BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

12 lata 1 miesiąc temu #488357 przez lalka
pauluska bardzo zazdroszczę córeczki...i oczywiście GRATULACJE!!!
I wiesz co???też wybrałam imię Alicja!!!!ciekawe czy mi powie!!!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #488366 przez lalka
Urszula to super ,że wszystko jest w porządku i z dzidzią i z Tobą...a już się wystraszyłam,bo dawno Cię tutaj nie było!!!!

12 lata 1 miesiąc temu #488368 przez hexia
lalka napisał:

Dziewczynki...a ja już ubrałam choinkę....stoi,świeci..piękna!!!!teraz troszkę odpoczywam(bo sama ją ubierałam..a choinka ma 180cm) a zaraz zmykam robić bezowe bałwanki

cholera chyba za długo rece trzymałam do góry :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

Ale Ci zazdroszczę tej choinki!!!!! :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:
U mnie w mieszkanki huragan Catrina chyba przeszło,wybaczcie,że tak nawracam o tym remoncie i sprzątaniu-ale jak żyje takiego syfu nie miałam,a,że z natury mała pedantka ze mnie+hormony to mnie szlag trafia jak patrzę na to wszystko....

:[/b]

Pauluska:Wróciłam od lekarza będzie córeczka Alicja Malutka już duża bawiła się pępowiną machała nóżkami więc u nas wszystko ok 27 grudnia połówkowe

Gratuluję i bardzo,bardzo zazdroszczę Córy...Ja na początku miałam przekonanie,że rośnie córa ale potem mnie trochę zbił z tropu gin (nie wiem czy coś widział czy to jeszcze ogonek był-bo to wtedy 10tydz się zaczynał,ale zasugerował,że czasem to może nie być dziewczynka) i jakoś tak już potem myślę cały czas o NIM :blink: Mąż bardzo chciał córę,a ja chciałabym,żeby miał swoją Córeczkę...Zobaczymy.Jeszcze trochę minie,zanim się dowiemy...

12 lata 1 miesiąc temu #488377 przez pauluska
Termin 6 maj cieszę się że z malutką ok ale wkręciłam sobie że mój mąż chce syna i to mi odbiera radość ehh :( chyba coś ze mną nie tak :/

12 lata 1 miesiąc temu #488379 przez lania
lalkaJa choinkę będę ubierała przed samą wigilią, bo zawsze mamy żywą ;)

pauluskasuper, ze widziałaś dzidzię i że wszystko ok :)

hexia dasz radę temu huraganowi :woohoo:

Urszulazaglądaj częściej ;)

:cheer: mam ochotę na jabłuszko, potraktuję je blenderem i wypiję z kubusiem (taką sobie robię zdrowszą wersję kubusia :side: przynajmniej tak sobie wmawiam :side: )

12 lata 1 miesiąc temu #488380 przez lania
pauluska napisał:

Termin 6 maj cieszę się że z malutką ok ale wkręciłam sobie że mój mąż chce syna i to mi odbiera radość ehh :( chyba coś ze mną nie tak :/

ja mam ten sam termin ale nie wiedzieć czemu twój suwaczek mówi 17 tc a mój 18 :pinch:

12 lata 1 miesiąc temu #488383 przez pauluska
Bo dzisiaj zaczął mi się 18 ale coś z suwakiem nie tak przestawi się jutro :D

12 lata 1 miesiąc temu #488399 przez Sevilla
pauluska gratuluje córy :)

12 lata 1 miesiąc temu #488408 przez joasia10015
laka już masz choinkę????? :ohmy: Ale suuuper,ja też już wszystkim trąbie że choinkę ubiore w czwartek (w Mikołajki :) ) żeby synek sie nia nacieszył :) Tak więc czekam na czwartek i bierzemy sie za choineczkę :lol: :lol: :lol:

Co do malenstwa-to nie wiem co będzie ale zawsze (od kiedy urodziłam pierwszego synka :) ) byłam przekonana że będe miec dwóch synów :laugh: Aleeee jak już zaszłam w ciąże to naszły mnie przeczucia że jednak może byc córa(dawno temu wrózka powiedziała że będe miec parkę :S ) Tak więc przeczucia mam baaardzo mieszane-ostatnio znowu cos o chłopcu myślę....sama nie wiem ...dlatego czekam aż lekarz mi zdradzi co malenstwo ma miedzy nóżkami :silly:
Imion w sumie wybranych nie mamy bierzemy pod uwagę Oliwkę,Laurę,Tatianę,Nataszę :blush: ,dla chłopca póki co przychodzi nam do głowy to Mikołaj i Kajetan ale to wszystko wielki znak zapytania :unsure:

Achhh dziewczynki nie wiem czy to przez zwykłe lenistwo,czy przez dolegliwości ciążowe ale kompletnie nie mam weny na te świeta(może jak ubiore choinkę to mnie najdzie :blush: )CO roku myślałam miesiac wczesniej o prezentach-wymyslalam zeby wszystkich zadowolic...a dzis mam to gdzies(oprocz prezentu dla synka :kiss: )kupie wszystkim jakis kosmetyk i tyle.Nawet dla męża nie mam głowy wymyślac(jemu to na ręke bo jest bardzo ,,ciężki,,żeby wymyślic cos dla mnie-woli pójśc na łatwizne i dac mi kaske...i zawsze problem bo przeciez to nie prezent :huh: -ale tym razem zadowolony :laugh: )pojedziemy do sklepu i wybierzemy sobie jakis ciuszek i tyle :) Kurde ,co jest ze mną-nic mi sie nie chce :( Zero weny,zero życia... :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Achhh co do wagi to nadal stoi-brzuszek w sumie plaski ,nie liczac mojej małej oponki :blink: Postaram sie pochwalic brzuszkiem koło świąt bo pewnie już cos wykiełkuje :blush:
Aaaa dziewczynki wiecie co sobie teraz pomyślałam????Ze za rok o tej porze bedziemy już daaawno cieszyc sie naszymi małymi córeczkami/synkami :kiss: :blush: :laugh: :kiss:
Ale będzie radosc :lol:

12 lata 1 miesiąc temu #488436 przez Gosia 2712
Hejka wszystkim:) nie bylo mnie tu caly weekend i teraz czytam i czytam i skonczyc nie moge;p hehe Witam nowa mamusie:) Nie wchodzilam na forum bo moj maz przyjechal na urlop i nie mialam zabardzoe czasu:) Po jutrze idziemy do gina moze dowiemy sie co mam w brzuszku:p jakos od poczatku nastawilismy sie na chlopczyka i tak wszystcy mowia ze synus bedzie :) damy mu na imie Piotruś :) Dzisiaj jak robilam obiadek to w radiu lecialy swiateczne piosenki i taki fajny swiateczny nastruj mi sie wlaczyl;p Stwierdzilam ze jak bedzie wszystko z dzidzia ok to powoli zaczne kupowac wyprawke dla niego:)

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

12 lata 1 miesiąc temu #488544 przez demoniqe
gratulacje córy!!

Ja też mam jakieś przeczucie, że będzie dziewczynka :) jakoś w ogóle nie myślę o chłopaku.

Będę się cieszyć i z chłopca i z dziewczyny! Oby zdrowe!

12 lata 1 miesiąc temu #488551 przez JoannaL
Hej dziewuszki. U mnie dziś biało, zimno i ślisko na drodze. Byłam dziś u siostry, niedawno wróciłam. Przeziębienie znowu nas dopadło, całą naszą trójkę, no ale walczymy.
Witam nową mamuśkę :) dbaj o siebie.
Wizyta dopiero 19, ciekawe kiedy lekarz każe mi USG zrobić. Już nie mogę się doczekać. Idę prywatnie więc jestem pewna że zobaczę mojego dzidziusia :) . Pozdrawiam kochane

12 lata 1 miesiąc temu #488561 przez MoNiaaa
pauluska gratuluje crci :) ale super masz dziewczynki sa super mozna je stric w sukieneczki:)
\co do prezentow to ja mam nawet prblem z prezentem dla Julki:( zupelnie nie wiem co jej kupic...

urszula super ze wszystko w porzadku :)

http

]

12 lata 1 miesiąc temu #488597 przez lalka
LASKI A TO JEST SPECJALNIE DLA NAS WSZYSTKICH...... www.facebook.com/photo.php?fbid=53926263...50654&type=1&theater

bałwanki zrobione...ale popsuł mi się aparat...wstawię jutro!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

12 lata 1 miesiąc temu #488604 przez lalka
aha..krew mi leciała dzisiaj z nosa...czytałam,że to niby normalne,ale mi nigdy krew z nosa nie leciała!!!!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka