- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- lania
- Wylogowany
- rozmowna
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
Wiele razy się natknęłam na to, że w tym okresie mogą pojawić się krwotoki z nosa. Ja osobiście nie miałam, ale dziąsła cały czas mi krwawią. Widzisz lalka, jesteś bardzo "typowa"aha..krew mi leciała dzisiaj z nosa...czytałam,że to niby normalne,ale mi nigdy krew z nosa nie leciała!!!!
Odpocznij sobie mimo wszystko , choinka, bałwanki...lecisz po bandzie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- lania
- Wylogowany
- rozmowna
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
Wczoraj oglądaliśmy mebelki do pokoju dzidzi, wózki, wanienki ... i chodził znowu dumny jak paw po całym domu ...
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
Plan na dziś- zrobić zupę pomidorową, i szaszłyki z ryżem na wieczór. P.S czuję, ze bym dom wywróciła do góry nogami, ze bym posprzątała 2 piętra, a i jeszcze placek muszę do kończyć. Ciekawe czy to mój tylko słomiany zapał. Energii mam w sobie dużo, aż nie wiem co z nią zrobić ciekawe co powiem pod koniec dnia. Miłego dnia.
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
Ja mam plan wstawić łóżeczko od razu do dziecięcego pokoju.
Moja siostra tak robiła z dwójką dzieci i później rewelacyjnie jej spały. Nie wołały, nie miała problemu z odzwyczajaniem od swojej sypialni.
Fakt nachodzić się musiała na początku, ale wszyscy ją podziwialiśmy, że dzieciaki tak się rewelacyjnie zachowują potem.
Oczywiście sofę wstawię sobie do dziecinnego do karmienia no i jakby dzidziuś był chory to zawsze będzie gdzie czuwać.
Ojj w pracy wszyscy już zauważyli mój brzuszek. Wczoraj mi to oznajmili.
Ale to dobrze, przyjemniej się pracuje jak wszyscy już wiedzą Zmieniam obecnie pracę. Nowy pracodawca wie, że jestem w ciąży i pytał do kiedy będę pracować. Noo na razie zarzekam się, że do 8 miesiąca Wszystkie koleżanki u mnie tak spokojnie dawały radę. Zobaczymy!
Do pracy rodacy!
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja też mam zamiar wstawić łóżeczko do sypialni!!!!!chociaż syn chciał je w swoim pokoju..hi..hi...ale tam to w nocy musiałabym schodzić!!!
ja mam w pamięci jeszcze noce z pierwszym synem,który to do drugiego roku życia nie przespał ani jednej nocy!!!na początku owszem ja matka polka..żadnego noszenia..spania w naszym łóżku...ale jak wróciłam do pracy...to się poddałam!!!!
u nas zrobiło się biało,ale szału jeszcze niema!!!!głowa mnie boli.bllee!!!!!
co ja dzisiaj będę robić????sama nie wiem..póki co nic mi się chce przez tą bolącą głowę!!!!
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
a ze maz nei chce wcale bym sie nie przejmowala tylko sama bym poszla to jest super pamiatka:))
teraz mam kolezanke ktora sie interesuje fotografia ma nawet niezly sprzet i jakies kursy z fotohgrafii wiec jak bede w ciazy to moze ja poprosze o kilka fotek z julka i moze maz sie namowi a jak nei to jego strata:P
ja poczatkowo Julki lozeczko mialam w pokoju w ktorym spalismy ale zawsze spala w swim lozeczku a jak skonczyla chyba 5 mc przenieslismy ja do jej pokoiku i nie ylo problemu:)
bardziej teraz chyba jest bo jak sie obudzi t d razu wola albo przychodzi do nas
- hexia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Czekając na nasz cud...
A co do naszych kochanych M...U mnie łóżeczko i wózek wybierał mój M,jedynie konsultując ze mną kolor Dumny tata powoli zaczyna nawet gadać do mojego brzuszka,a kiedy sie ze mną droczy nazywa mnie...grubasem,bo się cieszy,że wreszcie mam większy brzuch od niego No fakt,jestem z tych puszystych,co to szybko po nas widać ciążowy brzusio Aczkolwiek......stary,zeszłoroczny płaszczyk nadal jeszcze dopinam
U nas biało i mróz,ja czuję się ok ale mój M ma dziś straszny ból głowy i to na tyle,że zadzwonił po urlop na telefon,bo mimo tabletek nie daje rady...Biedactwo śpi od prawie 3 godz,choć wstał o 6 i zdążył fugi w kuchni położyć....
- lania
- Wylogowany
- rozmowna
łóżeczko u nas na pewno będzie w sypialni, pokoju dla malucha jeszcze nie mamy w planach, nie wiemy jak to rozwiązać. Oliwia jest chyba trochę za duża, żeby dzielić pokój z dzidzią...myślimy
U nas też śnieżnie, dziś jadę do pracy na radę szkoleniową, mąż nakazał mi max 60 na godzinę jechać, bo mówi że porażka (a mam 20 km do pracy) ale może po 13 będzie lepiej
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
A teraz wróćmy do rzeczywistości, ja łóżeczko wstawię do naszego pokoju i potem stopniowo będę je przenosić do pokoju dziecięcego, jak maleństwo będzie rosło i nie będzie się już budziło w nocy co godzinę by jeść
- JoannaL
- Wylogowany
- budujemy zdania
My mamy tylko jeden pokój do dyspozycji, więc Marcyś śpi z nami w pokoju. Mimo że się budzi w nocy od czasu do czasu, staram się by spał w swoim łóżeczku. Czasami zdarza się że kładę go u nas. Chcemy ciut odremontować pokój który nie jest używany przez nikogo i tam mu zrobić jego kącik bynajmniej dopóki mieszkamy z teściami. Drugi maluszek również będzie z nami w pokoju.
Co do brzuszkowej sesji zawsze marzyła mi się, ale raczej żaden zakład w Rykach nie zajmuje się takimi rzeczami, a ja nie mam żadnego znajomego fotografa. Mam jedynie zdjęcia, które mąż mi robił
Mojemu synkowi wyszedł wczoraj 15-ty ząbek
- lania
- Wylogowany
- rozmowna
a Marcysiowi ząbka gratuluję oczywiście im szerszy uśmiech tym lepiej (chociaż te szczerbate uśmiechy też mają swój urok- moja Oliwka jako 7 latka miała taki )
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa