasolka żeby szybko się składał, był lekki i zajmował mało miejsca. taki większy i masywniejszy już mam ale z gondoli z zestawu i mi nie podchodzi (często jeżdże do rodziców jak męża nie ma i jest strasznie ciężki, poza tym zajmuje cały bagażnik combi!). znów te kółka takie spacerówkowe mi się nie podobają tzn wydaje mi się że tak "telepią", a gazlle ma chyba pompowane... ciężki wybór. Ale marudzę

oczywiścienajlepsze życzenia dla 8-miesięcznych dziewuszek!
te zęby mnie wykończą... nie miałam pojęcia że to takie męczące

- demoniqe
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 2
- Alex_87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 13

Ewela u nas też akcja zęby, już od świąt, ale powoli widać coś na dziąsełku, a gryzienie wszystkiego to jakieś apogeum, rzuca się na wszystko, żel na chwilę pomaga, w nocy nie jest źle, kilka razy przez popłakuje i chce smoka. W dzień jak nie rozdrażni sobie dziąseł to ładnie się bawi, ale jak już zaczną ją swędzieć to nic nie pomaga...no i sika co chwilę, co godzinę jej zmieniam pieluchę, podobno to też objaw ząbkowania.
No i w końcu zaczęła ładniej jeść

od dzisiaj szukamy łóżka nowego, bo teraz mamy takie sypialniane duże, jest świetne, ale przy małym metrażu niepraktycznie :/ moja ciotka chce je od nas odkupić a my musimy coś składanego kupić...Kurcze chciałabym żeby było wygodne do spania i łatwo się składało i rozkładało a nic mi się nie podoba :/
- paninka87
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Amelia 16.08.2007 r. Blanka 15.05.2013 r.
Takich typowych parasolek nie ma na pompowanych kolach.... nie powiem nasz wozek nie ma amortyzacji i oszalec mozna na nierownym terenie ale da sie przezyc

- joasia10015
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Jesli chodzi o picie z butelki to doradze ci cierpliwosc ... My z Mikusiem tak samo ( z resztą my wiekszosc spraw mamy jak u Kacperka

MIki właśnie odwala numer jak co wieczór-poszłam z chlopakami do sypialni ,dałam Mikiemu mleko,Miłosz zasnął Miki też ...chciałam pójsc sie umyc...a tu nagle jakies piękne oczka sie na mnie patrzą...udawałam że śpię a on na kolanka i scignął mi okulary

Teraz chodzi po salonie i gada ,,Baaaaaaa.....baaaaa.....bbabaaaaa...,,
A ja zaczynam miec jakies rewolucje w brzuchu

- tysiiiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33

U nas też te zeby idą i idą i wyjść nie mogą. W nocy też tyle pobudek mamy ze nie liczę już na szczęście to tylko takie chwilowe pobudki na smoka albo mleczko i lulu.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- ewela86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
panninka wiem właśnie, zdaję sobie sprawę że jak chcę parasolkę to mogę zapomnieć o pompowanych kołach. ten wózek o którym pisałaś też oglądałam. taki mi jeszcze wpadł w oko: allegro.pl/lekki-wozek-spacerowy-eurocar...tis-i3792319310.html
w weekend trzeba będzie pojeździć po sklepach bo na żywo to nie to samo co w necie.
joasia my ostatnio też miewamy takie niespodziewane pobudki. ostatnio od 2 do ok 4.30

- KarinaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Idę spać bo jutro wstaję o 4:30.