- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
I wiesz co???też wybrałam imię Alicja!!!!ciekawe czy mi powie!!!!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- hexia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Czekając na nasz cud...
- Otrzymane podziękowania: 0
Dziewczynki...a ja już ubrałam choinkę....stoi,świeci..piękna!!!!teraz troszkę odpoczywam(bo sama ją ubierałam..a choinka ma 180cm) a zaraz zmykam robić bezowe bałwanki
cholera chyba za długo rece trzymałam do góry
Ale Ci zazdroszczę tej choinki!!!!!
U mnie w mieszkanki huragan Catrina chyba przeszło,wybaczcie,że tak nawracam o tym remoncie i sprzątaniu-ale jak żyje takiego syfu nie miałam,a,że z natury mała pedantka ze mnie+hormony to mnie szlag trafia jak patrzę na to wszystko....
:[/b]
Pauluska:Wróciłam od lekarza będzie córeczka Alicja Malutka już duża bawiła się pępowiną machała nóżkami więc u nas wszystko ok 27 grudnia połówkowe
Gratuluję i bardzo,bardzo zazdroszczę Córy...Ja na początku miałam przekonanie,że rośnie córa ale potem mnie trochę zbił z tropu gin (nie wiem czy coś widział czy to jeszcze ogonek był-bo to wtedy 10tydz się zaczynał,ale zasugerował,że czasem to może nie być dziewczynka) i jakoś tak już potem myślę cały czas o NIM Mąż bardzo chciał córę,a ja chciałabym,żeby miał swoją Córeczkę...Zobaczymy.Jeszcze trochę minie,zanim się dowiemy...
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- lania
- Wylogowany
- rozmowna
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
pauluskasuper, ze widziałaś dzidzię i że wszystko ok
hexia dasz radę temu huraganowi
Urszulazaglądaj częściej
mam ochotę na jabłuszko, potraktuję je blenderem i wypiję z kubusiem (taką sobie robię zdrowszą wersję kubusia przynajmniej tak sobie wmawiam )
- lania
- Wylogowany
- rozmowna
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
ja mam ten sam termin ale nie wiedzieć czemu twój suwaczek mówi 17 tc a mój 18Termin 6 maj cieszę się że z malutką ok ale wkręciłam sobie że mój mąż chce syna i to mi odbiera radość ehh chyba coś ze mną nie tak :/
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do malenstwa-to nie wiem co będzie ale zawsze (od kiedy urodziłam pierwszego synka ) byłam przekonana że będe miec dwóch synów Aleeee jak już zaszłam w ciąże to naszły mnie przeczucia że jednak może byc córa(dawno temu wrózka powiedziała że będe miec parkę ) Tak więc przeczucia mam baaardzo mieszane-ostatnio znowu cos o chłopcu myślę....sama nie wiem ...dlatego czekam aż lekarz mi zdradzi co malenstwo ma miedzy nóżkami
Imion w sumie wybranych nie mamy bierzemy pod uwagę Oliwkę,Laurę,Tatianę,Nataszę ,dla chłopca póki co przychodzi nam do głowy to Mikołaj i Kajetan ale to wszystko wielki znak zapytania
Achhh dziewczynki nie wiem czy to przez zwykłe lenistwo,czy przez dolegliwości ciążowe ale kompletnie nie mam weny na te świeta(może jak ubiore choinkę to mnie najdzie )CO roku myślałam miesiac wczesniej o prezentach-wymyslalam zeby wszystkich zadowolic...a dzis mam to gdzies(oprocz prezentu dla synka )kupie wszystkim jakis kosmetyk i tyle.Nawet dla męża nie mam głowy wymyślac(jemu to na ręke bo jest bardzo ,,ciężki,,żeby wymyślic cos dla mnie-woli pójśc na łatwizne i dac mi kaske...i zawsze problem bo przeciez to nie prezent -ale tym razem zadowolony )pojedziemy do sklepu i wybierzemy sobie jakis ciuszek i tyle Kurde ,co jest ze mną-nic mi sie nie chce Zero weny,zero życia...
Achhh co do wagi to nadal stoi-brzuszek w sumie plaski ,nie liczac mojej małej oponki Postaram sie pochwalic brzuszkiem koło świąt bo pewnie już cos wykiełkuje
Aaaa dziewczynki wiecie co sobie teraz pomyślałam????Ze za rok o tej porze bedziemy już daaawno cieszyc sie naszymi małymi córeczkami/synkami
Ale będzie radosc
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 141
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
Ja też mam jakieś przeczucie, że będzie dziewczynka jakoś w ogóle nie myślę o chłopaku.
Będę się cieszyć i z chłopca i z dziewczyny! Oby zdrowe!
- JoannaL
- Wylogowany
- budujemy zdania
Witam nową mamuśkę dbaj o siebie.
Wizyta dopiero 19, ciekawe kiedy lekarz każe mi USG zrobić. Już nie mogę się doczekać. Idę prywatnie więc jestem pewna że zobaczę mojego dzidziusia . Pozdrawiam kochane
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
\co do prezentow to ja mam nawet prblem z prezentem dla Julki:( zupelnie nie wiem co jej kupic...
urszula super ze wszystko w porzadku
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
bałwanki zrobione...ale popsuł mi się aparat...wstawię jutro!!!
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa