BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

12 lata 1 miesiąc temu #490361 przez lania
Chyba mam za sobą pierwsze "puk puk" :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:
Wczoraj położyłam się późno, koło 2 w nocy i zorientowałam się, że to 5 grudnia, nasza 14 rocznica bycia parą, więc zadzwoniłam do męża (bo był na nocce) złożyć mu gratulacje, że tyle ze mną wytrzymuje :blink: i w tym momencie poczułam, jakby coś mnie dotknęło od środka :cheer: tak chyba cztery razy :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: byłam w szoku bo z poprzedniej ciąży inaczej pamiętałam pierwsze ruchy (opisywałam na pewno pływającą rybkę :) )

Więcej się nie powtórzyło na razie, ale to raczej było to :lol: :lol: :lol: :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #490388 przez MoNiaaa
lania super:):):) gratuluje kopniaczkow maluch juz przuypomina o swoim istnieniu :)

moj maz tez sam z siebie sprzata i zajmuje sie domem i pomaga w takich codziennych obowiazkach ale wlasnie mi sie chodzi o taka codziennosc tylko o wykazanie sie i zrobic cos innego milego mowi mi ze mnei kocha ale nie potrafi byc romantyczny :((
dawniej jak esczze w delegacje jezdzil tez mi mowil ze by chcial zebym go przywitala w samej bieliznie a teraz nic..kiedys sie go spytalam w lozku wlasnie jak byl zmeczony czy jak teraz bymlezala na golasa i czekala na niego czy by sie skusil to powiedzial ze jest za bardzo zmeczony...chyba nie tak powinno byc:(
oczywiscie czasem uda sie mi go namowic na igraszki albo sam z siebie tez ale zadziej niz dawniej

http

]

12 lata 1 miesiąc temu #490418 przez lania
Jak seks zaczyna powszednieć, warto dodać jakiegoś smaczku :evil: , czasem wystarczy zmiana miejsca. Kilka lat temu mieliśmy jakiś taki marazm seksualny i wyjazd nam pomógł (wakacje, w które prawie nie wychodziliśmy z łóżka). A poza tym mój facet to fetyszysta, uwielbia pończochy, szpilki w łóżku itp. Dlatego muzę mu takie rzeczy dawkować, żeby się za bardzo nie przyzwyczaił...raz na jakiś czas :side: , :silly: strój mikołajki to fajny pomysł, tylko, żebyśmy z tymi brzuchami nie wyglądały jak Mikołaj :blush: :blush: :blush:

12 lata 1 miesiąc temu #490451 przez aleksiaa88
Czy któraś z was słyszała, że można sobie wybrać szpital do rodzenie, że nie trzeba być z jego okolicy, że teraz nie ma niby podziału?

12 lata 1 miesiąc temu #490458 przez lalka
zazdoszczę wam ochoty na seks!!!u mnie nic....tzn z mojej strony.....oziębłośc totalna!!!do brze,że mąż coś zacznie..ale to itak jest co 2 tygodnie!!!!

cały dzień dzisiaj chodziłam po mieście....dotlenilam się ...jak mi teraz błogo!!!!

juz wczoraj prawie klikałam kup teraz na podusię do spania...i znowu się wystraszyłam...i nie kupiłam!!!kupię po wizycie 13go!!!!

tak aleksiaa88 mozesz sobie wybrac szpital w którym chcesz urodzić!!!niema już rejonizacji!!!

12 lata 1 miesiąc temu #490511 przez MoNiaaa
aleksia rodzic mozesz gdzie tylko chcesz no nie liczac prywatnych szpitali:)

http

]

12 lata 1 miesiąc temu #490526 przez aleksiaa88
Muszę się przyznać miałam taką ochotę z rana na męża ale musiał wstawać za późno się obudziłam

12 lata 1 miesiąc temu #490720 przez lalka
laski po moim dzisiejszym rajdzie jestem tak padnięta....że mogłabym usnąć nawet na kiblu!!!!!!

12 lata 1 miesiąc temu #490763 przez kasia8887
Pisząc "pozostałości toksoplazmozy" miałam na myśli, że miałam dwa razy robione badanie miesiąc po miesiącu i wynik się podniósł i dlatego lekarz nie jest w 100%pewny czy zarazilam się przed zajściem w ciążę czy już w początkowymn stadium ciąży i stwierdził że lepiej ten antybiotyk brać
Ogólnie wiem że to lekarstwo nie zaszkodzi dzieciom ale jednak w organizmie ciągle chemia :(

12 lata 1 miesiąc temu #490768 przez kasia8887
Ja czasami też mam ogromna ocgotę na mały seksik ale bardzo sie boję czy to nie zaszkodzi chociaz czasami z mężem próbujemy nie powiem nie wiem że mu tego brakuje i wtedy staram się by było tak namiętnie jak przed ciążą :) :)

Miłej nocy życzę :)

12 lata 1 miesiąc temu #490809 przez juliaa
Hej dziewczyny..
Mam male pytanko czy Was tez tak bardzo glowa boli.??
mnie od 2 dni co wieczor tak od 21 bo snu az boli i to badzo..;/;/
Dlatego nie zagladam bo tylko leze z bolem...
Nadrobie Was jutro

12 lata 1 miesiąc temu #490842 przez lania
juliaa napisał:

Hej dziewczyny..
Mam male pytanko czy Was tez tak bardzo glowa boli.??
mnie od 2 dni co wieczor tak od 21 bo snu az boli i to badzo..;/;/
Dlatego nie zagladam bo tylko leze z bolem...
Nadrobie Was jutro

Mamy tu kilka cierpiących na bóle głowy mamuś. Ja jestem migrenowcem, ale w ciąży już teraz mnie oszczędza jakoś, czasem owszem boli ale to nie migrena ;) takie coś wytrzymam...chociaż bywa uciążliwe :dry:

Ja mam problem z zasypianiem...po prostu długo nie jestem śpiąca, :P za to rano ciężko mnie z łóżka zwlec :side: ...poprzestawiało mi się, :woohoo: a nigdy nie byłam nocnym markiem, raczej szybko lądowałam w łóżku... :ohmy: a teraz... :ohmy: no tak 01;12 :blush: nie wiem o co chodzi :unsure:

12 lata 1 miesiąc temu #490853 przez MoNiaaa
WITAM:)

u nas kryzys zarzegnany :) oby na dlugo!!!!
niestety rano stasznie mnie gardlo boli a wlasciwie lewy migdalek czuje jakbym kulke miala i ciezko mi sline przelykac bo boli :((
dzis z julka do kontroli ide i normalnie sie boje zeby sie nie okazalo ze czeba jej zastrzyki dac :( dalej kaszle troche i nie wiem czy jej nie przeszlo czy to tylko pozostalosci ??:(

a o 18 mamy wizyte mikolaja w domu :)

http

]

12 lata 1 miesiąc temu #490868 przez lalka
witam!!!!

widzisz Monia"nic nie może przecież wiecznie trwać"z facetem to trzeba jak z małym dzieckiem!!!!ale już masz jakieś doświadczenie w tej kwestii i jesteś o to "coś"mądrzejsza!!!!!

Julia ja chyba wiodę prym jeżeli chodzi o ból głowy!!!!głowa potrafi boleć mnie przez kilka dni bez przerwy..kładę się spać z bólem i z bólem wstaję.....wymiotuję przy tym!!!!
gin powiedział,że mogę brać apap,paracetamol!!!ja skusiłam się na apap...kiedyś śmiałam się ,że apap jest tak słaby,że chyba tylko ciężarne mogą je brać!!!no i miałam rację,bo mi teraz pomaga!!!!ja dodatkowo biorę magnez

a noc miałam dziś katastrofalną!!!!LASKI jak śpię na lewym boku...to mi tak cierpną nogi od kolan w dół!!!!!a piszą ,że ciężarna potrzebuje 9h snu na dobę!!!ja nie wyrabiam

a rano w moim paputku znalazłam......drożdżówkę!!!!!!już ją wciągnęłam!!!!!

12 lata 1 miesiąc temu #490874 przez MoNiaaa
lalka a mowilas lekarzowi o tym dretwieniu??
teraz jak bylam w ciazy tez jakos szybko mi ece i nogi dretwialy moze to normalne?

http

]

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka